Miami Inc till folket.

Jag är tillbaka efter en liten "paus" från bloggen min. Har haft skrivtorka, verkligen. På fullt allvar.
I onsdags var jag, Sanna, Ella, Malin, Cattis och Kim på Magnus Betnér "Ingenting är heligt" på Intiman. Kim fyller 20 år idag och det var våran för tidiga födelsedagspresent till henne.
GRATTIS KIMMI! Det är ju helt sinnessjukt hur rolig man får vara. Sveriges bästa komiker, utan någon som helst tvekan. Undra hur många gånger jag skrattade helt hysteriskt egentligen? Det är ju ett stort plus i kanten att han är så förbannat snygg. Jag tar tillbaka det där med snygg för karln är ta mig fan riktigt jävla sexig. Grrrr! Apropå komiker så har jag gått och blivit smått "förälskad" i Björn Gustafsson. Han är för underbar och han hinner knappt öppna munnen innan jag börjar asgarva. Humor på så otroligt hög nivå. They got me hooked! HUMOR HUMOR HUMOR!

Jag har varit ledig hela långa helgen. Det har varit bortom skönt. Det har nog tillomed varit underbart. Har inte tagit mig för någonting alls, bara slappat och umgåtts med R. Snart har vi slagit rekord, två veckor. Två jävla veckor, det är sjukt. MEN sjukt bra. Tro inget annat.

Jag har precis sitigt upp ur sängen, hur sorglig är inte jag? Klockan är 17.56 och jag har precis tagit mig i kragen och stigit upp ur sängen. Jag sitter fortfarande i pyjamas och i mitt katastrofala rum är min säng fortfarande obäddad. I nuläget är hela jag kaos. Jag skulle behöva hoppa in i duschen, städa upp på mitt rum, bädda min säng, damsuga hela övervåningen, sminka mig och hitta några vettiga kläder att sätta på mig. Till min stora förskräckelse att jag har så mycket att ta itu med, herregud mitt favoritprogram börjar ju om en timme. Hur ska jag hinna med allt detta innan klockan sju? Miami Inc till folket. Är som i exstas när jag ligger i sängen och kikar. Blir obeskrivligt sugen på att tatuera mig varje gång jag tittar. Om jag kanske skulle försöka ta tag i den biten med? Jag vill, jag vill, jag vill. Har kommit fram till vilken jag vill göra först iallafall, en stjärna. Det enda problem som återstår nu är vart jag ska ha den? På höften eller vid troskanten? Svårt, mycket svårt.
Om jag nu ska hinna klart med min "ToDo-lista" (haha) innan Miami Inc börjar så borde jag verkligen se till att få arslet ur vagnen. Snart snart snart, lite till bara.

Imorgon ska jag träffa min underbara Hanna. Du är så saknad. Men innan dess ska jag jobba och sedan ner på gymmet för första gången på riktigt länge. Tänkte försöka få någon slags rutin och röra mig lite, åtminstonde några gånger i veckan. Har faktiskt bokat in fyra pass denna veckan, mäkta stolt. Haha.

Ikväll ska jag åka och möta R på jobbet i vanlig ordning. Varje dag, hela tiden.
Ibland känns det som om man skapar problemen när allting känns för bra för att vara sant. Vägra inse att det är okej att vara glad och lycklig. Alltid hittar jag någonting som inte "känns rätt" och ältar det sedan fram och tillbaka. Men heeey man kan inte veta om saker och ting är rätt hela tiden. Jag kan ångra vissa beslut jag tar men dessa beslut kan också leda till en hel massa gott. Jag måste tillåta mig själv att vara lycklig för stunden och försöka att inte tänka på alla omständigheter. Jag är där jag är och jag är nöjd med det. Punkt slut.



Min absoluta favoritlåt just nu. Lyssna och njut. Jisses.



Skynda Sandra. Skynda!
/ Sandr0ooo


Kommentarer
Postat av: Kimpa

Hur kommer det sig att su alltid har så mycket att skriva? Vad får du allt ifrån? haha :D

Postat av: paulina

svar - tack så mycket :D vad kul att du gillar den. hoppas att du tittar in fler gånger!

2007-12-10 @ 15:59:49
URL: http://colaburk.blogg.se
Postat av: paulina

svar - tack så mycket :D vad kul att du gillar den. hoppas att du tittar in fler gånger!

2007-12-10 @ 15:59:55
URL: http://colaburk.blogg.se

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback