Myskväll hos Sanna.

Middagen hemma hos Sanna var mysig. Vi åt middag, käkade muffins i mängder då både jag och Kimmi hade tagit med oss det. Vi åt också upp det sista av doptårtan så nu äntligen är den borta.
Vi satt och spånade på tjejnamn till tösen i Sannas mage. Vi kom väl fram till en hel del bra namn enligt min mening men de två blivande föräldrarna har nog en del att tänka på gällande namnvalet, så lät det iallafall idag. Men dom har ju tid på sig kan man säga, hon kommer inte förns i november.

     
Cattis och muffinsmonstret. Ella och Kim som slevar i sig tårta. SLUT på faten.

Världens sötaste Cattis.

Vid halvnio tiden hoppade vi alla in i bilen. Jag släppte Ella hemma, Cattis på stationen och körde hem Kim innan det slutligen var dags för mig att parkera på våran parkeringsplats och kliva innanför dörren. Som jag hade saknat lillan när jag var borta. Det finns ingen hejd på hur mycket man kan sakna den lilla människan, ändå var jag inte ens borta länge. Så när jag kom hem blev det pusskalas till tusen.

Nu ligger lillan och sover sedan en stund tillbaka och det börjar bli dags för oss att krypa ner under täcket. Så skönt!
Imorgon ska vi till Astrid Lindgrens med lillan för att följa upp hennes nacke. Vi håller tummarna för att allt ser bra ut.
Sen ska jag stanna någonstans och köpa skivor till en filmkamera för jag fick nämligen låna Kimmis filmkamera idag. Så sen är det dags för Sandra att föreviga lillans småttingtid ordentligt.

Jag älskar min lilla famlij obeskrivligt mycket. Jag saknade ihjäl mig efter er när jag var borta på middagen. Det finns inget bättre än att komma hem till er igen!!!!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback