En heldag med bebisshopping.

En heldag på Täby kan man lugnt säga att det blev.
Vi slog på storshopping till Evelyn så att vi ska klara oss en stund. Vi kom hem med 5 tröjor,1 par short, 1 kjol, 2 mjukisset, 1 klänning, 1 haremsbyxa och 1 tunika till våran lilla gladskit. Jag har blivit helt förälskad i det ena mjukissetet och en av t-shirtarna men eftersom jag inte har någon kamera så kan jag inte visa er våra nya fina inköp. Men förhoppningsvis har jag en kamera snart igen.

Jag och R slog på stort och vardagslyxade lite. Vi åt nämligen asiatisk buffé till lunch. Lillan låg och sov och vi kunde njuta av god mat och varandras sällskap utan att bli avbrytna. Det är sån lyx så att det skriker om det när man är bebisföräldrer, man nöjer sig med så lite. Jag fullkomligt älskar de stunderna!

Efter x antal timmar senare och proppfulla i våra magar så åkte vi hemåt igen. Stannade för att handla lite smått påvägen hem bara. R fick springa in och handla medans jag la mig i baksätet och passade på att slumra lite med benen utsträckta genom fönsterrutan. Evelyn sov också. Så himla skönt att få en liten vilostund sådär!

Jag har precis lagat middag, bondsoppa, så det ska vi slänga i oss snart (jag är inte så värst hungrig efter dagens braklunch men lite ska jag nog äta ändå). Efter middagen ska vi ta en liten myskvällspromenix i det fina vädret.
Planen efter promenaden är att kika på Twilight för hundrade gången men den är ju såå bra!

Imorgon tänkte jag försöka åka iväg och titta på en nya kamera för jag står inte ut med det här mer.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: mio & michelle

åhh nu blev jag också sugen på att handla babykläder, det är så roligt!



hur stor är lillan nu? när ska ni till bvc nästa gång?

Postat av: sanna

oj oj oj... Grattis grattis till stora tjejen och va härligt att slå på stort med masssssa shopping =D=D haha passa dej du lilla sandra detta kan bli mycket dyrare i längden än din kamera=) ni ger eran tös dyra vanor =) haha du har väll sett my sweet 16 på mtv?? haha =P

2009-07-20 @ 21:02:05
URL: http://sanini.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback