Grattis grattis grattis älskade R.

Här var det glest med uppdateringen så jag drar en kort summering.

Igår var jag runt med mamma och köpte julgran, ordnade med Rs födelsedagspresenter och sprang runt på Stinsen. Väl hemma igen slog vi in en massa aladin/paradisaskar till förbannelse. Lagade middaeg bestående av egna köttbullar med potatis, sås och gele. Smarri smarri! R åkte iväg för att klippa sig på kvällen så då drog jag och lillan ut med pulkan och körde några varv runt i området. Tillslut höll Evelyn på att somna i pulkan, lilla tröttisen som bara sov en gång under dagen igår med, så vi blev tvungna att gå in. Evelyn somnade sent trots endast en nap under dagen, konstigt nog.

Idag fyller pappa R hela 21 år gammal. Vi startade dagen vid tio med paket i sängen och drog sedan igång dagen med frukost och hela faderullan. Vi vågade oss ut i snön (brrr!) och promenerade till centrum för att handla cheesecake-ingredienser, en ny halsduk till lillan och thaimat att ta med hem. I like!
Vi åt mat. Jag fixade cheesecake med hallon & passionsfrukt. R dammsög. Evelyn tog en nap och så plingade det i stort sett på dörren och de första kalasgästerna vällde in. Dagen har gått i ett med andra ord. Bilder får ni se imorgon!

Vid strax före nio gick de sista gästerna. Evelyn sussar sött i sin säng och jag & R ska titta på flickan som lekte med elden.

Rs morfar ska hjälpa oss med den helvetiska byrån (som vi inte fått ihop själva) på lördag. Woohoo säger jag!

Movietime!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

oh va mysigt ni verka haft det på lillkillens stora dag :) Grattis i efterskott!!! =) å tack för att du gjorde mig supersugern på cheescake som jag inte ens kan baka!! =/ fi fan.. juste ska messa dej nu kram hejdå:)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback