Lyckliga jag.

Våran TV har nu slutat fungera överhuvudtaget. Vad lycklig man kan bli när allting motarbetar en. Hemma hos mig just nu finns varken en fungerande tv som går att titta på eller ett fungerande internet som man kan lalla runt på. Förstår ni mitt problem?
Vad ska jag sysselsätta mig med när R jobbar tillexempel? Tack och lov så finns det ju någonting som heter DVD och så finns det ju någonting som heter SexAndTheCity boxen också. Tur för mig det annars skulle jag nog ruttna.
Men idag eller typ nu ska jag hoppa in i bilen och sticka iväg mot Stinsen och möta Cattis för lite lunch och affärspan :) Jag känner redan nu att jag börjar bli hungrig.. Gravida monster som jag är.
Imorgon jobbar R från 12-22. KUL! Det betyder att jag på inga villkor som helst kommer sitta hemma i lägenheten och stirra in i väggen med mig själv som enda sällskap. Ännu mindre nu när Lets Dance har dragit igång och våran TV inte fungerar. Då får det bli att sticka hem till mams och paps och titta på det iallafall..

Igår var jag och R på tillväxtultraljudet och tittade så att allting var som det ska. Hon väger 3065 kg och ligger 3,5 % under den normala kurvan så det var inte alls någon fara. Tydligen hade hon fått ligga ända upp till 22% under kurvan om hon velat. Jag tycker att 22% låter som jättemycket men så var det med det.
På kvällen valde jag och R ut vilka bebiskläder vi ska ta med till BB så nu ligger dom fint nedpackade i väskan. Det är bara mina grejer som väntar på att packas ned nu.


Hej hopp, dags att springa. På återseende!

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Kim

Hoho. Tänk att ett så pyttelitet fel kan bli så roligt. 3065 kg bebis ;P


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback