Stressdag.

Idag har R varit ledig och då har bloggen fått lida såklart. Att uppdatera är inte direkt det jag prioriterar när vi tre kan umgås tillsammans.
Vi har varit på Stinsen idag och tittar runt lite. R köpte ett par nya jeans och provade ut kavaj till bröllopet. Jag skulle titta på en massa saker men kom inte hem med så mycket egentligen, kan inte ens komma på vad jag hade med mig hem. Bra minne Sandra! Jag tittade iallafall på klänningar och hittade faktikst hur mycket snyggt som helst. Jag köpte en klänning igår som jag tänkte ha på bröllopet men jag är inte riktigt säker ännu om jag ska ha den eller någon annan. Jag ska suga lite till på den karamellen innan jag bestämmer mig helt. Det blev stressigt som tusan där på slutet, Rs föräldrar skulle komma hit vid fem och halv fem steg vi innanför dörren här hemma. Då skulle jag hinna laga mat, vi skulle äta och så skulle jag göra dumlemuffins så att vi kunde fika med Rs föräldrar. Tur att jag är världens snabbaste människa då med andra ord, snabbt som tusan gick alltihopa.

Rs föräldrar åkte hem för en liten stund sedan. Så nu sitter vi här, R tittar i soffan och jag tar igen allt bloggläsande.

Imorgon ska jag hem till mams och paps när R jobbar. Jag ska sticka iväg och leta efter sugarpaste för den var helt slutpå Panduro i Stinsen. I Solna skulle det tydligen finnas så jag hoppas verkligen på det. Annars blir det till att köpa marsipan men jag vill helst inte det så sugarpaste är mycket lättare att jobba med. Håll tummarna för mig!

När R slutar jobba imorgon vid åtta hämtar han lillan hos mams och paps så att jag kan bege mig mot Sanna så att hon kan göra mig fin i håret inför kommande dop och bröllop. Jag har försjutton inte klippt mig sedan innan nyår, jisses. Frågade om hon kunde slinga mig också men fick aldrig något svar men jag hoppas verkligen på det, för det behövs ska ni veta. Usch usch!


Såhär låg lillan när hon väckte mig imorse vid halv tio. Det var verkligen inte så vi hade lagt henne när hon somnade.

    
Här var våran lilla tjej jättetrött. Hon somnade mitt i maten så det blev inge mer banangröt och katrinplommon.

    
Såhär glad blir lillan när hon får sitta på vagnhandtaget. Pappa och dotter.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback