Sittvagn redo.

Det har blivit lite halvdåligt med bloggande nu i dagarna. Jag har mest bara orkat slänga in lite bilder, har inte haft någon lust att blogga. Men nu kanske jag är tillbaka igen lite mer, vi får se.

Igår gick jag och lillan en liten sväng till badet där Cattis och Rasmus befann sig. Jag glömde både parasoll & solhatt till Evelyn så det blev inte så jättelänge, någon timme. Som tur var så var det ju inte så värst soligt igår men ganska behagligt ändå. Förutom i vattnet, där var det ganska kallt faktiskt.


Evelyn på badet.

Idag har jag och Evelyn varit hos mams och paps på kvällskvisten medans R jobbade sitt korta pisskvällspass. En vän till min mamma hjälpte oss att sätta på sittvagnsdelen till vagnen så att vi skulle slippa åka hela vägen till Barkaby bara för att ordna det. Så nu mina kära vänner har vi ingen liggvagn längre. Nu kör vi sittvagn. Våran tjej har blivit SÅ stor. Imorgon får vi ta en ordentlig premiärtur med den så får vi se hur hon gillar att åka framåtvänd och se världen.


Provsitta vagnen lite.

Imorgon beger jag mig nog till Kairo med Sanna & Kim för att sola & bada. Förutsatt att vädret är bra dvs. Jag håller tummarna!

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Kim

Haha ja vad sjukt! Här är det helt blött på marken och hela balkongen :S


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback