Underbara dag.

Tog en himla tid för lillpluttan att bli trött igår. När jag skrev inlägget igår hade jag precis lagt henne och då var klockan typ 22.30. Till en början var det lugnt och stilla inne i sovrummet men efter en stund så börjades det gny och sedan kom skriket. Först ett ganska lugnt skrik och inte så ofta men sedan ville hon bara skrika hela tiden så då fick hon komma upp igen. Hon ville inte ha någon mat men hon ville sitta hos mig ett tag. Så jag och R tittade på två avsnitt av OTH  medans jag hade henne i famnen och hoppades på att hon skulle bli trött och grattis till oss för tillslut blev hon trött. Strax efter tolv gick vi alla och lade oss. Lillan hade då ätit mellan 21-21.30 och vaknade inte förens 02.45 och ville ha mat. Det hade ju varit ganska bra om hon hade varit trött vid första läggningen och somnat men icke. Haha.. Så kan det gå ibland, hon har en bestämd vilja den här lilla pluttan.

Jag och Evelyn har varit på BVC idag. Hon vägde 3940 g denna gången så hon går fortfarande upp bra det lilla matvraket. Hon tyckte att hon fortfarande var lite gul precis som förra gången. Ska försöka ha henne i solljus så ofta det bara går så nu ligger lillan och sover i bilbarnstolen framför fönstret så att det lyser på henne. Dessutom så har hennes hormonprickar i pannan blivit alldeles torra och gula så hon föreslog en kräm som jag ska smörja med så att det blir bättre förhoppningsvis. R får stanna på apoteket påvägen hem och köpa så att vi kan börja smörja direkt.
Nu ska vi inte tillbaka till BVC förens vid läkarbesöket den 10 mars.


Och såhär såg det ut på morgonen när vi vaknade. Lillan hade ramlat av kudden och låg alldeles snett. Hon är nog en vild sovare hon.

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa min bok som jag började med då jag var gravid. Har inte blivit så mycket läsande här hemma inte men nu ska det bli ändring på det. R slutar jobba nu men han ska träna efter jobbet så det dröjer en stund till innan jag får sällskap här och då passar ju boken alldeles ypperligt.
Vi hörs senare.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback