Fullt ös, medvetslös.

Snacka om att bloggen innehåller badet, badet och ännu mera badet nu när det är fint väder. Men jisses vad skönt det är. Som ni säkert förstår har vi spenderat ytterligare en dag på vårat underbara bad. När vi kände oss färdiga för dagem vid halv fyra var det bara till att bege sig hemåt, hoppa in i duschen och göra sig fräsch för att åka till Kista.
Vi hade nämligen bestämt oss för att äka dit och äta middag och kika lite. Jag hade ingen lust att laga mat och varför inte passa på att lyxa lite nu när det är semester?

    
Doppa tårna i vattnet. Mina skatter.


Sleeping beauty x två.


Vi åt Quesadillas på Spanjoren som ju är så gudomligt gott. Spanade lite i butiker då jag ville ha basic tee´s och jag fick med mig två stycken hem iallafall. Lillan fick en liten keps, då hon växt ur den ena solhatten och den andra vi har är på tok för stor. Inte den finaste kepsen i världshistorien men den fyller säkerligen sin funktion och det är det allra viktigaste, sen att den kostade 10 kronor var inte direkt någon förlust.


    
Middagsdags.

         
Tösen blidde trött och slocknade hos sin pappa i den om möjligt oskönaste sovposition jag någonsin sett.


Vi passade på att smaska lite efterrätt också efter allt spanande. Pannkakor med glass, banan, grädde och nutella. Ojoj, sprängfärdigt mätta var vi utan tvekan när vi rullade ut från Kista P-garage. Här hemma har vi kikat på Benjamin Buttons otroliga liv som jag hyrde i fredags. Vi har inte fått tid att se den tidigare. Vi har fortfarande en halvtimme kvar att se av filmen men det får tyävrr bli imorgon.


Smaskig efterrätt.

Nu är det verkligen dags att krypa till kojs. Jag är trött som ett svin och svettas som en liten gris. Det är just i detta ögonblick 26 grader varmt i våran lägenhet. Jag smälter bort och känner mig allmänt irriterad på denna förbannat varma lägenhet. Inte kan man ha balkongdörren öppen heller för nu när mörkret fallit så kommer det inte en halvmiljard äckliga kryp då så vi stänger alltid dörren när mörkret knackar på. Apropå äckliga kryp så hittade jag en tvestjärt i lillans vagn idag innan jag skulle sätta ner henne i den. Förstår ni vad äckligt? Vad kom den ifrån? Jag kommer aldrig sätta ner henne i vagnen igen utan en ordentlig upp&ner gransking av hela vagnen. FYYYYYYYYYYY!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback