Gröt är gott.

Lillan har precis vaknat. Jag ska sätta mig och äta lite lunch innan min lillebror kommer och hämtar mig. Jag åker hem till mams och paps istället för att sitta hemma. Det känns ju extra deprimerande att sitta hemma själv en fredagskväll eftersom R jobbar till 22.

Förresten gick det hur bra som helst med banangröten idag. Hon åt MASSOR! Enligt grötförpackningens mått tycker jag att smakisarna känns ganska stora men jag ordnade iallafall vad det stod var en smakis och tänkte att hon aldrig skulle äta upp allt det. MEN vet ni? Hon åt upp precis allting. Så fick hon katrinplommon till det också för magens skull. Jag blandade tillslut i plommonpurén i gröten och hon åt som bara tusan. Undra om vi håller på att utveckla ett "jag tycker om mat"- stadium nu. Det vore ju fantastiskt roligt! Duktiga duktiga tjej!!!

Nej mat var det.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Gammelfarmor och-farfar

Fantastiskt roligt att läsa din blogg och allting utvecklas ju så fint,Evelyn har till och med börjat äta gröt,kanske arv av oss som pensionärer.Vi ser fram mot dopdagen.

Lycka till önskar Gammelfarmor och -farfar

2009-06-05 @ 18:23:17
Postat av: Emelie o lilleman

hehe jag körde på den här gröten som endast är nyttig och den var väl sådär =P men igår åt han morot och ärtor istället vilket var betydligt mer populärt =D



Jaa men det är verkligen jättesvårt! Men jag gör på leggings, vit tajt kjol sen ett vitt linne så kommer se ut som värsta ljuset i kyrkan haha men de får funka orkar inte tänka ut nått annat nu =D


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback