Imorgon är det freitag.

Idag var det dåligt med uppdateringen i bloggen. R har varit ledig idag så då blir det inte lika mycket tid för bloggen inte, då finns det ju sällskap i huset. De bästa dagarna är när R är ledig. Nog för att det är väldigt mysigt när jag är hemma själv med Evelyn också men man får inte lika mycket utbyte då såklart.
Har rensat lite i garderoben min idag, hämtat ner lite kläder från förrådet som jag inte kunde ha när jag var gravid. Sedan har jag varit och handlat också, skulle bara handla lite men jag kom hem med tre proppfulla kassar med mat. Jag tyckte att det var lika bra att handla ordentligt på en gång så nu har vi massa mat här hemma.

Middagen för kvällen bestod av tacos, my favourite.. Yummie!
Vi har precis lagt lillan och hon han redan vaknat två gånger och skrikit, ganska olikt henne faktiskt för när hon väl sover så brukar hon sova ordentligt men som tur var så somnade hon om snabbt igen om man stack in lite snabbt och vaggade henne.

Lillan har spytt lite idag med. Imorse blev det en spya som sprutade rakt ut igen men det var inte lika mycket som den igår men ändå. Känns inte riktigt helt okej för det känns som om hon spyr mer än vanligt och bajsar mycket mer än vanligt. I stort sett varenda blöja är en bajsblöja. Eller så är det kanske bara jag som fått för mig att allting inte är som det ska. Vi avaktar och ser för någon panik är det ju inte. Hon äter ju och idag har hon varit lite mer med än igår då hon sov precis hela dagen.

Vi avslutar dagen med en liten bild på Evelyn när hon ligger och sover i babysittern under dagen.


Nu - One Tree Hill och daimkulor.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback