All Good Things Come To An End.

"Jag kan aldrig glömma saker som hänt som gör mig till en annan person,
 men jag vill vara mig själv. Jag samlar mitt mod och kämpar emot
men förvandlas ändå till en helt annan person. Mörkt och kallat som en vinternatt så lyfter jag med brutna vingar och svävar sen bort ifrån ingenstans."

Det ger mig en skev paradoxal känsla när man hittar låttexter som den ovan när man känner att allting i texten stämmer så bra in på en själv. Låten blir självklart en given favorit samtidigt som det känns grymt sorgligt och patetiskt. Orka låtsas "leva" någon annans liv. Det är hans liv, hans problem - inte mina, som jag förövrigt tänker när jag hör låten/låtarna i fråga. Den hjälper mig att må ännu mer konstig gällande saker. Men me like it ändå! TACK.
Just de där textraderna har jag fastnat för. Jag är inte den samme, jag vill vara samma gamla vanliga Sandra! Fuck it. Saker och ting kan förändras så himla enkelt, jag försöker och försöker att vara mitt riktiga jag som fanns innan allting annat. Jag skulle behöva en fet analys av mig själv, haha.

Jag är så himla, hmm, lättpåverkad. Nej det är inte rätt ord.
Hmm hmm hmm hmm, jag måste återkomma med ett ord som beskriver mig bra. Jag behöver komma på det för min egen skull. Jag måste komma till insikt med vad det är för fel på mig. Haha!
Det låter så sorgligt att jag är tvungen att skratta åt det, mina vänner borde tro att jag är knäpp - det skulle jag göra! Det kan inte hjälpas.

Jobba i Grekland i sommar lockar något så otroligt. Come on faith, work with me this one time!

Skulle behöva prata en massa skit. Bara prata bort alla problem, alla tankar och alla frågetecken.


IM STILL ALIVE!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback