BVC, middag och gärna en flytt.

Dags för uppdatering såhär på kvällskvisten.
Idag fick jag sovmorgon till klockan tio då älsklingsungen ville vakna. Hon vaknade för påfyllning av mat vid åtta och då trodde jag aldrig att hon skulle somna om (det brukar hon inte om hon vaknar så sent) men till min stora glädje så gjorde hon ju det och gud vad skönt det var med den sovmorgonen ska ni se.


Intagen krypställning.

När vi hade vaknat satte jag mig vid datan en stund medans Evelyn lekte i soffan. Första gången jag tittade dit så satt hon och lekte. Andra gången jag tittade dit så låg hon på mage och lekte. Tredje gången jag tittade till henne så stod hon i krypställning. Duktiga tjejen som tidigare bara putat upp med rumpan i vädret och huvudet rakt nedåt hade nu klurat ut att man faktiskt kan lyfta på både rumpa och huvud + överkropp samtidigt.

Jag spenderade några timmar på balkongen idag i det fina vädret då R är förkyld och inte gärna ville gå till stranden. Men imorgon ska vi bege oss till badet om det är fint väder, vilket det ju ska vara. För det är extremt tråkigt att ligga och sola på balkongen, usch..

När fläsket var färdigstekt för dagen så vankades det läkarbesök på BVC. Evelyn väger nu 7520 gram och är 65,5 cm lång, lilla tjockisen. På läkarbesöket fick hon en liten kloss i handen som hon skulle ta i handen och växla mellan händerna och sedan tappa på marken och se ifall hon följde den med blicken när den ramlade. Doktorn kollade också ifall hon var stabil, sträckte sig upp i sittande när man drog upp hennes armar och att hon kunde lyfta på överkroppen liggandes på magen. Hon fick stort A på allting, som läkaren sa och lagom tjock tyckte hon minsan att hon var också. Skönt att hon blev "godkänd" som det heter.

    
Lite lek i väntrummet på BVC mellan vägning/mätning och läkarbesöket.


Väl klara på BVC åkte vi hem till Rs föräldrar för att äta middag. Smaskig fisksoppa fick vi med kladdkaka till efterrätt. Mumsfillibaba!

    
Jag, lillan och Rs mamma. Sikken liten gladskit.


 


Världens sötaste lilla gosmus.

Vi har starkt börja fundera på att flytta faktiskt. Dels för att vi redan nu tycker att det börjar bli trångt att bo tre i våran tvåa och det kommer ju knappast bli mer gott om plats desto större lillan blir. Dels för att vi skulle spara pengar på att flytta till en trea, om vi inte flyttar till ett nybygge som nu såklart. Vi kommer vara så bortskämda när vi ska flytta eftersom vi nu vant oss vid att allting är helt nytt och fräscht men vad gör man? Hyrorna på nybyggena här i Märsta är ju galna om man jämför med de äldre lägenheterna. Vi får väl se om vi ens hittar något som faller oss i smaken men vi ska börja kika runt lite iallafall till att börja med. Det blir troligtvis Märsta igen då vi inte kommer ha en chans att få tag på en lägenhet i Väsby eller Sollentuna eftersom köpoängen är löjligt höga där. Men det funkar fint det med, har ingenting emot att bo i Märsta, sålänge jag slipper Valsta är jag glad. När det är en hyresrätt spelar det inte så stor roll för oss men skulle jag köpa något själv skulle jag aldrig bosätta mig i Märsta inte. Håll tummarna för oss så att vi hittar något!

/ Sandr0o


 


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback