Upp till bevis. I LIKE THE BARTENDER, BACK IN THE DAYS.

Det är inte alls bra av mig att uppdatera min blogg så sällan som jag gör.
Jag samlar på mig så otroligt mycket som jag bara vill skriva av mig direkt. Har nu istället gått och tänkt, tänkt och åter tänkt och äntligen slagit slag i saken och tänkte nu försöka snickra ihop någonting. Det är inte det lättaste när jag har så mycket känslor som jag vill fömedla på ett vettigt sett. Problemet är nog att jag själv (som vanligt) inte vet vad jag känner inför saker och ting. Hur ska jag då kunna skriva? Är det okej att få total spunk på sig själv ibland? Jag känner att det är dags att ge mig själv ett rejält piskrapp. Ett piskrapp för att mina känslor och tankar anses vara fel. Jag upplever någonting helt nytt förtillfället och det känns helt underbart. HELT UNDERBART! Jag är glad, tankspridd och totalt ofokuserad. Tänker enbart på saker som jag vill tänka på. Drömmer underbart hela nätterna och har tillomed svårt att somna när tankarna springer maraton runt i mitt huvud, runt runt runt. Jag tror inte att det finns någon häjd på det hela. Men det rör mig inte i ryggen alls för jag bara älskar allting just nu.

Samtidigt som mitt liv börjar ordna upp sig någorlunda så kantas det ständigt av små knepiga situationer, situationer som jag mer eller mindre själv väljer att försätta mig i. Jag lär mig aldrig någonsin av min "misstag" utan hamnar i liknande situationer om och om igen. Man skulle kunna påstå att jag befinner mig i en sådan situation i nuläget men, ett stort jäkla MEN, denna gång mår jag så fruktansvärt jävla bra. Trots omständigheterna som finns runt så är mitt humör på topp och livet leker.

GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE!
YOURE EVERYWHERE TO ME.

Har precis kommit hem från jobbet. Jag tycker verkligen om mitt jobb förtillfället. För en tid sedan tänkte jag säga upp mig och jaga nytt jobb som en tok. I dagsläget trivs jag så himla bra så jag vill absolut itne sluta, inte på några som helst villkor.
Ikväll ska jag åka hem till min favorittjej Hanna. Dricka en massa vin och snacka ännu mer skit. Det ska bli en massa trevligt, var ett tag sedan jag träffade min Greklandbrutta. Du är bäst min galna vän, finns ingen som är så bra som dig. Vi är oslagbara tillsammans!
Imorgon blir det jobb och sedan ska jag träffa Cattis, ännu en favoritflicka. Var allt ett bra tag sedan jag träffade dig också och jag tror att jag behöver mig ett rejält "prat". Jag ser fram emot kvällen och morgondagen massvis :)


JAG FALLER . . . . . . .
                                                                                                                 NER PÅ KNÄ?


Det är obeskrivligt, det är tveklöst.

/ Sandra

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback