Fredagar innebär Lets Dance. Lyckliga jag!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Känns som att det börjar bli standard att vara här på fredagar nu eftersom R ofta jobbar 12-22 då. Är inte alls roligt att sitta hemma själv och lalla hela dagen och kvällen när han jobbar sålänge så då passar jag på att åka hit så jag får lite sällskap.

Min mormor har varit här inne och hälsat på mig och lillan. Hon hade inte sett lilla Evelyn vara så vaken som hon var nu utan hon har sett henne när hon sovit eller varit väldigt trött för det mesta. Men nu fick hon hålla en alldeles vaken och upptäckande Evelyn.
Min lillebror ringde nyss och talade om att han klarade teoriprovet, congrats. Då håller vi bara tummarna på uppkörnigen sen då. Kom förresten att tänka på att imorgon så har jag haft mitt körkort i ett år, tiden går himla fort alltså!

Evelyn ligger och sover nere i soffan och nu tänkte jag gå ner och lägga mig bredvid henne och kika lite på tv. Snart kommer nog delar av familjen hem skulle jag tro. Bäst att jag sticker ifrån min brors rum då så han inte blir helt galen över att jag sitter här. Det gäller att passa på :)

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback