Ge mig min lediga dag.

Sitter just nu i ett alldeles för mörkt rum och har precis gått igenom alla intressanta bloggar. Hujeda mig vad trött jag känner mig. Skulle väldigt gärna svida om till mjukisutstyrsel och slänga mig i sängen framför tvn men jag väntar på att min mamma ska höra av sig. Vi ska nämligen åka och hämta en tvättmaskin som jag och R har köpt till flytten. Men vi måste ju förvara skiten någonstans tills det är dags att flytta så idag ska vi frakta den till min pappas jobb. Skönt när man kom undan billigt för tvättmaskinen, problemet var bara vart den skulle stå men nu är ju det problemet löst. Om dom bara kunde ringa snart så att jag kan få skiten överstökat och återgå till min lugna kväll framför tvn. Ugly Betty, Desperate Housewives och satsumas. Fyfan vad sweet. Jag har gått och blivit satsumasberoende för er som tyckte att det lät lite wierd att bli helt lyrisk över bra tvprogram och satsumas.



Bara en dag kvar sedan är det dags för min lediga dag denna veckan. Ska bli såååååååååå fruktansvärt skönt, jag längtar verkligen. Förresten så fick jag plötsligt jättemycket att se fram emot nästa vecka. Fick brev hem ifrån SigtunaHem idag där dom skrev att vi var välkomna på visning nästa onsdag eller torsdag. Wiiihoo som vi har längtat efter det. Äntligen får man se hur det ser ut på riktigt! Jiipiii.. På tisdagen är det dags för MVC igen, på onsdagen får vi äntligen veta vad det är för en liten krabat som ligger i magen på mig och sprattlar OCH visning. Kan det bli bättre? Livet känns rätt jävla bra ibland. SWEEEEET!


/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: bella

VAd tror du att det är då? flicka?pojke?

2008-10-08 @ 11:40:33
Postat av: cattis

Jag va helt lost igår, min systers kompis hade tydligen bott i Ia. Och jag mitt pucko började fundera på om det var där vi bodde oxå.. Kartarados kom ja ju ihåg efter att den feta mannen alltid ropade ut d på bussen men Kamari det var som bortblåst. Tack för hjälpen du söta iaf!

2008-10-08 @ 15:06:46

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback