Tisdagsbekymmer.

Besöket hos sjukgymnasten gick bra. Vi behöver inte tänka på att stretcha foten någe mer utan bara fortsätta stretcha hennes nacke som ju också var lite sne när hon föddes. Dock kunde hon inte känna det idag men vi ska ändå fortsätta så att det inte blir fel sen. När lillan är 3 månader och har lite mer koll på sitt eget huvud så ska vi komma tillbaka och titta igen.

Var hemma hos mamma och pappa efter sjukhusbesöket idag eftersom jag hade lånat mammas bil. Pappa skjutsade hem mig vid sjutiden och sedan dess har jag enbart försökt få lillan att somna och lyckades för en liten stund sedan. Äntligen.. Hon har varit ganska grinig idag den lilla gosgrisen så nu hoppas jag att hon sover ett tag så att jag kan röra mig och andas lite. Snart kommer R hem från jobbet, tack och lov. Vissa dagar är jobbigare än andra så är det bara.



På fredag ska jag och lillan åka och hälsa på Hanna tror jag. Vi har planerat så iallafall :) Det var verkligen inte igår jag träffade henne. Det ska bli myspys! Efter det besöket åker jag förmodligen hem till mamma och pappa eftersom min farmor och farfar kommer hit från Örebro och hälsar på. Dessutom jobbar R 12-22, precis som resten av dagarna denna veckan. Men helgen har vi lediga tillsammans, det tackar vi för.

Nej usch, nu ska jag äta upp det sista som är kvar av kladdkakan sen häromdagen. Idag är en sådan dag men imorgon får det lov att bli en långpromenad och där med basta.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback