Mmmmmjuk pepparkaka.

Smarrigt med julfika måste jag säga. Här bjöds det på lussebullar, mjuk pepparkaka, knäck och vanlig pepparkaka. Till det drack vi glögg och julmust! Lite julstämning vällde över en faktiskt, det är annars en bristvara hos mig just nu. Om det ändå kunde komma lite snö som vill stanna kvar.

Det blev Kimmi, Sanna och Sussie. Vanessa byttes ut mot Sussie för om man är gnällig får man inte gå iväg på kalas ;) Jag som ville se den lilla donnan, hon har ju blivit jättestor sen jag sist såg henne.
Trevligt var det iallafall och vi pratade lite om nyår så när Cattis behagar sig komma hem från SkitKarlstad ;) ska vi träffas och planera mat och skriva lista så att vi kan handla allt som behövs under nyårsaftonen!
Jag tror det kommer bli skittrevligt med god mat och lite spel.

Jag kom nyss upp ur ett härligt långt bad, som jag har längtat under den tiden utan badkar i märsta. Äntligen!
Dessvärre hade jag ingen bok hemma som jag hade velat läsa så jag måste införskaffa mig det snarast. De två sista böckerna av Sophie Kinsella ska jag köpa hem för de är ju så förbannat bra!

Jag hade tänkt bjuda på lite bilder men jag kom på att jag inte har den blekaste aning om vart min sladd är och jag orkar inte koppla om internet till min mini (vi har inte riktigt fått ordning på internet helt ännu) så det får bli en annan dag.

Imorgon kommer Rs föräldrar hit på fika, hans mamma har inte sett lägenheten ännu. Sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Nu tänkte jag leta upp något smarrigt recept till morgondagens middag!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

Tack för en toppen julig kväll:) så ses vi snart för lite julshopping så ska du se att julen bara kryyyyyper in idej! (lät skummt?) men du fattar?? haha lilla vanessa får följa på tisdag:) Kraamis


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback