Kalaskväll..

Nu har våra gäster precis gått utanför dörren. Vi har haft en otroligt trevlig kväll med god mat bestående av pastasallad med fajitaskyckling och bananpaj. MUMS!

Efter maten fylldes skålad med chips och ostbågar och vi satte igång och spelade Alias. För övrigt ett riktigt roligt spel som bjuder på många skratt & lustigheter. Skrattmusklerna har verkligen fått träna ikväll.

Jag är sååååååååååååå nöjd med kvällen! Det var längesedan som jag hade så roligt som ikväll..

Det bästa av allt var att Sanna diskade medans resterande befann sig på balkongen och rökte eller pratade. Sanna som ska bli mamma i november vill inte vara i närheten av röken så hon satte igång med disken. Vilken pärla! Jag är evigt tacksam för att jag inte har världens diskberg att ta itu med ikväll eller imorgonbitti. Det är bara sju glas kvar som vi tar itu med imorgon... Sååå himla skönt!

Lilla plutten var jättejätte ledsen precis innan dom kom och även när dom kom hit så R fick spendera en bra stund inne i sovrummet med henne. Tillslut så fick hon lite alvedon och då slocknade hon. Det kanske är fler tänder som spökar? Vi får se..

Jaja, mer om kvällen + en massa bilder imorgon för nu ska vi krascha i sängen.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: sanna

haha va du e gullig=) för lite mer av den där goda pajen så diskar jag gärna igen ;) haha super kväll du.. åh vilket team vi va!! haha


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback