En dag av visningar.

Home at last. Detta blev en riktigt fullspäckad heldag minst sagt.
Vi var på fyra visningar nere vid Märsta stn, planen var att gå på två men det dök upp flera stycken på vägen så vi kikade in där med. I vilket fall som helst var det bara en lägenhet av dem som överhuvudtaget var intressant för oss.
Vi åkte direkt till Stinsen för klippning av Rs hår och vidare därifrån till Barnens Hus för att kika på en ny bilbarnstol till lillan. Vi och en annan tjej fick med oss en anställd därifrån ner till bilarna för att testa olika stolar. Man måste ju se så att det passar och inte tar för mycket plats, döljer backspeglarna och annat tjafs. Vi fick sedan köra fort till sista visningen i Rotebro. Den lägenheten var hur fin som helst och skulle vara så förbannat bra på alla sätt och vis. Men ni ska ju inte tro att vi var ensamma på visningen, långt ifrån. Det var nästan trångt där inne pga alla människor som också ville titta. Så det känns onekligen väldigt långt bort för oss just nu men man ska aldrig säga aldrig. R tjatade flera gånger i bilen påväg hem nu på kvällen om hur gärna han ville bo där. 

Vi åkte hem till mamma och pappa efter visningen och åt middag. Vi stannade kvar en stund och styrde sedan kosan hemåt igen. Ställde oss och monterade in den nya bilstolen till lillhjärtat, det var lättare sagt än gjort faktiskt men tillslut tror jag att vi fick till det rätt. Ska dubbelkolla imorgon för säkerthetsskull.

Imorgon åker jag och lillan hem till mams och paps när R åker till jobbet då jag ska fylla i min tatuering (äntligen) så mamma måste passa lillan en stund. Ska bli spännande att se hur det går men det är inte en så lång stund det gäller.

Nu ska vi tydligen kolla på Barcelonamatch här hemma, snark!!!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback