Im back.

Dålig uppdatering på bloggen igår. Jag och lillan var hemma hos mams och paps hela dagen. Har nog inte spännande att berätta om den dagen tror jag bestämt.
Idag stod fika hos Cattis på agendan. Hon hade bakat mumsig kladdkakeliknande kaka som var jättegod. Hon hade tillomed varit ute i skogen och plockat blåbär att dekorera med, flitigt jobbat tycker jag.
Jag tror vi hann med två timmar av skitsnack eller så och det var hur trevligt som helst. Jag tycker om de stunderna som man skulle kunna sitta och snacka en massa goja hur länge som helst. Hur länge som helst gick faktiskt inte idag då vi skulle på visning vid 19 annars hade jag säkert kunnat sitta där ett bra tag till.
Mötte upp mams och paps på visningen och kikade runt. Inte samma standard på denna som de flesta vi tittat på tidigare men fortfarande väldigt intressant. Saker och ting går ju att fixa iordning om man vill. Det var lite "radhuskänsla" över lägenheten med en insynsskyddad uteplats på baksidan. Vi får se, vi får se!

Vi köpte med oss världens godaste sallader hem så vi skulle slippa laga mat eftersom vi inte kom hem förns en bra bit efter åtta. Nu sitter R och försöker söva lillan, som för övrigt inte sovit sedan klockan 3 (!)
Medans R kikar på fotboll ska jag uppdatera mig på vad jag missat i bloggvärlden under dagen, som alltid.
Imorgon väntar besök på Astrid Lindgren med lillan innan R börjar jobba då jag åker till mams och paps en stund eftersom jag inte har någon bil att ta mig hem med.

Nu blir det blogguppdatering!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Cattis

Hade väldans trevligt jag me! :) tack för idag!

2009-08-25 @ 22:57:23

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback