Friday it is.

Nu är vi hemma igen. Vi promenerade i en timme, alldeles lagom så att man känner sig som människa igen. Blir som en zombie om jag bara sitter inne. Lillan ligger ute på balkongen och sover i vagnen. Tyckte det var dumt att väcka henne så då lyfte jag bara ute henne på balkongen utan att störa, helt perfekt.
 


Vi promenerade till Steninge badet så att vi vet vart vi ska bada hela sommaren lång (vi hoppas på väder), jag hade aldrig varit där förut men det såg stort och mysigt ut med en liten kiosk. På vägen dit gick det en hund och dennes matte bakom oss och efter en stund så kommer den lilla hunden springandes och hoppandes på mig och vagnen, som tur var var det en söt liten hund och ingen galen bjässe. För övrigt såg jag två idioter långt ute på isen, eller jag antar att de var idioter för det har väl inte varit många minusgrader på flera dagar? Borde inte isen vara påväg att smälta rejält?

Nu slutar R jobba så snart får jag och Evelyn sällskap här hemma. Ikväll ska vi ha en riktig myskväll här hemma har jag tänkt mig. Med god mat  bestående av fajitaskryddad kyckling med svarta oliver, fetaost, soltorkade tomater, ruccola blandat med pasta. Det låter väl smaskigt?
Dessutom är det Lets Dance ikväll och det kan ju göra vilken själ som helst lycklig bara det.


Idag bjuder vi på denna bild när jag och lillan busade imorse.


/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback