Våren är här.

Vilken härlig dag, våren har verkligen varit på besök. Hoppas den håller i sig. Det var otroligt skönt att rulla ut vagnen ur huset och bege mig mot BVC för vägning. Jag hade stor lust att ta av mig jackan för att det blev så varmt men det sägs ju att man ska svettas in våren och jag tänker inte bli sjuk så jag skippade det och behöll jackan på.
Lillan hade nu gått upp till 4930 gram, då hade hon gått upp 370 gram sen sist för två veckor sedan. Jag visade även upp blöjutslagen som vi inte lyckats få någon bukt på trots frenetisk smörjande. Hon tyckte att det såg ut som svamp så jag fick en annan smörja att använda morgon och kväll så jag hoppas att den ska hjälpa.

Vi hade en bra start på dagen här hemma. Lillan vaknade vid halv åtta och var hungrig men sen somnade både hon och jag om igen. Ställde klockan på nio men kom inte upp ur sängen förns halv tio. Hoppade in i duschen, åt frukost och gjorde iordning mig. Vid tio väckte jag lillan som sussade så sött i sin vagga för mat och påklädning för 10.45 hade vi tiden på BVC. Det är lyx att kunna duscha och äta frukost ifred, utan skrik och gnäll och utan att sitta och guppa med lillan i famnen för att hon ska vara nöjd. Så morgonen fick en fantastisk start för mig.

När vi kom hem från BVC var det matdags igen och när lillan började bli sömnig sen så tog jag loss liggdelen på vagnen och ställde den ute på balkongen med lillan sovandes i. Själv satte jag mig på en stol med fötterna på balkongräcket och läste min bok i solskenet. Härliga liv. Solen riktigt värmde. Nästa gång ska jag se till att vara osminkad så kanske man får lite färg tillomed, underbara tanke.

När R kom hem ifrån jobbet idag efter tre hoppade jag in i bilen och begav mig till Thaiaffären och sen till Ica. Vi hade bestämt att vi skulle äta thaimat  idag så jag åkte dit och införskaffade en massa saker, inte bara till idag såklart utan nu har jag massor med olika kryddpåsar och grejer så att jag kan laga thaimat precis när jag vill utan att planera i förväg.
Idag åt vi iallafall kyckling med röd curry och ris. Jag älskar thaimat.

Köpte med mig 1,6 kg färsk lax, under shoppingturen, hem. Så nu blir det verkligen till att hitta på något roligt med den. Tror att vi ska äta lax imorgon. Lax med apelsin och basilika. Det kan bli spännande ska ni se.

Nu sitter vi i soffan och tittar på tv. Jag väntar mest bara på att Greys ska börja, så himla spännande nu ju.


/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback