Full gång.

Vi har varit så duktiga här hemma och rensat ur lillans garderob. Släng in allt som hon vuxit ur i förrådet. Det är andra gången vi gör det nu sedan hon kom till världen och jisses vad mycket kläder vi har rensat bort. Men nu känns det skönt iallafall när det är ordning och reda och med en massa nya fina kläder. 

Just nu håller jag på och bakar. Jag tittade på Leila bakar häromdagen när hon gjorde Chocolate Chip Walnut Brownies och tyckte det lät kul. Så nu ikväll har jag bakat under kvällen för det är ju såååå himla kul tycker jag. Hoppas resultatet blir bra också!  Jag har precis tagit ur kakan ur ugnen och ska vänta på att den kallnar så att jag kan göra glazen som ska vara på. Hmm undra vilka som ska hjälpa oss att äta upp den? Vi lär ju knappast äta hela själva iallafall..

Har surfat omkring och läst på olika bebisforum medans jag väntat på kakan och har blivit sugen på att fixa lite matpureér själv. Fruktpureér också för den delen, det är nog mest det som lockar. Så vid löning ska vi köpa hem lite frukt och testa. 
Idag har jag kokt palsternacka och mixat för att frysa in så att jag kan ta fram och blanda i maten eftersom lillan verkar älska just palsternacka så mycket.. Lilla busfröt har sin favorit!

Om det är fult väder imorgon ska jag ta med mig min pappa för att kika på en ny kamera till mig. Det är nåstan så att jag hoppas på mindre fint väder! FY!!
/ Sandr0o 

Kommentarer
Postat av: Kim

Jag tror jag vet en som kan tänka sig att ställa upp som brownie-ätare! ;P

Postat av: sanna

va!? bakar du =D=D muuuums.. när ska vi köra en hel dag med massa bakande då?? imorgon kanske?? =D maränger bownies och allt där till =D=D haha jaa de där me cyklarna va ju sjuk!! riktigt stört... för hur länge kan dom ens ha en sån? ne de blir en sån där häst.. utan kropp.. med bara en pinne haha så får dom använda dom små benen=) p u s s

2009-07-21 @ 11:56:11
URL: http://sanini.blogg.se/
Postat av: Cattis

Låter som att du behöver bjuda hem oss på fika nån kväll ;)

2009-07-21 @ 13:23:40
URL: http://tennunge.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback