SKITDAG.

Dagen har sugit så mycket kamelpung som den bara kan. Har varit på så otroligt pissigt humör under hela arbetsdagen. Var på hur bra humör som helst när jag vaknade och gick till jobbet. Orka ha vissa mongon till arbetskamrater som verkligen sabbade mitt humör totalt, pressade det hela vägen rakt ner i botten. Gah vilka aggressioner jag har suttit inne med idag. Tror bestämt att det är dags att lämna raseriutbrotten bakom sig under natten. Imorgon är en ny dag, en ny dag som innehåller bland annat en jobbdag och Gwen Stefani konsert.
Denna dagen har var en stor besvikelse. Jag ser fram emot morgondagen.

Någonting säger mig att jag har tagit på mig lite för mycket på jobbet för min egen ork. Men pengar är bra, pengar är alltid välkomna. Det är bara att blicka fram emot nästa söndag, då är jag äntligen ledig.


Idag kom jag och tänka på Grekland (för ovanlighetens skull). Tänkte på när Yorgo & Dimitri kom och hämtade Hanna & mig på mopparna och körde ner oss till stranden. När vi sedan skulle bada så hittade Yorgo en bläckfisk i ett rör som han hade hittat på botten. Otroligt obehagligt att ha en livs levande bläckfisk precis framför ögonen på en. Jag & Hanna flög upp ur vattnet. Hela dagen på stranden sjöng jag:
"I LIKE WHERE WE ARE"
Gång på gång på gång på gång. Tills Hanna typ klappade till mig.

Roxette - How Do You Do


Over and out / Sandra

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback