Bebisbestyr :)

Igår var vi ute på galej hela långa dagen. Först var det dags för ett besök på MVC där det visade sig att min mage inte har växt ett dugg sedan sist jag var där för två veckor sedan. Min BM skickade iväg så att jag ska få gå på ett ultraljud och titta så att allt är som det ska och så att lillan växer där inne. Ska få komma inom en 7-10 dagar sa hon så då håller vi tummarna för att min mage sätter igång att växa igen.
Sedan stack vi direkt och tvättade våran skitgris till bil, hej milslånga tvättkö. What a waste of time!
Vagnen passade vi på att hämta mer igår också ja och så köpte vi en åkpåse och en skötväska på det. Finemang.. Så nu står vagnen hemma i våran "hall", halvt färdigbäddad. Ska i med lite plastad frotté och en kudde bara så är det klart. Lyckliga jag!
Idag har jag flängt omkring med min mamma, hon i jakt på blommor och jag i jakt på en bebiskudde och en skötbädd. Nyss hemkommna och båda är nöjda och glada. Vi hittade det vi begav oss ut för att hitta.
R slutar vid åtta idag så jag passar på att äta middag här hos mams och paps sen ska jag hem och skruva ihop skötbordet och bädda klart vagnen tror jag. Skulle vara så himla skönt att ha det mesta färdigt så man slipper ge sig ut och handla och titta på saker var tredje minut. Det skulle vara fantastiskt skönt att hinna med lite ordentlig vila också, får ta hand om det i dagarna nu för man vet ju faktiskt aldrig när hela karusellen sätter igång och då gäller det att vara rejält utvilad annars kanske det går lite mer åt pipsvängen och det vill vi ju verkligen inte.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv. Underbart lyxigt!

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Cattis!

Hej skrutt!! Hoppas hon börjar växa lite nudå..men bra att ni kollar upp det!

Kolla upp när du kan ses(helst nästa vecka eller nu i helgen..håller på att skriva på mitt sista arbete nu).. Så kommer jag förbi med middag den dagen så kan vi käka lite! =) Vet ju inet riktigt hur mkt du orkar va ute o röra dig ;) Kram på dig o smultron!!

2009-01-06 @ 17:29:40

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback