Besöksdag.

Natten var inte alls rolig. Lillan sov från 23-02 men sedan somnade hon aldrig om ordentligt och ville vakna varje timme för att äta. Jag tror hon somnade igen runt sju tiden imorse för att sedan vakna strax efter nio igen när hon var hungrig. Vid halv elva hade jag tvättid så det blev inte mycket sovande för min del denna natt. Känner mig riktigt trött nu faktiskt och hoppas innerligt på att denna natt ska gå bättre.
Idag på dagen var min faster från Örebro här på besök med mamma, pappa och min lillebror. Efter det tog vi en liten promenix till Ica och handlade lite småskit bara. Matade lillan när vi kom hem och sedan var det dags för mig och R att också få lite mat i magen. Jag är jättedålig på att äta nuförtiden. Idag åt jag två mackor vid två, halv tre tiden på dagen och sedan åt vi bondsoppa till middag, thats it. Mer än så har jag inte ätit idag. Så har de senaste dagarna sett ut på ett ungefär, mycket dåligt av mig. Min aptit och hunger har totalförsvunnit, dock känner jag mig hungrig just nu men jag är inte alls sugen på någonting och har ingen ork till att fixa någonting heller så det får helt enkelt vänta tills imorgon.

På kvällen kom Rs mamma, pappa och syster hit och hälsade på. Igår var Rs mamma, syster och morbror här och åt middag och tittade på lillpluttan. Rs syster som flygit hem från Umeå för att spana på Evelyn. Så idag var det dags för Rs pappa att få se vårat mirakel för första gången också eftersom han varit i Chile i en månad ungefär. Nu tror jag att vi har klarat av de flesta besöken. Är nog nästan bara min farmor och farfar som inte varit här och hälsat på lilla familjen ännu men dom bor ju lite längre bort så det är inte så konstigt.

Imorgon börjar R att jobba igen. Fy så förbannat jävla tråkigt och lite panikartat men det borde nog gå bra tror jag. Bara själva tanken på att jag faktiskt är helt själv för det mesta om dagarna med lillan från och med nu känns lite konstigt. Dessutom så kommer Cattis och Kim på besök imorgon. Cattis har visst varit duktig och bakat några bullar av något slag med hallon i. Lät himla smaskigt tycker jag.

För åtta minuter sedan så blev våran lilla skatt exakt två veckor gammal. Tiden går faktiskt himla fort.
Nu har jag precis matat lillan och sedan bäddat ner henne i vaggan sin. Dags för mig och R att hoppa i sängen med så att vi hinner sova någonting beroende på hur denna natten kommer se ut. Håll tummarna för oss!


GodNatt...

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback