Amalfikusten.

Jag har helt glömt bort att fortsätta historien om min 30års-present insåg jag. 
Sist jag skrev var vi bara påväg till Arlanda och resan slutade inte direkt där. 

På Arlanda var allting fortfarande superhemligt och precis innan boarding skickade han mitt boardingpass till min mobil och jag fick reda på att vi skulle till München. Vad gör man i München tänkte jag? Men vart vi än var påväg så var det ju oerhört lyxigt att åka iväg bara han och jag utan barn så München kunde ju bli loppan det! 

(null)

(null)
Mer eller mindre obligatorisk macka på Joe and the juice, så gott! 
(null)

Väl framme i München fick jag veta att vi bara skulle stanna i två timmar och sedan flyga vidare. Efter mycket om och men fick jag till sist reda på att vi skulle flyga till Neapel. Tur för Eddie så hade jag faktiskt inte den blekaste om vart det låg någonstans och det var inte förns vi närmade oss landning som jag fick det hela berättat för mig. Vart vi skulle ta vägen och vart vi skulle bo osv. Hade han bara sagt Napoli från början hade jag ju haft stenkoll men Neapel kunde jag inte alls placera så det blev ju bara ännu mer spännande och inte vad han hade räknat med från början att hemlisen skulle hålla så länge. 

Väl framme i Napoli stod en chaufför och väntade och vi började den två timmar långa färden mot Amalfikusten och närmare bestämt Furore där vi skulle bo. 
Vi kom fram ganska sent till hotellet och bestämde oss för att äta där och avnjöt en avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket från hotellets egna vingård. Fantastiskt gott och en underbar start på en magisk resa! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Födelsedag.

I måndags fyllde Eddie år. Älskar födelsedagar, alltså inte min egen så värst mycket men att få förbereda och fixa till alla i familjen när dem fyller år. 

Jag & Eddie har gjort som en liten tradition på senare att inte köpa materiella saker till varandra, sånt waste. Utan istället satsar vi på att göra roliga saker tillsammans. 
För mig är det "viktigt" hur man presenterar presenten och jag tycker det är sjukt tråkigt att bara langa fram ett inslaget paket samtidigt som man sjunger ja må du leva på födelsedagsmorgonen. 

I år fick Eddie två energidrycker & ett kort på morgonen. Sedan började själva presentöppningen när han satte sig i bilen och åkte hemifrån. 
Jag hade lagt första ledtråden i handskfacket på hans bil. 

(null)

(null)

Jag hade planerat för två ledtrådar till som han skulle få under dagen innan han kom hem igen. Fler kom jag faktiskt inte på som passade in på min present! 
Ledtråd nummer två fick han på lunchen. 

(null)

Och sista ledtråden låg i brevlådan hemma. 

(null)

Eddie hade inte den blekaste om vad ledtrådarna kunde leda till, jag som var rädd att han kanske möjligtvis skulle lyckas komma på det. Eller iallafall komma på något, haha! 

(null)

När han kom innanför dörren här hemma möttes han av ballonger och en presentask. 
Superspännande för mig att följa under dagen och äntligen få se reaktionen när han öppnar.

(null)

Presenten han fick är en sexrättersmiddag bestående av wagyu på högbobrukshotell i Sandviken. Den 8 mars åker vi dit för en pangmiddag & efterföljande övernattning. CANT wait! 

Både jag och Eddie älskar kött och mat överlag så en upplevelse innehållande mat är mer eller mindre givet. Sedan att jag lyckades hitta just den här middagen med det här köttet som huvudfokus var en riktig fullträff verkligen!