Dag 4 hemma.

Igår var vi på återbesök på KS. Där blev det vägning, badning, blodprov och prat om hur dagarna hemma gått. Fick även lite tips och trix om amningen eftersom våran lilla flicka har så liten mun. Ingen höjdare att gå omkring med sår som gör ont så igår påväg hem införskaffade vi en pump och hallelulja vad natten till idag dick mycket bättre än de innan. Nu fanns ju allting klart att ta fram när hon blev hungrig mitt i natten utan att både hon och jag ska bli frustrerade över mat och smärta. Så nu håller vi alla tummarna på att även denna natt ska flyta på relativt smärtfritt.
Förresten så hade hon gått upp mycket bra i vikt och dom var jättenöjda över det. Bebisar brukar oftast gå ner i vikt efter födseln men ska vara tillbaka på sin målvikt inom 14 dagar. Våran lilla flicka hade 115 g sedan vi lämnade förlossningen vilket innebär att hon bara har 70 g kvar att gå upp för att nå sin födelsevikt. Mycket bra det!

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Rs mamma har varit här och ätit middag och gosat med Evelyn. Just nu ligger pluttis och sover medans R och jag tittar på King Kong. Kommer dock aldrig orka titta klart på hela, känner att ögonen börjar hänga redan nu.


Här ligger lillan och sover i just detta ögonblick :)


Imorgon ska R gå och träna på morgonen och sedan tänkte vi försöka ta den där premiärturen med vagnen som jag skrev om häromdagen men den blev aldrig riktigt av. Men nu är det verkligen på tiden, dels för att Evelyn behöver vara i dagsljuset för att få bort sin gulsot snabbare men också för att jag blir sinnessjuk av att bara sitta inne och typ titta på tv. Blir så himla tråkigt.. Så promenad it is!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback