En alldeles perfekt söndag.

Vi åkte med R imorse så att han kunde släppa av oss hos mams och paps. Så där har vi spenderat dagen. En liten sväng på två lägenhetsvisningar och på centrum har vi också varit. En av lägenheterna var verkligen SKIT men den andra var hur fin som helst men för liten, känns lite onödigt att flytta till någonting som man kommer behöva flytta ifrån pga att det är trångt i framtiden. Lillan fick en massa nya kläder av sin mormor och morfar idag, två par byxor, en tröja, två par strumpor och en vit pälsjacka. Så fin våran lilla prinsessa ska vara i höst! Jag kanske slänger in ett inlägg imorgon och visar de nya kläderna, varför inte? Men det får vi allt se imorgon hur det blir.

Evelyn har varit hur snäll som helst idag. Lekt en massa på golvet och busat. Hon satt på golvet och åt kex och lekte medans vi åt middag. Hur skönt som helst att slippa ha henne i knät när man ska äta för våran "bära med sig överallt"-stol gick inte att fästa på deras vardagsrumsbord men det gick ju galant att ha henne på golvet så det spelade mindre roll.

         
Evelyn och morfar busar med en såsförpackning. Sitter fint och smaskar kex när vi åt middag.

         
Busfröken lekte för fullt och gammelmormor kom också och lekte en stund.

På kvällen så mötte vi upp Sanna för en liten promenix. Vi knallade runt i en timme ungefär och snackade en massa skit. En massa gravid-förlossning-bebis gick vi igenom tror jag bestämt. Det är ju inte så värst långt kvar för damen inte, en 8 veckor sisådär plus eller minus lite. På torsdag slutar hon jobba för ett bra tag framöver så jag tror att jag ska ta och skaffa mig en ny bästa kompis ;) haha.. Ikea ska vi bege oss till nångång nästa vecka iallafall för att boa lite innan bebis kommer. Jag behöver köpa en bitskena till spjälsängen också så inte lilla tösen här hemma äter upp hela sängen ;) När vi promenerat färdigt så hoppade jag och lillan in i bilen för att hämta R på jobbet och styra hemåt.

Imorgon är R ledig. Då ska vi hem till lillans farmor och farfar. Rs mamma har varit i Bulgarien i två veckor så det är nästan så att man inte vill dit, orka känna sig ännu mer blek bredvid någon som precis kommit hem från utlandet. USCH! Jag tror jag ska smörja in mig med lite BUS ikväll.


Lillans sovposé precis just nu. Hon höll på och bökade runt ett tag men tillslut valde hon att somna såhär. Skönt? Nja, jag skulle inte tro det men de små liven kan ju sova hur som helst.

Vi kikar i nuläget på Sagan om konungens återkomst. Jag har sett den en gång förut, på nyårsafton för att R tvingade mig. Vi hade såklart sett de andra filmerna också. Vi hade typ Sagan om ringen kvällar när vi var magsjuka under nyårshelgen. Han tvingande mig att se hela trilogin. Det är inte direkt min typ av film överhuvudtaget men jag måste medge att filmerna faktiskt är bra. MEN ni ska inte tro att jag tänker sitta uppe till strax efter 01 när filmen slutar. No way josé! Så kul ska vi inte ha det. Lite off topic ja? Nu får det vara nog om filmbabblande.

Jag ska tvätta av mig mitt smink, BUSa mig själv och krypa till kojs. Imorse vaknade hjärtat vid åtta så det gäller att lägga sig i tid ;)

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback