Söndag.

Vi är riktigt lyckligt lottade tycker jag, så som solen skiner på oss. Vaknar man upp till solsken så blir man genast glad. Har spenderat en stund på balkongen idag, blåste mycket kallare än igår märkte jag så det blev inget bikinisolande som jag tänkt mig. Däremot blev det ändå en skönt stund ute med bokläsande. 
Lillan ligger nu och sover och jag och R har fått äta ifred utan avbrott, kötbullar med stuvade makaronisar. 
R börjar jobba klockan 15 idag och slutar vid 20. Troligtvis så kommer Rs syster på besök också innan hon flyger hem igen. Mams och paps ringde och frågade om jag ville följa med på promenad på Djurgården på eftermiddagen, det hade jag gärna velat men det gick ju inte eftersom vi väntar besök, synd. 

Under hela dagen igår hade jag lite smått ont i halsen, sådär att det kittlar där nere. Men idag när jag vaknade hade jag äckligt ont i halsen och var alladeles täppt i näsan. Jag känner mig inte riktigt som mig själv, lite tung i huvudet och så men förhoppningsvis går det över illa kvickt för såndana dumma fasoner har vi inte tid med.

Lillan har pratat jättemycket idag, verkligen ovanligt mycket hela tiden. Oaah, uuaa, ohhh.. Det är så himla roligt att sitta och prata med varandra, hon svarar om jag låter likadant, även fast vi inte har en aning om vad vi säger men mysigt är det.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback