Kängrumamman.

Vi gav oss iväg på en liten promenad mot Märsta "centrum" vid halv ett. Egentligen tycker jag nästan inte att det borde få kallas för ett centrum för det finns inga normala butiker alls. I vilket fall så gick vi och kollade lite där, det enda intressant att kika på var en barnaffär med massa leksaker och så. Det blev en sväng på ÖB också men det kan jag knappast kalla intressant utan det vara mest bara för att fördriva tiden lite.
Vi stannade till vid "ankdammen" idag igen. Satte oss på en bänk och mös. Efter en stund började det blåsa så in i h*lvete och jag kollade upp på himlen och en bit bort var det ganska grått på himlen så för att slippa eventuellet regn knallade vi hemåt igen. Jag har nyss klivit innanför dörren. Evelyn ligger och sover i vagnen så nu har jag en liten stund för mig själv.

         
Busen i bärselen + spaning på ankor.

Jag testade förresten att ha lillan i bärselen när vi promenerade iväg eftersom hon inte gillar att sitta i vagnen alla gånger. Senast vi testade så ville hon inte sitta i bärselen men sen har vi bara glömt bort den men det funkade utmärkt. Hon satt där i en timme skulle jag tro utan ett endaste litet knyst, skratt och en massa babbel men inget gnäll. Hur skönt som helst. I vanliga fall blir det jobbigt när hon inte vill sitta i vagnen för då har man helt plötsligt en tung liten att bära på plus en vagn att dra men nu var det ju nemas problemas. Båda händerna fria at all times! Den kommer jag garanterat inte glömma bort flera gånger. Påvägen hem satte jag ner henne i vagnen och inget gnäll då heller och strax innan vi landade hemma igen somnade hon.
Visserligen blir det ganska tungt för rygg och nacke kände jag efter en stund även fast vi har den dyrare modellen som ska vara bättre för kroppen. Jaja lite får man faktiskt tåla, jag tänker ju inte direkt ha henne i bärselen hela dagarna så det ska nog gå bra.

Resten av dagen är blank, oplanerad. Jag antar att det blir till att spendera den framför tvn. What else to do? Nu har vi ju redan varit ute för dagen. Tv it is.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback