Pulkatime.

Imorse vaknade jag av att min mamma ringde mig strax före tio. Hon stod utanför porten men kom inte in då koden är bytt. Evelyn sov fortfarande men vaknade vid halv elva skulle jag tro så att hon fick busa lite med sin mormor. R åkte till jobbet och min mamma åkte när jag hade gjort klart mig för dagen så kunde Evelyn leka med henne under tiden.

Jag och Evelyn gick ut och körde pulka i en halvtimme för att sedan gå in och värma upp oss och äte lite lunch. Jag ställde mig och stekte pannkakor och upptäckte att vi visst inte hade någon sylt hemma när allt var klart så jag började rota i skåpen efter något vettigt att ha på pannkakorna och hittade endast nutella så det fick det bli. Inte så värst vettigt att ha på pannkakorna egentligen, världens mest onyttiga lunch men vad gör man. Fy vad äckligt mätt jag blev.
Evelyn mumsade farmargryta och efterrätt på det. Lite majs plockade hon i sig också. Efter lunchen busade vi ett tag och slängde in lite tvätt i maskinen. Nyss la jag Evelyn i sin säng och hon somnade illa kvickt. När hon vaknar ska vi ta en sväng till centrum för att se till att dem tar bort larmet på hennes nya vantar som jag köpte igår, surt att se det när vi skulle ut och åka pulka då hon verkligen skulle behövt lite varmare vantar. Sen tänkte jag försöka få med mig en julskinka hem också, det är nog ett måste.

         
Ute i kylan men pulka är skoj.


"På gatan där jag bor". Jag blir så glad varenda gång jag går utanför dörren. Det är så fint med all denna underbara snö!


Evelyn lekte på golvet och när jag tittade till henne hade hon satt sig i sin vagn. Buse!

Här hemma finns det en diskmaskin och en tvätt att plocka upp så det ska jag roa mig med en stund och sen slöar jag framför tvn tills älsklingen vaknar.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback