Jag tar tillbaka skitdagen.

Gårdagen visade sig bli riktigt jävla bra måste jag medge. Nog för att det mesta sög där för ett ögonblick men det kändes så himla bra efter att vi pratat ut om saker & ting. Nu känns det tillochmed mycket bättre än vad det gjorde innan. Ibland är livet bra märkligt, märkligt men underbart. Jag är så glad, glad över allt. Men mest av allt är jag nog glad över dig! Du är bra.
Annars vad händer?
Julafton har passerat, julkänslan lyste med sin frånvaro i år men det var trevligt att bara mysa med människor man tycker om, dock hade jag gärna haft en hel massa snö liggandes på backen och sett sånadär busig stora snöflingor falla från himlen men man kan ju tyvärr inte få allt man önskar. Attans!
Idag har jag varit på jobbet alldeles för tidigt för mitt eget bästa, varje gång jag öppnar och är tvungen till att gå upp tidigt på morgonen så känns det bokstavligen som om jag ska dö när jag hör alarmsignalen och öppnar ögonen. Direkt efter jobbet kastade jag mig på tåget in till stan för att spana in lite kläder, nyårskläder någon? Panik!
Tror ni jag kom hem med någonting alls? Förutom ett fodral till min nya ipod och ett busskort? NEJ inte det inte!
Så roligt blev det, träffade ju dock min favorit så livet går vidare. Det är en omöjlighet att inte vara glad efter att man umgåtts med dig. Suttit med varsin latte i handen och drömt oss tillbaka till det underbara livet i Grekland för en stund, det är sjukt uppskattat. Du är jordens bästa vän! Grekland i sommar igen, dags att boka nu nu nu!


Kims begäran:



Enjoy..

Nyårsafton närmar sig med stormsteg. What to wear? What to wear? Jag känner en smärre panik. Någonting fint vill man väl ändå ha på sig? Vi kanske skulle köra på tema naket? NÅGON?!

Nu har jag inte tid med det här längre, ska kila iväg till bussen och möta min gos. Busigt! Ikväll blir det till att titta på de två sista avsnitten av OC. Spännande! Jobba imorgon? Vem orkar sådant? En dag kvar, sedan kan jag se fram emot tre så fucking jävla lediga dagar. NÖJD!

Gonatt party people..


/ Sandr0oo

Kommentarer
Postat av: Kim

Känn dig utmanad! spana in http://kimmi.blogg.se/1198923565_utmaning.html#comment
för detaljer :D


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback