Bitter.

Jag har haft en riktig liten gnällfis här hemma ikväll. Mitt tålamod låg en bra bit under lägsta nivå när R kom innanför dörren strax före nio. Vid läggdags spydde Evelyn ner hela sin säng och alldeles nyss kom det skrik från sovrummet som R fick ta hand om, jag antar att det var nappen som ställde till det denna gång.
Min lust inför att imorgon fira in det nya året med middag hemma hos oss har sjunkit till nollpunkten och jag skulle mer än gärna gå och lägga mig nu och inte vakna förns på fredag morgon. Jag hoppas jag känner annorlunda imorgon!

Just nu står vårat köksbord i vardagsrummet men hur jag än vrider och vänder på det så blir det inte bra och det känns trångt. Hmm.. Jag vet inte riktigt hur jag ska få till det här. Som grädde på moset visade det sig att duken jag lånade av min mamma idag är för liten för bordet. Kalasbra!!!

Det här som skulle bli en bra dag, Cattis blev fin i håret under kvällen iaf men resten kunde vi ha snabbspolat enligt min mening. Blääääääääääääää!

/ Sandr0o


Läggdags,

Efter att ha städat rent i lägenheten efter att vi kom hem från min lillebrors 19års firande fastnade jag såklart vid datorn en stund. Jag sitter varje kväll och tittar på olika barnrum för att få lite inspiration till Evelyns rum.
På lördag beger vi oss till IKEA för att handla garderober till vårat sovrum, ett badrumsskåp och en hylla till lillans rum. Jag längtar SÅ tills trollungens rum är helt färdigt, det lär ju ta sin lilla tid men iaf tills det börjar likna något.

Nu tänker jag lämna datorn och gå och sova, tidigare än vanligt I might add. Imorgon måste jag ner på centrum (ovanligt va?) för att köpa öronproppar till Evelyn inför nyårsafton då jag totalt glömde bort det idag. Ska hämta ut ett paket på posten också, mitt Id smink har äntligen kommit. Det var verkligen på tiden då mitt ekar tomt mycket snart.

På eftermiddagen/kvällen kommer Cattis och Rasmus hit och fixar efterrätten inför nyårsafton plus att Cattis ska bli lite fint i håret. Det blir en bra dag.

/ Sandr0o


NallePuh.

Hallå där.

Nyårsafton närmar sig med stormsteg, skönt att jag har min outfit färdig eller när jag tänker efter så har jag inte ens provat ordentligt. Det måste jag nog ta och göra när R kommer hem ikväll. Då ska jag passa på att nyårsstäda också så att det blir lite fint här hemma, måste passa på att gå ned med lite strunt i källaren också.
Jag kör hela racet inför nyår idag så slipper jag dras med det kvällen innan.

Evelyn ligger och sover i sin säng sedan 20 minuter tillbaka. Det är så förbannat skönt att bara kunna lägga in henne i sovrummet och så slocknar hon. Jämfört med förut när man var tvungen att sitta med henne och hon aldrig kunde koncentrera sig på att sova.

Jag sitter och väntar på att Sanna, Vanessa och kanske Ella ska komma hit och fika. Jag tycker det ska bli spännande att träffa lilla Vanessa igen men denna gången hoppas jag på en liten vaken tjej då hon har sovit varenda gång jag träffat henne ungefär förutom någon minut kanske. En vaken tjej, tack :)

Vi har varit på centrum för att handla hem lite fika, tog en snabb vända in och tittade i affärer också. Inte för att jag skulle handla något utan bara för att det är kul att spana. Vi stannade till vid lekhörnan också så att Evelyn fick leka lite. Hon gick omkring där med staplande steg bland alla andra barnen men mot slutet så var det ett annat barn som puttade ner henne när hon gick omkring så då tröttnade hon och vi gick hemåt igen och åt lunch.

Evelyn lekte själv i sitt rum idag i säkert 30 minuter medans jag värmde mat och åt upp min mat och plockade lite. Jag smög in för att titta till henne ibland och en gång satt hon och kramade Nalle Puh, sötunge!

/ Sandr0o


Nu är det natta.

Jag måste springa och lägga mig. Jag ska inte vara uppe så här sent egentligen, en ful ovana jag har faktiskt. Dumt, mycket dumt men alltid fastnar man vid något.

Imorgon är tanken att Sanna och lilla Vanessa ska komma hit på lite fika och det slog mig nyss att jag inte har så mycket att fika hemma så jag måste ner till Ica och handla lite imorgon. Jag håller tummarna för att inget dyker upp så vi får lite sällskap imorgon när pappa R är och jobbar.

Sova var det!

/ Sandr0o


Dark hair.

Jag hör hur det tutar och låter från busans rum. Hon leker för fullt där inne med sina leksaker. Nyss var hon och tittade så att jag inte hade försvunnit men fortsatte sen leken.
Vi väntar på att pappa R ska komma hem från jobbet.

Idag har vi varit en snabb sväng på centrum för att handla hem hårfärg. Min mamma kom förbi och slängde i den i mitt hår och nu är jag ännu lite mörkare i håret. Egentligen var det meningen att bara utväxten skulle fixas med men jag bestämde mig för att smeta i det i hela håret så nu är det mörkare och lite mer jämn färg. Det kändes som att färgen hade tappat lite men det är inte så konstigt kanske, det var ju ett bra tag sedan jag bestämde mig för att go brunett.

När Evelyn somnat för natten är planen att ta ett långt bad med min bok. Ljuva livet!

/ Sandr0o


Full i bus.

Imorse var det meningen att vi skulle gå upp i lagom bra tid för att åka och lämna Evelyn hos mina föräldrar och sedan åka och städa ur den gamla lägenheten. Vi lyckades försova oss lite och vaknade inte förns kvart i tio. Jag och R skyndade oss att duscha och fixa men en kort stund därefter vaknade Evelyn också och då tar ju allting lite längre tid minst sagt. Men vi kom iväg tillslut om än lite senare än planerat men men.

I tre och en halvtimme var vi i lägenheten och gnodde. Fy fan säger jag bara. Aldrig mer flytta eller aldrig mer flyttstäda. Det var himla skönt när vi åkte därifrån och allting var klart så vi slipper tänka på det mer, det är bara att lämna nycklarna kvar nu,

När vi kom hem var det bara att slänga sig in i duschen snabbt som tusan, hoppa i några kläder och så ut genom dörren igen för att hämta Cattis och bege oss mot Kista. Väl där mötte vi upp Ella som kommit hem från England och Kimmi. Vi spanade i butiker lite snabbt och käkade sen middag.

Hemma igen och jag möttes av ett litet bustroll som jag inte sett sedan förmiddagen. Min fina trollunge!

Imorgon börjar R jobba igen efter fyra härliga lediga dagar. USCH! Tack och lov inga stängningar denna veckan utan bara till åtta och sen än han ledig fredag till söndag. YES!

         
Evelyn var så fin så igår. Hon älskar att busa med våran fina guldspegel i hallen och hon vet att hon inte får vara där för så fort man tittar på henne ser hon ut som världens busigaste tjej och börjar skratta.



/ Sandr0o


1års dagen närmar sig.

Jag satt och kikade runt på styleroom efter inspiration till Evelyns rum och fastnade såklart och började leta runt som en galning efter saker till rummet hennes. Eftersom hon fyller 1 år inom en snar framtid så slänger jag upp en liten önskelista här i bloggen och för att jag ska kunna komma ihåg också.




Bord + två stolar. Serien Kritter från IKEA.


Tavellist från Kids Concept.


Klädhängare från Kids Concept - STAR.


Sparkbil från Jabadabado.


Mätsticka från Kids Concept.


Bultbräda från Brio.

 / Sandr0o


Tittut [VIDEO]

Vi lekte inne på Evelyns rum idag efter all röjning. Tittut i prinsesslottet var speciellt populärt, se själva.


Tyvärr så har jag inte lärt mig hur man vrider videoklipp och glömmer ofta bort att bara hålla kameran rakt.

Jag och R har suttit och tittat på viodesnuttar från när Evelyn var liten liten spädis. Herregud vad mysigt att titta på, lilla livet som ligger och sprattlar med armar och ben. Tiden går allt bra fort, det händer så mycket nu första året som man hänger knappt med.

/ Sandr0o 


Onödigt vetande.

Jag har länge tänkt att jag ska räkna hur många kort jag egentligen har på Evelyn på min dator. När jag tittade på kort nu så fick jag för mig att räkna för det måste vara hysteriskt många.
Hysteriskt många var det kan jag tala om, närmare bestämt en 7300 stycken kort på våran lilla prinsessa. Då har jag bara räknat dem som jag tagit själv och dem jag har sorterat men det borde vara dem flesta faktiskt.

Kan ni förstå då hur galen jag blir när jag inte har en fungerande kamera?

/ Sandr0o


Juldagen.

Vi startade dagen halv tio imorse efter en lite halvbråkig natt med en tjej som skrek till flera gånger under natten och ville ha nappen och tillomed välling en gång. Vi hoppas på en bättre natt inatt!

         
Morgonlek i sängen med en av de nya julklapparna, Brios plocklåda. Smaka lite också. Godmorgon sunshine!

Vi åkte iväg och storhandlade idag då kylskåpet ekade tomt och när vi kom hem igen strax före tre var Evelyn så trött så trött så efter tre sekunder i sängen sov hon sin första och enda nap för dagen. Jag & R packade upp och åt julmatslunch, inte helt fel det inte. Jag började röja de sista kartongerna som vi haft på Evelyns rum och städade rent ordentligt efter renoveringen där. Så nu kan hon faktiskt leka i sitt egna rum och det känns ju lite bättre än att det står kartonger och skräpear till ingen nytta där inne. De har fått hoppa in i garderoberna i hallen istället i väntan på garderoberna till vårat sovrum. Nu längtar jag efter att få gardiner på plats och in med hennes spjälssäng och slänga upp saker på väggarna så att det inte ser så tomt ut.


Ännu en julklapp som fått ta sin plats i prinsessans rum.

         
Spisen som hon fick igår är också på plats. Bus i prinsesslottet med pappa R. Mums med knopparna på prinsesskronekudden.

Vi väntade middagsgäster ikväll, närmare bestämt min mamma, pappa, lillebror och farfar. Farfar är uppe och hälsar på så vi passade på att ha middag här i nya lägenheten för lite inspektion :) Dagens middag bestod av oxfilé, klyftpotatis, trattkantareller, beasås och lök stekt i lite socker (kommer inte på vad det heter). Det var förbaskat gott!

         
Middagsbordet. Hos morfar. Hälsar på gammelfarfar.


Dagens Evelyn med rött hårspänne som satt sig mitt i pannan efter mycket lek. Kjolen och strumpbyxorna kom tomten med igår.

Evelyn har ju som ni ser fått ganska mycket hår nu (det tog sin lilla tid) så idag införskaffade jag gulliga hårspännen (som jag har väntat). Nu gäller det bara att komma ihåg att använda dem, så himla sött alltså!


Redo för läggdags och strax efter lämnade våra gäster oss och Evelyn fick sova.

Imorgon ska jag spana in rean med Cattis. Jag älskar när det dyker upp roliga spontana saker som ikväll då ett sms bara dök upp om lite shopping imorgon, att umgås med mina vänner ensam ibland är guld värt. R är ju ledig så då får han och Evelyn mysa hemma men på kvällen får vi gäster (mycket kalasande nu vid jul såklart). Rs familj ska komma hit på middag, hans syster som vanligtvis håller till uppe i Umeå är hemma över julen så vi måste ju passa på att visa vart vi numera bor och bjuda på lite smarrig mat.

/ Sandr0o


Julafton i bilder.

Jag lyckades inte få fram en endaste liten bild från julaftonsmorgonen hemma hos Rs familj då mitt kamerabatteri var urladdat och dessvärre har jag inte en aning om vart laddaren har tagit vägen nu efter flytten. Riktigt irriterande! Änsålänge använder jag mig av min pappas kamera, jag dör verkligen utan kamera.

[Bilderna är klickbara precis som alltid]


         
Julgranen med alla klappar. Lillebror kramas med musse och Evelyn undrar vad som står på. Tomtarna jobbar förfullt.

         
Det fanns ett långt och platt paket som Evelyn satt på hela tiden ungefär. Det var inte ens hennes paket.

         
Där var det där paketet igen. Evelyn älskade ris a la malta. Man får inte röra mormors blommor men ku är det.

    
Evelyn gick omkring med en sittpall tills hon mot slutet av kvällen sket i sittpallen och gick själv.

    
Mina två favoriter. Försöker klättra över skostället och vidare upp i trappen.

Första julen som en liten familj på tre. Vi hade en riktigt mysig julafton med massor av fina och väldigt välbehövliga klappar. Tack tack tack!

/ Sandr0o


En stor dag.

Jag var bara tvungen att kika in och visa er ett litet videoklipp som jag filmat idag. Det är lite halvtaskig kvalité på filmen MEN det är inte det som är det viktiga ändå. Det viktiga som utspelar sig på filmen är vad Evelyn gör för idag är dagen då jag stolt kan säga att Evelyn lärt sig gå, på självaste julafton också. Tidigare har hon bara tagit några få steg men det kan man inte säga längre, hon GÅR för sjutton! Ni får se själva på filmen, som för övrigt blev lite längre än jag tänkt så ni kan väl bortse från fula skratt och skönsång och koncentrera er enbart på gången ;) Det vara inte bara en lyckoträff att hon går så långt och stadigt på filmen utan det fortsatte hon med flera gånger.
För övrigt så har jag en karl här hemma som inte alls tycker att hon har lärt sig gå idag. Vad tycker ni? När kan man säga att de små liven lärt sig gå? Jag tar denna dag som det iallafall oavsett vad negativa R säger ;) 11 månader och 5 dagar gammal.



STORA DUKTIGA TJEJEN!
Vilken grej att lära sig gå på julafton.

/ Sandr0o


Julafton.

Vi har spenderat hela morgonen hemma hos Rs familj med julfrukost och paketöppning. Vi kom hem för en kort stund sedan och det var en väldigt trött tjej jag la ner i sängen. Hon fick ju gå upp mer än en timme tidigare än vanligt imorse plus att hon bara ätit en flaska välling på hela dagen. Det finns så mycket annat att koncentrera sig på under julafton säg!

Jag och R har tryckt i oss mackor med rödbetssallad och julskinka, så förbannat gott. Nu ska jag hoppas i lite finare kläder och fixa lite smått sen åker vi mot mina föräldrar när hjärtat vaknar.

GOD JUL KÄRA LÄSARE!

/ Sandr0o


Julmys.

Tillslut vann jag och det blev glögg och pepparkakor i soffan framför uppesittarkvällen. Det är faktiskt bara jul en gång om året, så det så!
Nu är det dags att sluta ögonen för imorgon ringer klockan 07.30.. Puh!

Förresten hann jag få de två julklapparna jag hade beställt för 10 dagar sedan och byxorna jag beställde till lillan i förrgår. Lycklig blev jag när jag klev innanför dörren ikväll Jiippiiiiii!

Godnatt, imorgon är det julafton (ett jävla tjat på mig du)!

/ Sandr0o


God juuuul.

Ho ho ho i stugan.

Jag har inte riktigt förstått ännu att det är julafton imorgon. Vi kommer starta dagen tidigt med julfrukost hemma hos Rs föräldrar och lite paketöppning såklart. På eftermiddagen ska vi vara hos mina föräldrar och äta alldeles för mycket julmat som vanligt I guess och om vi har tur kanske vi får träffa tomten också.

Den där lilla svängen på centrum som jag skulle göra idag visade sig bli ganska lång, dels för att jag inte riktigt kunde komma på vad jag skulle köpa för julklapp först och dels för att hela väsby befann sig där såklart. Inte riktigt my cup of tea med alla dessa människor som springer som tokar till höger och vänster.
När vi var klara hoppade vi på bussen och åkte hem till mina föräldrar där vi tillbringat kvällen tills R hämtade oss vid åtta.

Här hemma stod griljering av skinka och att slå in de sista klapparna på agendan och nu äntligen är allting så gott som klart. Jag ska lägga mig i soffan framför Sagan om Ringen som vi tydligen tittar på, jag röstade för uppesittarkvällen men icke..

GOD JUL!

/ Sandr0o


Dagen före dagen.

Godmorgon dagen före dagen. Imorgon är det julafton. Det är alldeles sanslöst vad tiden går fort.

Evelyn vaknade vid nio imorse vilket resulterade i att jag nyss hade en trött tjej här hemma men som nu har somnat för sin nap mycket tidigare än vanligt. Den där timmen som försvann från sömnen imorse gjorde sitt på tröttheten verkar det som.

Jag har passat på att plocka undan här hemma så att vi ska få lite julfint. Ett varv med dammsugarn när R kommer hem från jobbet ikväll så är det klart sen.

När gosen vaknar är det lunchtime och en sväng på centrum som väntar. R har en julklapp kvar och eftersom han jobbar så är det jag som får ombesörja den uppgiften. Det ska bli spännande att se om jag hittar något bra, såhär ute i sista stunden och allt.

Jag hade tänkt att vi skulle åka hem till mina föräldrar någongång under dagen men dom skulle på äventyr så vi får se hur det blir med den saken.


/ Sandr0o


Panik.

So far so good. Inte ett ljud ifrån sovrummet änsålänge.

Imorgon kommer jag vänta hela långa dagen på att posten ska komma, med skräck kan jag tala om. Jag beställde nämligen två julklappar förra veckan som utan några som helst problem skulle hinna dyka upp innan julafton MEN ännu har jag inte sett röken av det jag beställt inte.

Jag håller verkligen alla mina tummar & tår för att det kommer imorgon, annars blir jag tokig. Det var ändå den 14:e jag beställde. Annars blir det klagomail från mig kan jag lova. Hoppas hoppas hoppas!



/ Sandr0o


Dumma lax.

Nu är det bekräftat. Det får vara nog med lax till Evelyn.
Idag har hon ätit laxbullar i ostsås med pasta till middag och när jag la in henne i sängen strax före nio hann det inte gå mer än en minut inne hon satt i sina egna spyor. IGEN!
Det var ju bara så sent som för några dagar sedan som kvällen såg likadan ut.
Då hade hon också fått lax att äta under dagen men då någon barnmatsburk med lax.

Det måste ju nästan vara så att hon är känslig för lax eller något? Kan man vara det?
För annars spyr hon aldrig såhär och just det att hon ätit lax båda gångerna känns som mer än ett dåligt sammanträffande faktiskt.

Nu håller jag tummarna för att det inte kommer mer spyor. Jag ska lägga mig i soffan och titta på Välkommen till familjen med SJP.

/ Sandr0o


Time to walk.

Just ja. Evelyn har fått ännu en tand så nu har hon fyra där nere och två där uppe. Sen tänkte jag bara tala om att Evelyn tog sex steg på förmiddagen när min mamma var här och vi försökte få henne att gå lite. Snart så lilla vän går du säkert. Du är så stadig så nu gäller det bara att våga. Allra bäst går det när du håller en leksak och glömmer bort att du går eftersom du är så inne i leksaken. Duktiga tjejen!

/ Sandr0o


Underbara barn.




Jag tycker att det här kortet på busungen blev underbart fint. Hon ser sådär lagom busig ut min lilla flicka. Synd bara att nappen sitter i munnen men man kan inte få till allt som man vill. En förstoring på det här kortet vill jag ha.

/ Sandr0o


Pulkatime.

Imorse vaknade jag av att min mamma ringde mig strax före tio. Hon stod utanför porten men kom inte in då koden är bytt. Evelyn sov fortfarande men vaknade vid halv elva skulle jag tro så att hon fick busa lite med sin mormor. R åkte till jobbet och min mamma åkte när jag hade gjort klart mig för dagen så kunde Evelyn leka med henne under tiden.

Jag och Evelyn gick ut och körde pulka i en halvtimme för att sedan gå in och värma upp oss och äte lite lunch. Jag ställde mig och stekte pannkakor och upptäckte att vi visst inte hade någon sylt hemma när allt var klart så jag började rota i skåpen efter något vettigt att ha på pannkakorna och hittade endast nutella så det fick det bli. Inte så värst vettigt att ha på pannkakorna egentligen, världens mest onyttiga lunch men vad gör man. Fy vad äckligt mätt jag blev.
Evelyn mumsade farmargryta och efterrätt på det. Lite majs plockade hon i sig också. Efter lunchen busade vi ett tag och slängde in lite tvätt i maskinen. Nyss la jag Evelyn i sin säng och hon somnade illa kvickt. När hon vaknar ska vi ta en sväng till centrum för att se till att dem tar bort larmet på hennes nya vantar som jag köpte igår, surt att se det när vi skulle ut och åka pulka då hon verkligen skulle behövt lite varmare vantar. Sen tänkte jag försöka få med mig en julskinka hem också, det är nog ett måste.

         
Ute i kylan men pulka är skoj.


"På gatan där jag bor". Jag blir så glad varenda gång jag går utanför dörren. Det är så fint med all denna underbara snö!


Evelyn lekte på golvet och när jag tittade till henne hade hon satt sig i sin vagn. Buse!

Här hemma finns det en diskmaskin och en tvätt att plocka upp så det ska jag roa mig med en stund och sen slöar jag framför tvn tills älsklingen vaknar.

/ Sandr0o


Lusekoftan.

Nu är julklapparna inslagna och klara och ligger inne i ett skåp i väntan på julafton. Dags för mig och R att krypa till kojs skulle jag tro. Lite trött är jag allt.
Förresten så passade vi på att äta sen lunch på Kista idag. Jag och R åt tikka masala (en given favorit) och Evelyn åt gräddstuvade grönsaker med köttbullar och hon åt en hel stor burk om man bortser från två små köttbullar som låg kvar i burken. Hur duktig som helst och inte ett knyst när hon åt heller. Vilken skillnad från förut som sagt, det känns förbannat skönt!

    
Idag väntade ett julkort från gammelfarfar när vi kom hem. Det spelade julmusik och var populärt hos lilla damen. Ni ser ju hur glad hon ser ut?

         
Bus med pappa i soffan. Att byta kanal när pappa tittar på tv är en favorit.

Godnatt ni där ute.

/ Sandr0o


Taconight.

    
Vanessa fick sitta på första parkett. Kims födelsedagspresent.

        
Evelyn var smånyfiken på Vanessa och pekade lite innan läggdags.

    
Vanessa. Evelyn var lagom cool igår i sin rollingstones-tröja och jeanskjol.

/ Sandr0o


Julklappsshopping.

Ingen rast ingen ro.
Vi kom iväg ganska sent idag. Tiden sprang verkligen iväg imorse men vad gör det? Vi hade ju ändå hela dagen på oss. Åkte till Kista för lite julklappsshopping och för att spana in hur det blev efter 25 %s utbyggnaden. Jag måste säga att det blev himla fint där i nya delen och en massa roliga butiker som man annars behövt bege sig hela vägen in till stan för. Kids court var väl nästan det bästa skulle jag tro. Roligt med lite annorlunda barnbutiker. Det allra bästa var nog att jag fyndade rejält på en butik som hette "Klädkammaren". Jag köpte 4 pyjamasar till pussgurkan här hemma för 130 kronor. Har ni hört på maken? De kostade alltså 32, 50 kronor styck, jag var tvungen att fråga personalen om det verkligen stämmde. Sådant tycker vi om. Nu behöver vi inte tänka på pyjamasar på ett tag.

Jag har alla mina julklappar fixade nu förutom en som jag ska beställa på internet idag till min kära karl.
Vi stannade till på Coop & Barnens Hus påvägen hem och väl här hemma var det dags för lite rester av tacosmiddagen vi åt igår.

Idag fick vi äntligen med oss en ny dammsugarpåse hem så att vi har kunnat städa här hemma och det känns lovely och veta att det är rent på riktigt nu. Förut så sög den inte upp någon skit alls, så full var den påsen.

Jag klickade precis hem ett par rosa hummel byxor till Evelyn. Jag & R kunde inte hålla oss då de var till nedsatt pris men tyvärr var munkjackan slut i rätt storlek men den får vi leta efter på annat håll kanske.

Evelyn somnar alldeles snart och då ska jag och R slå in julklappar. Kanske lite pepparkakar och glögg till det? Mysigt!

/ Sandr0o


Kalaskväll.

Jag ville bara kika in en liten snabbis innan jag går och lägger mig. Kvällen har varit helt otroligt trevlig med tacos och nyårsplanering. Jag tror nyår kommer bli hur trevligt som helst, kick ass helt enkelt.
Sanna lämnade oss lite tidigare under kvällen för karln hennes kom och hämtade hem henne och lilltjejen. Jgg, Kim och Cattis var kvar och vi testade att spela lite spel. Ett spel som Kim fick i försenad födelsedagspresent, "Tjejmiddag". Det verkar vara ett roligt spel som nog utan tvekan kan locka till många skratt, vilket det redan gjorde under kvällen. Vid elva tiden fick vi faktiskt avsluta kvällen då det är jobbdag för vissa imorgon och köra iväg kringlorna till stationen.

Imorgon ska vi åka och handla lite julklappar då R är ledig. Wish us luck! Jag slänger in lite bilder imorgon med.

Godnatt på er...

/ Sandr0o


Välkommen hem till oss.

Idag känns det som fredag eller lördag men det är bara tråksöndag. Jag antar att anledningen till det är för att mina girlfriends kommer hit på middag ikväll. Vi ska ha en försenad födelsedagsmiddag för Kimmi och planera inför nyår. Det blir knytkalas bestående av tacos, alla bidrar med sin lilla del och vi får en massa smaskiga saker att slänga i oss. Vid sju kommer dom hit. R slutar sju också så han kan vara med Evelyn lite så jag kan planera "i fred".

Imorse ställde jag klockan på nio för att hinna gå upp och göra mig iordning innan lillan ville stiga upp för dagen. Är inte det lyx eller vad? Att jag ställer min klocka så sent som nio men ändå hinner lulla runt här hemma i en timme innan pussgurkan vaknar. LYX LYX LYX! Jag måste nog springa och ta lite i trä efter att jag skrivit detta annars ändrar hon väl sina sovtider plötsligt.

Rs pappa och morfar har varit här idag också och hjälpt oss att borra upp lite skit på väggarna, en till kroklist i hallen, stora spegeln och en liten ljusgrej. Så nu är allting på plats (åtminstonde i hallen) och det är som en helt ny hall med byrån på plats och allt på väggarna. Hur fint som helst!
Efter att Rs morfar gick härifrån la jag Evelyn i hennes säng för hon var så trött så trött men jag höll henne vaken då vi ändå borrade stup i kvarten så att hon skulle kunna sova ordentligt när vi var klara. Efter 1 minut i sin säng slocknade hon. Vanligtvis somnar hon aldrig utan att hon är hos oss förutom i vagnen eller bilstolen men jag gjorde likadant igår och det gick lika bra då.

Det känns som en himla bra rutin faktiskt att hon sover i sin säng under dagen och då somnar själv. Igår sov hon i säkert två timmar då och nu har hon sovit i en timme och ligger fortfarande och sover. Men då sover hon inget mer innan läggdags. Det vore hur skönt som helst om vi kunde få in det att hon sover en gång om dagen men då lite längre. Jag skulle ju hinna med hur mycket som helst om vi är hemma då.

Vad rörigt det blev idag känner jag. Dags att sluta skriva. Jag visar lite bilder på hallen istället men som vanligt blir bilderna inte som i verkligheten men det duger. Byrådörrarna har tillexempel samma färg men så ser det ju inte ut på kortet.

    


    

Så ser det ut i våran hall just nu. Nu ska jag bara sätta upp ett väggord ovanför byrån och hänga upp våran "Välkommen hem till oss"-skylt på dörren och skaffa en större dörrmatta. En guldig spargris ska stå på byrån också, just det. Lika bra att jag skriver det här för annars glömmer jag väl bort det helt.

/ Sandr0o


11 månader.

Oj oj oj! Det lilla knytet som alldeles stilla låg i min famn för 11 månader sedan (det känns som igår) har förvandlats till en liten tjej som tar sig fram för egen maskin, har en massa åsikter och som visar mer och mer personlighet för var dag som går. En vacker dag inom en mycket snar framtid (om jag själv får gissa) kommer våran fina flicka att lära sig gå. Förstår ni hur stor hon kommer kännas då? Det gör inte jag, det känns nästan lite overkligt. Vilken himla upplevelse men det har alla dessa 11 månader varit rakt igenom. Att livet kan vända så snabbt och bli så fantastiskt & betydelsefullt med en helt annan mening än tidigare. Vilken gåva!






Fina fina människa!
Har ni någonsin sett en finare tjej?
Evelyn Largo, du är det finaste för mig.

/ Sandr0o


Sollentuna centrum.

Igår var vi en sväng i Sollentuna centrum. Käkade lunch och gick runt. Påvägen hem stannade vi till på Barnens Hus men inte blev vi någon pryl rikare under dagen inte. Bra var väl iofs det, vi väntar tills vi ska åka och handla julklappar på måndag när R är ledig.

    
Myser i vagnen i sin fina adidasdress.

Jag måste berätta att efter en sisådär 7 månaders träning har Evelyn äntligen lärt sig att äta ordentligt. Nu äter hon ordentligt så att hon håller sig på maten varenda gång man erbjuder henne mat. Hon börjar aldrig skrika och kniper igen som hon i stort sett alltid gjorde förut. Då kunde hon ju äta bra en gång under en dag eller en hel dag och inte mer men nu har hon ätit bra i mer än en vecka skulle jag tro. 1 eller 2 flaskor med välling per dag och resten bara mat. Mammas tjej har blivit stor!

/ Sandr0o


Grinchen.

Vad ledsen jag blir. Jag upptäckte nyss att jag missat Grinchen som visas på femman. Jag får nöja mig med de sista 20 minutrarna. Bläää, det som är en sån mysig julfilm!

/ Sandr0o


Bilder i mängder.


Ute på promenad i snörusket. Vi trodde vi hade glömt regnskyddet hemma.

         
Mysigt i vagnen. Regnskyddet återfunnet, tack & lov. Fina flickan på pappas födelsedag!

         
Extra mycket pussar & bus med pappa på 21års dagen.

         
En specialare med vagnen. Klänga på pappa. 4 generetioner.

Här skruvas det fortfarande byrå och har gjorts sedan halv elva (!!). Stackars Rs morfar och pappa. Lillan sover nap i sin säng. Jag sitter framför tvn men ska gå och kika hur det går för dem.

/ Sandr0o


Stackars liten.

Vi har precis tittat klart på flickan som lekte med elden. Det blev aldrig av igår och ikväll blev det sent som attan då Evelyn vaknade en stund efter att vi lagt henne. Vi hörde skrik från sovrummet och efter en stund gick R in och tre sekunder senare hör jjag hur lillan spyr. R bekräftar det hela inifrån sovrummet och när jag kommer in sitter stackars liten i en pöl av spya och skriker. Det var bara att börja tvätta liten tjej och byta sängkläder.

Det var hundra år sedan hon spydde en jättespya och jag kan inte låta bli att undra varför det skedde just idag? Kan det vara något hon ätit kanske? Hmm.. Mammas stackars lilla tjej!

Men efter ny pyjamas och lite påfyllning i magen har hon sussat igen. Dags för mig att göra detsamma.
Imorgon kommer Rs morfar plus pappa för att fixa byrån. Jiipppiiii!

/ Sandr0o


Grattis grattis grattis älskade R.

Här var det glest med uppdateringen så jag drar en kort summering.

Igår var jag runt med mamma och köpte julgran, ordnade med Rs födelsedagspresenter och sprang runt på Stinsen. Väl hemma igen slog vi in en massa aladin/paradisaskar till förbannelse. Lagade middaeg bestående av egna köttbullar med potatis, sås och gele. Smarri smarri! R åkte iväg för att klippa sig på kvällen så då drog jag och lillan ut med pulkan och körde några varv runt i området. Tillslut höll Evelyn på att somna i pulkan, lilla tröttisen som bara sov en gång under dagen igår med, så vi blev tvungna att gå in. Evelyn somnade sent trots endast en nap under dagen, konstigt nog.

Idag fyller pappa R hela 21 år gammal. Vi startade dagen vid tio med paket i sängen och drog sedan igång dagen med frukost och hela faderullan. Vi vågade oss ut i snön (brrr!) och promenerade till centrum för att handla cheesecake-ingredienser, en ny halsduk till lillan och thaimat att ta med hem. I like!
Vi åt mat. Jag fixade cheesecake med hallon & passionsfrukt. R dammsög. Evelyn tog en nap och så plingade det i stort sett på dörren och de första kalasgästerna vällde in. Dagen har gått i ett med andra ord. Bilder får ni se imorgon!

Vid strax före nio gick de sista gästerna. Evelyn sussar sött i sin säng och jag & R ska titta på flickan som lekte med elden.

Rs morfar ska hjälpa oss med den helvetiska byrån (som vi inte fått ihop själva) på lördag. Woohoo säger jag!

Movietime!

/ Sandr0o


Pulkainvigning.

Idag har vi varit på centrum med Sanna och Vanessa. Jag handlade en dress och en jeanskjol till prinsessan (som jag har letat efter en jäkla jeanskjol). Vi tog också en fika/lunch när vi ändå höll på :) Väldigt trevligt och tur att de små trollen hade tid att träffa oss för annars hade vi nog haft en väldigt tråkig dag eftersom R jobbat 12-22 idag.


I väntan på bussen i busvädret.

Vi hann bara hem en snabb sväng innan vi tog bussen till mamma och pappa. Mamma hade nämligen köpt en för tidig julklapp till Evelyn, en pulka såklart nu när snön äntligen fallit. Den provkördes med morfar en kortis när vi kom dit.

    
Pulka för allra första gången.

    
Synd att jag inte fick kort på jättevurpan som mister morfar gjorde.

Idag har lillan bara sovit 30-45 minuter på hela långa dagen och det var när vi var på centrum. Hon var trött som tusan nu på kvällen men eftersom vi stannade hos mamma och pappa tills R slutade klockan 10 somnar hon sent just nu bredvid mig iallafall.

Imorgon ska jag slå in en miljard aladin/paradisaskar och så ska vi skruva byrå. Lite pulka med älsklingsskrutten ska vi hinna med också!

/ Sandr0o


Dagen som så.

Idag har vi varit en sväng på Ikea och kikat på badrumsskåp och garderober då vi är i desperat behov av det men det är ingenting vi ska införskaffa oss förns efter jul. Däremot köpte vi nya handtag till köksluckorna som jag skruvade upp direkt när vi kom hem.

         
På Ikea. Vi stannade och åt pizzaslice/korv innan vi for vidare. MUMS tycker Evelyn.

Vi stannade till och tittade på Babyland, Babyproffsen och Toys R Us och letade efter julklappar till vårat hjärta. En julklapp fick vi med oss iallafall. Den första vi köpt faktiskt!


Medans jag lagade mat skruvade pappa R och Evelyn lite smått på våran byrå som såsmåningom ska stå i hallen.

Vi tittar på Miami Ink och Evelyn tänker förhoppningsvis sova nu. Hon somnar sent ikväll då hennes eftermiddagsnap blev senare än vanligt som ofta när man är i farten. När busen sover ska vi fortsätta med byrån och förhoppningsvis får vi någon klarhet i hur den ska sitta ihop.

/ Sandr0o


Julfikapics.

    
Sussie med nyfärgat hår och Kimmi.

    
Pepparkaka, mina big ass knäck, lussebullar och mjuk pepparkaka.


Sanna checkar läget hemma.

Så såg det ut i lördags helt enkelt när dessa små flickor var här och fikade lite. Ett litet message till er girls: Cattis kan också den 20nde men inte förns vid sjutiden. SÅ vad sägs om att vi tar middagen och planering vid sju? Mucho bueno! Det lär ju bli stört omöjligt att hitta en ny dag nu i juletider.

/ Sandr0o


Pictures.

    
Skoställ, I like säger Evelyn.

    
Det är hur kul som helst att bli skjutsad i gåvagnen.

    
Bus med pappa R i soffan.

    
Rycka i håret är nog en favoritsyssla.

/ Sandr0o


Fastklistrad.

Jag sitter fastklistrad framför tvn och planerar att göra det fram tills 23.40. Min favoritfilm visas nämligen på trean ikväll, The Holiday. Missa inte den för allt i världen!

/ Sandr0o


Mmmmmjuk pepparkaka.

Smarrigt med julfika måste jag säga. Här bjöds det på lussebullar, mjuk pepparkaka, knäck och vanlig pepparkaka. Till det drack vi glögg och julmust! Lite julstämning vällde över en faktiskt, det är annars en bristvara hos mig just nu. Om det ändå kunde komma lite snö som vill stanna kvar.

Det blev Kimmi, Sanna och Sussie. Vanessa byttes ut mot Sussie för om man är gnällig får man inte gå iväg på kalas ;) Jag som ville se den lilla donnan, hon har ju blivit jättestor sen jag sist såg henne.
Trevligt var det iallafall och vi pratade lite om nyår så när Cattis behagar sig komma hem från SkitKarlstad ;) ska vi träffas och planera mat och skriva lista så att vi kan handla allt som behövs under nyårsaftonen!
Jag tror det kommer bli skittrevligt med god mat och lite spel.

Jag kom nyss upp ur ett härligt långt bad, som jag har längtat under den tiden utan badkar i märsta. Äntligen!
Dessvärre hade jag ingen bok hemma som jag hade velat läsa så jag måste införskaffa mig det snarast. De två sista böckerna av Sophie Kinsella ska jag köpa hem för de är ju så förbannat bra!

Jag hade tänkt bjuda på lite bilder men jag kom på att jag inte har den blekaste aning om vart min sladd är och jag orkar inte koppla om internet till min mini (vi har inte riktigt fått ordning på internet helt ännu) så det får bli en annan dag.

Imorgon kommer Rs föräldrar hit på fika, hans mamma har inte sett lägenheten ännu. Sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Nu tänkte jag leta upp något smarrigt recept till morgondagens middag!

/ Sandr0o


Fikadags.

JUST DET!

Jag glömde tala om att jag igår upptäckte en ny liten tand som spruckit igenom i Evelyns mun. Nu kan man alltså hitta fem så risgryn om man kikar in i hennes mun.

Jag kom precis innanför dörren efter en snabb sväng till Ica för att handla julmust och glögg. Det enda som återstår nu är att mina gäster ska dyka upp men om jag känner dem rätt så kan det nog dröja en stund ;)

/ Sandr0o


Spöken?

Tjena mors!

Idag har vi varit ute på galej, jag vet inte riktigt vart vi har varit egentligen känns det som. Stan, Vällingby och runt järva krog x antal gånger. Har fått med mig en ursnygg guldig helkroppsspegel hem idag. Problemet var bara att spegeln inte fick plats i bilen men det löste sig med en annan bil men det är en annan historia. PUH säger jag bara!

En sväng ner på centrum innan vi kom hem för att handla lite bakingredienser. Imorgon kommer nämligen Sanna + Vanessa och Kimmi på fika. Jag har ordnat så det blir en riktig julfika med lite bak nu under kvällen. Det har luktat himmelskt gott hemma hos oss. Men hur det smakar det får vi se imorgon, trevligt ska det iallafall bli!

Alldeles nyss var jag nere och sprang i våra underjordiska gånger då jag lämnade lite saker i förrådet. Usch vad jag hatar dessa gångar, speciellt på kvällen. Man blir uppskrämd av att dörrarna smäller lite hur som och att lamporna slocknar efter en viss tid om man står där och det blir helt bäcksvart utan någon lampknapp i närheten. Bättre blev det inte av att lamporna vid vårat förråd var trasiga så det var kolsvart där, huja!

Nu lockar sängen!
Godnatt.

/ Sandr0o


Julpynt.


Efter drygt en timme hade Evelyn tröttnat på matstolen och ville röra på sig.

Idag har jag och Evelyn varit på julbord vid lunch med min mamma, mormor och morfar. Hur gott som helst och inte behövs det någon mer mat på hela dagen sen när man proppat i sig. Evelyn åt lite köttbullar, lax, potatis, smörgås och ost som hon kunde sitta och plocka med själv.

När vi hade ätit klart åkte jag och lillan till Villa & fritid i Rosers och kikade lite, fick med mig en förbannad julstjärna hem (dock inte en röd som jag ville ha men det funkar) och ett fat som jag har pysslat till en "adventsljusstake" eftersom vi inte hade någon.

    
Lite mosa och dekorationskvistar senare blev det ganska fint ändå. Eftersom vi ligger lite efter måste jag elda ett ljus i taget så man får dem i olika storlekar som det ska vara. Fusk!
Jag julpimpade våran kökslampa också med lite julgranskulor så nu behöver jag bara köpa nya ljus att sätta i för det är för sjutton bara stumpar kvar.

Min mamma var förbi här och vi packade upp lite lådor tillsammans. Nu är det nog nästan bara sånt som inte kan packas upp förns vi köpt ett badrumsskåp, garderob och skruvat ihop skänken som ska stå i hallen. Woohoo!

Evelyn sover lite nap nu, alldeles för sent egentligen men vi hade fullt upp med kartongerna tidigare så då tog det tid för damen att komma till ro.

/ Sandr0o


Picture time.

Väldigt snart läggdags men jag tyckte att jag kunde hinna med och slänga in lite kort från när vi var i Örebro under helgen som var.

    

         

    
Pepparkaka är gott!

/ Sandr0o


Julstjärna tack!

Det känns som att det blir många snabbisar nu i bloggen.
Idag har vi varit och städat lite smått i gamla lägenheten då en besiktningsman var där och kikade, inga anmärkningar what so ever. Thank god!

Igår hade vi hjälp av mina föräldrars kompis "den hårlöse mannen" ;) som är elektriker, så nu har vi lampor hemma i alla rummen så att vi ser vad sjutton vi håller på med. Tur det! Fick även upp gardinfästena på väggarna, tvn i köket och hatthyllan. Hallelulja!

Just nu är jag en liten snabbis hemma hos mamma och pappa men snart sticker jag ner till centrum för att köpa lite skit jag behöver och när jag kommer hem ska jag hänga upp gardinerna som fattas. Jag skulle behöva hitta en röd julstjärna till köksfönstret så jag håller alla mina tummar & tår på att det ska finnas nere i centrum! Håll tummarna ni med tack!

Min blogg borde numer kallas den bildlösa bloggen men jag tänkte försöka få lite ändring på det mycket snart, ha lite tålamod bara.

/ Sandr0o


Jag blir galen.

Min lilla gosegris ligger och sover sin nap och jag har irrat omkring i lägenheten och letat efter en lampa som jag skulle behöva att den kom fram. Jag förstår inte vart den har tagit vägen? Jag har inte ens rört den utan det måste ha varit någon av våra flytthjälpare som lagt den någonstans. Det finns inte så många ställen den kan vara på så jag hänger inte alls med, den kan ju knappast ha gått ut genom dörren!
Det kommer nämligen en kille hit ikväll som ska hjälpa oss att få upp lamporna och dra lite sladdar och skit så att dem hamnar på plats. Med andra ord behöver jag verkligen att den kommer fram, ungefär precis nu!!!

Fia ringde mig imorse och det visade sig att hon är barnvakt åt sin brorson så dom ska komma över hit när dom är redo, hon bor bara rakt över gatan så vi är nästan grannar nu. Evelyn kanske kan få sig en liten lekkamrat för en stund även om han är flera år äldre än henne.

Nu ska jag fortsätta leta eften den försvunna lampan!

/ Sandr0o


Flyttat.

PUH PUH PUH!

Nu sitter vi i soffan och tittar på tv och pustar ut efter dagens stohej. Jag känner mig måttligt slut i kroppen och kan tala om att det ska bli fasligt skönt att sova snart. Vi har kommit en bra bit på vägen i våran flytt men vi är långt ifrån färdiga men allting finns iallafall i våran nya lägenhet så det är bara till att plocka när vi får tid de kommande dagarna, bittert att R jobbar 12-22 tisdag-torsdag. SUCK!
Vi har begränsat stöket till Evelyns rum och förvarar de ouppackade kartongerna och så därinne så sover hon inne hos oss tills vi är färdiga med allt.

Inget vettigt har jag att komma med förtillfället förutom möjligtvvis, flytta inte för i helvete! Haha..
Nu ska jag njuta i soffan av att inte göra någonting innan jag går och lägger mig!

/ Sandr0o


Adjö Märsta!

Bloggen har prioritet minus tio mitt i all flyttpackning.
Idag har jag och Cattis varit i lägenheten och städat bort en massa slipdamm och annat som vi inte vill ska vara där, skruvat ihop matbordet och plockat upp tallrikar och sånt. Tur att jag har sånna fina vänner som hjälper till, TACK!!! Imorgon går det stora flyttlasset och vi säger byebye till Märsta, äntligen!!!

Evelyn har varit hos sin mormor och morfar hela långa dagen från 11-16.30 kanske och det verkar ju ha gått hur bra som helst. Vi åt mat hos mina föräldrar innan vi åkte hem och fortsatte den sista packningen! Mitt i alltihopa tar flyttkartongerna slut så imorgonbitti måste jag befinna mig på ÖB när de öppnar och köpa några fler för att få ner de allra sista.

Just nu ligger vi i soffan och tittar på jakten på lyckan, riktigt bra film som jag inte sett tidigare. När den är slut så kryper vi direkt ner i sängen för imorgon blir nog en lång och slitsam dag skulle jag kunna tänka mig!

/ Sandr0o


Idol.

Jag missade Idol igår då jag inte var på plats hemma framför tvn utan istället befann mig i Örebro med min släkt.
Därför sitter jag nu och tittar på deras uppträdanden från igår och jag undrar hur i hela fridens namn Tove kunde åka ut? Riktigt illa enligt min mening.

Erik som annars varit en av mina favoriter totalförstörde en av historiens bästa låtar, heaven. Speciellt början var helt katastrof när han gick upp hur ljust som helst. Det var ingen höjdarlåt för Erik direkt!
Jag tycker att Calle borde ha farit hem igår!!!!

Ska försöka titta lite på reprisen på tvn imorgon tänkte jag, vill ju se vad juryn gav för kommentarer!

Nu ska jag slöa i soffan resten av kvällen!

/ Sandr0o


Hundjakt.

Jag sitter just nu i soffan hemma hos min faster, nästan hela släkten sitter här och pratar. Evelyn kryper omkring på golvet och jagar en hund som är på besök. Himla roligt att se faktiskt! Sist hon träffade en hund var ju hemma hos Cattis och då var hon livrädd.

Vi hörs imorgon när jag är hemma igen!

/ Sandr0o


Imorgon far vi till Örebro.

    
Evelyn var med och skruvade isär bordet.

         
Häromdagen firade vi lite efter att vi hade varit i lägenheten med en varsin footlong macka på Subways.

    
Fina flickan!

         
Igår stoppade vi ner Evelyn i en låda.

En del har vi nog fått gjort idag skulle jag tro. Det mesta i köket är nedplockat om man bortser från mat dvs. Alla papper är sorterade och nerpackade plus att badrummet är mer eller mindre färdigt förutom det vi behöver fram tills på måndag. Imorgon åker jag och Evelyn till Örebro för att gå på min farmors begravning. Med andra ord får R stå för en del av packningen som är kvar medans vi är borta.

Vi ska vara hemma hos mina föräldrar vid nio imorgonbitti och innan dess ska vi ha hunnit en sväng till lägenheten med lite prylar. Vi har fått update om att köket blivit klart idag så det ska bli spännande att se imorgon! Det blir en väldigt tidigt morgon för oss med andra ord, inte ens Evelyn kommer hinna sova klart.

Iochmed det tror jag att jag ska gå och lägga mig, halvdan som jag är med hosta och snuva!

/ Sandr0o


Bebisutveckling.

God morgon?

R har nyss kommit hem från träningen och jag väntar på att han ska äta mat så att vi kan komma igång med flyttpackningen snart.
Jag fick sovmorgon till strax efter tio imorse, skönt det men jag kände mig allt annat än levande när jag vaknade imorse men efter en kopp the med honung kändes det åtminstonde lite bättre.

Våran lilla tjej börjar bli så stor nu känns det som. Varenda gång hon själv tar sig ner från soffan/sängen blir jag lika imponerad varje gång även fast jag sett henne göra det hundra gånger. Evelyn är hur stadig som helst när hon står själv också. Änsålänge har jag sett henne stå själv i en minut ungefär men hon har sedan tagit tag i någon möbel men inte av den anledningen att hon höll på att ramla. 
Igår tog hon tydligen tre steg utan stöd med sin mormor också. Till något dumt som hennes mormor lärde henne igår. Hemma hos dom har vi ställt ett skostället framför trappan som en provisorisk lösning på att slippa ha en tjej som klättrar upp för trappan varje minut. Igår visade hennes mormor henne hur man klättrar över skostället och sedan upp i trappan, tror ni inte ungen lärde sig det då? Jovisst så lite senare på kvällen tar hon mod till sig och klättrar över skostället utan problem och vidare upp i trappen. Livsfarligt ju, dumma mormor!

Flyttpackningsdags!

/ Sandr0o


Piss!

Jag mår piss helt enkelt. Igår hade jag ont i halsen men inte alls så farligt. MEN imorse när jag vaknade kunde jag inte prata pga av värken i min hals. Plusa sedan på lite huvudvärk, snuva och den hängiga kroppen på det så har ni mig just nu.
Idag var det meningen att jag skulle åka med Cattis till Sollentuna centrum och kika runt lite inför julen men jag blev helt enkelt tvungen att ställa in det då jag absolut inte hade orkat med det. Det enda vettiga jag har orkat med idag är att vi varit och handlat den sista färgen till lägenheten och det var vi då rakt tvungna till.
Jag har alltså legat i soffan hemma hos mamma och pappa under hela dagen, skönt att ha någon som kan busa lite med lillan mer än bara mig när R nu jobbade till 22.

Påvägen hem idag sprang jag upp snabbt och kikade i lägenheten då de gjort klart vardagsrummet idag, fyfan vad snyggt! Det blir nog riktigt bra när allting är på plats sedan! YES!

Nu ska jag käka lite B&J (finns det något godare än iskall glass när man har ont i halsen?) och sedan krypa till kojs och hoppas på lite sovmorgon imorgon då R är ledig. Men sen är det full fart bestående av flyttpackning MAX och tvättning. Jag ser inte fram emot morgondagen om vi säger så MEN skönt när allt är klart.

/ Sandr0o


270 gram!

Jag tänkte bara titta in en snabbis och tala om att vi idag varit en sväng på BVC för läkarbesök.
Evelyn hade baar gått upp 270 gram sedan senaste kollen för mer än två månader sedan. Sköterskan verkade inte så värst oroad men när jag sedan kom in till läkaren så sa hon att vi måste kolla upp det med en ny vägning inom kort. Vi ska ju byta BVC nu eftersom bi flyttar till Väsby så jag tror bestämt jag måste ringa och undersöka det hela.  Växt hade hon ivarjefall gjort, 72 cm lång är hon nu. 4 centimeter längre än för 2 månader sedan. Hennes viktkurva hade stannat av medans hennes växtkurva hade skjutit i höjden tydligen.

Thats it for now!

/ Sandr0o