En dag på stranden.

Idag har jag och Evelyn varit i Waxholm med mams och paps, eller närmare bestämt på Eriksö. Vi ska inte tala om hur röd min rygg är efter några timmar där men svider gör den, ordentligt. Jaja, den är brun snart ska ni se.


Evelyn i sin fina klänning (som jag hade när jag var liten) innan vi for iväg.

Lillan har blivit så duktig på att sitta upp själv utan stöd så idag satt hon och lekte lite med sina leksaker på en filt i skuggan på stranden. Självklart satt ju jag bakom henne för hon är ju aningens vinglig men jag tycker hon har blivit så duktig på bara några få dagar, hur stor skillnad som helst. Den lilla damen tröttnar ganska snabbt på det mesta så det blev till att gå runt lite på stranden och titta, en liten tupplur i vagnen hann vi också med.

    
Mjukstart i skuggan.

Påvägen hem stannade vi till på Babyland i Arninge. Lillan fick två nya leksaker av sin mormor och morfar, en leksaksmobil med knappar som låter och en annan leksak som låter med bitringar på. Så fina så och eftersom hon älskar när det spelas musik och så kommer hon säkert tycka om dom så fort hon fattat hur man ska göra bara, hon måste ju få lite tid på sig att undersöka först.

Lillan fick en napp också. Hon har inte tagit napp sedan hon var nästan nyfödd men vi skulle visst testa nappar av rågummi (?) istället för silikon. Det var tydligen de ända napparna som jag tyckte om när jag var liten tillexempel. De napparna ska vara mjukare än silikonnappar. Vi testade i bilen påvägen hem och hon sög på den, den flög ut några gånger men förut när vi testat så har hon inte ens börjat suga på dom utan bara spottat direkt.
På kvällen sen testade jag igen och då gick det jättebra, hon satt och sög på den en bra stund. Det skulle vara så skönt om hon ville ha nappen så att man kan ta till den när hon är grinig.

Förresten så har lillan smakat honungsmelon idag. Hon fick en liten bit att sitta och suga på när vi var på stranden, till en början verkade det bra men hon tröttnar som sagt ganska fort på saker och ting.
När vi kom hem fick hon smacka ett litet smörgåskex (sånt rutigt som smälter i munnen). Det verkade hon gilla, hon smaskade på för fullt och åt upp ett halvt kex. Hon öppnade munnen och bara tryckte in.

    
Melonsmask.

Nu på kvällen har Evelyn fått yoghurt med banan och päron. Det var uppskattat enligt R som matade henne. Hon har haft en paus utan några smakportioner nu i två dagar men nu kör vi igång igen för fulla muggar. Frukosten imorgon får bli yoghurten igen så får vi se om det blir lika poppis som idag.

Snart är det läggdags för oss men först ska jag fylla i lite i "Mina första år" boken.
Jag hoppas att Evelyn vill sova lite längre imorgon. Igår fick hon för sig att man ska gå upp vid 6.30 men sen vid 7.15 somnade hon om till 7.50. Idag vaknade hon 7.50 och ville upp. Hujeda mig säger jag bara. Jag är inte gjord för tidiga mornar alls. Hon får jättegärna gå tillbaka till sitta förra "sovschema" som innebar sovmorgon för mamma och pappa.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: sanna

men gud va ni e söta sandra!! =) o vilken gullig klänning på en så gullig tjej!!! själv trodde jag att lillan svimmat i magen idag!! så himla varmt när vi åkte bil att jag typ höll på o dö!!

Postat av: Kim

Haha! fan också då kommer jag ju hamna efter igen ;p Har inte råd den här månaden :( buhu

Vad ska du göra på onsdag btw? Steningebadet någon? :D

2009-06-29 @ 10:13:43
URL: http://kimmi.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback