25 Dagar kvar but who´s counting?

Dagen har jag spenderat med mamma & pappa. Vi var i Jakan C och fyndade ytterligare lite på MQ rean, oj vad mycket fint jag har kommit hem med till R. Han borde vara riktigt glad tycker jag, fyndade dock en skön lång kofta till mig själv. Det enda jag har på mig just nu, det enda jag KAN ha på mig just nu typ. Haha..
Var en sväng förbi Ikea också och bytte ut hyllan som vi råkade få i fel färg. Har ätit god grekisk panna med Gino till efterrätt samtidigt som vi kikat på körslaget. Snart kommer R och hämtar mig och det är dags att åka hem.
Imorgon jobbar R sent igen så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Sen på måndag är han ledig så då ska vi åka och hämta vagnen (som jag har längtat) och handla lite annat smått och gott som kan behövas tills bebis kommer.
Förhoppningsvis får jag mitt satans internet på måndag eller tisdag, jag längtar såååå. Då ska jag sätta fart med bloggen igen ska ni se.

Fick förresten ett mail nyss från en nu stolt mamma som vi gick föräldrakursen med. De hade fått sin dotter på julafton, det var meningen att hon inte skulle titta ut förens den 19 januari. Hujeda mig, det får mig att faktiskt fatta att vad som helst kan hända. Spännande!


Hemåt tack.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: bella

DU är ju bara allt för snäll mot lillebror! Bäst för han att han är lika mot dig :P

2009-01-05 @ 11:37:05

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback