Traäningskläder is the shit.

Tjululuuuu.
I fredags var vi ovh såg The Dark Knight (sjukt grym film faktiskt) passade vi på att shoppa nya träningskläder innan. Sen att vi glömde påsjäveln på bion och den inte var kvar när vi upptäckte det är en annan femma. Morr, pengar rätt i sjön! Dagen efter åkte vi iallafall och köpte nytt, ovärt? SVAR JA men vad gör man?
Lite sur över att jag inte hitta den schyssta Niketoppen jag köpt dagen innan men det blev ett par nya löpardojor istället. Äntligen! Det känns som om man knatar runt i himlen med dem på fötterna, dags för en riktig invigning av shoezen i veckan tror jag.
 
I vilket fall.. Jag älskar verkligen att shoppa träningskläder. Jag älskar färgglada träningskläder. Det är min grej helt enkelt. Just looooooove it. Idag invigde jag ett nytt neongult linne och en neonrosa sport-bh. De är even more skrikiga och härliga i färgen i verkligheten. Love color!
 
Color color color.
 
/ Sandr0o
 
 
 
 
 
 

Sunny dayz.

Kvällen är här. Har ganska nyligen kommit hem efter ett triceps, axlar & bröst-pass med lillebrur. Efter en dags frånvaro från träningen är det skönt att vara tillbaka även om jag var smått opepp innan jag skulle iväg efter att ha somnat i någon timme på eftermiddagen. Det är som ett gift, ett helt fantastiskt jädra gift sen.
Vi stack iväg till Rösjön idag och låg där ett par timmar innan molnen kom och det blev lite kyligt. Det är verkligen bara solen som värmer. Varför blir det alltid molnigt runt 3-4 tiden? Vareviga dag? Helt värdelöst.
 
Jag hade med mig systemisen idag och kom tillomed ihåg att använda den. Skärpning på mig, blir ju så himla mycket finare bilder.
 
En massa bilder på våran stjärna. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
/ Sandr0o
 

Redo för sol & bad!

 
 
Jag & Evelyn är redo. Vi väntar på att pappan i familjen ska komma hem från träningen. Sen sticker vi direkt, there is no time to waste här inte med strålande solsken. Någon måtta får det vara!
Jag tränar ikväll istället, pyttsan att jag tänker låsa in mig i det här vädret. I think not!
 
 
 
Vi sticker mot Rösjön, hela familjens favvobad. Evelyn sysselsätter sig själv när vi är där, gräver i sanden och allt finns mycket mer tillgängligt så vi slipper springa efter henne precis varje sekund :)
 
Njut av solens strålar!
 
/ Sandr0o
 

Faaaaaat gripzzzzzz.

Tjuuuue!
 
Vi kom hem från Rösjöbadet för en liten stund sedan. Planen var att hänga där hela dagen men solen dröjde på sig en bra stund men så fort det sprack upp ordentligt stack vi iväg illa kvickt och hängde med Kimmi, Marcus & Emi.
Jag & R lämnade Evy hos sin farmor & farfar imorse, drog och körde ett biceps & triceps-pass. Vi invigde fatgripzen som R beställt hem. Bicepscurls & dips provade vi med dem idag. Det känns verkligen annorlunda i underarmarna kan jag säga.
 
Vi supersetade 4 tricepsövningar och på sista varvet på sista övningen fuckade jag till det när jag blev trött, lite sne rygg och smärtan i skuldran kom som ett skott. Helvete vad ont och så jäääävla onödigt. Helt slutkörd var jag men ack så viktigt det är att tänka på utförandet varje sekund. Dödligt fokus at all time. Failure!
 
 
 
Dags att snygga till sig och sticka mot middag i Kista följt av The Dark Knight Rises med Kimmi & Marcus. Grymt!
 
/ Sandr0o
 

Hälsa - provocerande?

 
Det påpekas ofta om min träning och hur jag äter, till både höger och vänster. Övervägande delen av påpekanden är förvånansvärt nog negativa. Vi lever i ett samhälle där det anses fullt normalt och trycka någon chipspåse i veckan och att äta sin lunch på snabbmatsställen var eviga dag. Om man istället är den som försöker äta hälsosamt, ta hand om sig själv i största möjliga mån, träna & motionera i strävan efter att vara sitt bästa möjliga jag - då mina kära vänner blir man påhoppad som om man gjorde någonting fel.
I min värld kommer det aldrig att bli normalt att bomba min kropp med en massa onödigheter on a daily basis. Vi har en kropp som vi ska leva med i gud vet hur många år, varför förbruka den enda kroppen vi har istället för att ta hand om den och ge den vad den behöver.
Med det sagt säger jag inte heller att det är normalt att aldrig någonsin unna sig någonting som man själv tycker är gott. Tycker du om choklad? Njut då för i helvete av lite choklad när du känner att du behöver/vill/kan, det finns ingenting som säger att man behöver trycka en hel chokladkaka varje gång för det. Unna själen!
 
 
Det här med styrketräning är min hobby, min passion och mitt intresse helt enkelt. Jag tränar hårt och jag tränar oftare än average Svensson. Problemet ligger oftast i att jag tränar alldeles för mycket. Om jag istället hade sysslat med låt säga fotboll, tror ni då att folk hade betett sig likadant? Inte en chans säger jag. Det är mer okej att spela fotboll flera gånger i veckan än att styrketräna samma amount. Varför har styrketräning dåligt rykte hos alla "Svenssons" som inte själva pysslar med just det? Im clueless!
En sak som min bättre hälft alltid har sagt stämmer så fruktansvärt bra.
"Man kan aldrig prata träning med någon som inte tränar."
Det är stört omöjligt att försöka diskutera träning med någon som inte har ett mål med sin träning, någon som motionerar och tränar för att det är det man "ska" göra. Därför låter jag mer än gärna bli!
Vill jag träna 5 gånger i veckan, 2 gånger per dag eller 2 gånger i veckan så gör jag det. Jag vet vad jag själv mår bra av och jag tänker under inga omständigheter sätta mitt eget välbefinnande åt sidan.
Det finns bara en av mig!
 
Däremot är det här min blogg, här skriver jag precis vad jag vill och hur jag vill om vad jag vill. Vill jag skriva om träning, då kan ni ge er tusan på att jag tänker skriva om träning. Vill jag skriva om vad jag har shoppat eller vad vi har sysslat med under en dag, då gör jag det med.
Min blogg, mina regler!
 
 Jag tränar för att det är kul, för att jag har ett mål och för att jag mår bra av det.
Jag tänker på vad jag äter för jag vet vad min kropp vill och inte vill ha.
Jag mår bra. Jag är frisk. Jag känner mig stark. Jag är pigg. Jag har massor med energi.
Låter väl ganska ohälsosamt va?
 
Om du tränar hårt får du resultat. Den där armen var rak & slapp när jag inledde min gymkarriär.
 
 
Sug på den ni!
 
/ Sandr0o
 
 
 

Påt igen bara.

Ett pass på över två timmar är avklarat. Vanligtvis kör jag ju det vi kört idag uppdelat på två dagar. Avslutningen på passet blev riktig bra, svettigt och pain precis som det ska vara. Utfall, knäböj, grodhopp, jägarvila, plankan + en benövning jag inte har något namn på och några fler magövningar. SVETTIGT! Ikväll kör jag med lillebror då han ville träna, jag kan inte bestämma om jag vill köra ben/mage eller rygg/biceps. Får klura på den och lillebror får bara rätta sig ;) haha! Sent ikväll/natt ska jag hänga med Jessica på jobbet och köra tidningar och snacka lite skit. Nu är det dags att städa, ser för taskigt ut här hemma. Bara att sätta igång!


Good morning greyness!

Jag tycker det är himla dumt att vädret ska envisas med att vara grått & trist. Vi vill ju sola och bada på semestern! Jag har precis vaknat, R är och tränar och Evelyn sitter på golvet nedanför mig och ritar av sina händer på ett papper. Dags att sätta fart lite snart för jag har en gymdejt idag också. Idag ska vi gå igenom rygg/biceps & ben/mage så det är ganska mycket att hinna med idag. Det blev en 2nd session igår. Lätt, hög reps och med ett jädra tempo. Precis så som jag hade planerat det i mitt huvud. Svettig som ett as lämnade jag gymmet bakom mig och var grymt nöjd efter dagens prestationer. Idag har jag en galen träningsvärk i överkroppen, inte konstigt då jag verkligen krämade ur det sista ur musklerna igårkväll. Awesomeness I say!


Off We Go!

Axlar, bröst & triceps avklarat med en ny talang. Det gick bra, bättre än vad jag trodde. Tror tillomed att han hade koll på vilka muskelgrupper vi körde ;)
Jag är åtminstonde utpumpad och känner den där underbara slutkörda känslan när man lyfter aramarna ovanför huvudet. Grymt!
 
Vi ska sticka och storhandla, R ska klippa sig och sen ska vi hem och städa & tvätta. Kul start på semestern men det måste ju tyvärr göras. Jag tänker mig ett gympass ikväll, all by myself. Lätta vikter, många reps och högt tempo.
Vi får se hur det blir men mitt huvud har gjort upp en plan om det iallafall :) haha!
 
/ Sandr0o

Snabbspolning.

Tjohooooo sena söndagskväll!
 
Vet ni? Jag har semester.. Känns lite halvt sinnes att jag nu ska vara ledig från jobbet i 4 hela veckor men ack så förbannat skönt det ska bli.
Lite av anledningen till varför bloggen har fått lida lite också, jag har helt enkelt firat in semestern. Why wouldn´t I?
I fredags grillade jag och lillis korv på innergården och sen mös i soffan hela kvällen. Igår blev det träning, en sväng till mina föräldrar i solen & sen middag hos lillebror med sambo. Mys!
 
Idag har vi varit på Eriksö utanför Waxholm och solat & badat oss lite. Vi avslutade dagen med AIK-Åtvidaberg med lillis morfar och Evelyn var på sin allra första fotbollsmatch. Inte illa!
 
Dåligt med bilder just nu men jag återkommer imorgon. Har en hel drös med bilder att visa!
 
Trött i ögonen, har suttit och kikat på Aldrigvilas livestream i över 2 timmar nu. Grym människa som jag nämnt tidigare, amazing..
Inspirerad och motivated as hell kanske? As always.
 
Inga ursäkter.
 
Imorgon startar vi dagen med träning, med en ny gästspelare på gymmet.
 
/ Sandr0o
 

Bästa ledighetskommiten.

Har haft en alldeles fantastisk dag med min underbara kollega Jessica. Vädret lydde oss och solen har visat sig hela långa dagen, perfekt för våra planer som innebar schteeeek typ. Vi har hängt i solen, grillat fantastiskt god lunch och haft det allmänt bra bara. Så himla najs! Nu är planen att sticka mot gymmet och köra bröst, axlar & triceps för andra gången den här veckan. PEPP! Fick hem mina nya efterlängtade linnen idag så jag tänker inviga ett, LOVE! Jag ska visa er sen men än så länge får ni hålla till godo med min dag i bilder. Eller inte eftersom http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen är helt värdelös. Bilder får bli en annan gång helt enkelt.


Rabarber & jordgubbspaj med vaniljsås!

I lördags provade jag att göra en lchfpaj med rabarber och jordgubbar.
Jag hade för sjuttsingen ingen aning om rabarber är ganska grymt, 2.7 gram kollisar per 100 gram vilket innebär godkänt. I love rabarber! Jordgubbar vet jag redan innan inte är något direkt att hurra för, 8.3 gram kollisar per 100 gram. MEN det är ganska så svårt att föra en efterrätt med "tillåtet" antal kolhydrater. Tillåtet beror ju också på hur strikt man är såklart men det är ju helt klart bättre att unna sig en lchf-efterrätt utan rent socker, mjöl och annan skit även om kolhydratatsvärdet blir lite "för högt" men då på grund av kolhydraterna i frukt/bär, alla gånger I say!
 
Iallafall... Den smakade väldigt bra och jag njöt i tvsoffan framför en bra film och smaskade god paj. Hade kunnat önska lite mer crunch i pajdegen men det är inte lätt. Gott var det, rekomenderas att prova för alla dem som klarar av sött utan att trigga igång sötsuget. Annars kan man ligga pyrt till i några dagar efter.
 
Recept..
 

Smuldeg

150 g smör (rumstempererat)

4 dl mandelmjöl

1 dl SukrinMelis

0,5 tsk vaniljpulver

1 dl Fibrex

0,5 dl riven kokos

 

Fyllning

400 g rabarber

250 g jordgubbar (helst färska)

1 dl SukrinMelis

0,5 tsk vaniljpulver

1 dl vatten

1 tsk kanel

0,5 tsk kardemumma

 

Blanda alla smuldegsingredienser väl i en bunke.

Skala rabarberna och skär i 2 cm stora bitar. Skär jordgubbarna i lagom stora bitar. Koka rabarberbitarna i en kastrull med vattnet, sukrinet, vaniljpulvret och kanelen tills rabarberbitarna är mjuka. Tillsätt jordgubbarna och låt fyllningen svalna.

Klä en pajform med hälften av smuldegen. Förgrädda pajskalet i 3-4 minuter på 200 grader i mitten av ungen. Låt pajskalet svalna och lägg sedan i fyllningen. Smula till sist över resterande smuldeg i ett jämt lager över fyllningen. Grädda i ungen i 12-15 minuter på 200 grader i mitten av ungen.

Till pajen blev det vaniljsås.

Vaniljsås

1 dl Valio vispgrädde

200g Valio Smetana

4 msk SukrinMelis

0,5 tsk vaniljpulver

Vispa ihop ingredienserna till vaniljsåsen och låt den sedan stå kylt i 10 minuter innan servering.

 

Vaniljsåsen var även den grymt god. Jag hade inget sukrin hemma och kör oftast på stevia eller steviaströ när det gäller bakning då det är mer lättillgängligt än sukrin, bara att knalla ner på Ica.

Enjoy!

 

/ Sandr0o

 


TAGGA RÅÅÅH!

Jobbat, powerwalkat, ätit middag och näst på schemat står gymmet med lillebror. Åt min middag ute på balkongen, ingen unge hemma och ingen karl heller. Bara jag, min hysteriskt smarriga middag och hög musik! För jävla underbart.. Lax, blomkålsmos, sparris, gurka och en klick aioli blev dagens mat. Det var en riktigt hit, blomkålsmos är ta mig tusan bland det godaste som finns. Yum!

TAGGA träning nu då, ska möta bror på gymmet om 30 minuter. Jag har längtat hela dagen, extrapeppa med jacked kanske? JA! Note to self, måste köpa hem Celsius. KÖÖÖÖÖR!

 

Goofball! Jag har jävligt svårt att vara normal på bild..

 

/ Sandr0o


1 vecka kvar till semestern.

Jag räknar ner dagarna, jag har 4 arbetsdagar kvar till semestern. Så jävla lycklig tjej, det ska bli så skönt och bara softa, hänga med vänner, umgås med familjen och sticka iväg på någon liten tripp hit och dit. Hade gärna åkt iväg på en solsemester men man kan inte få allt. Idag har jag kört ben med lillebror, dropset på alla övningar för mig. Jag älskar att döda mina ben, körde utfall (utan vikt) tills benen inte pallade mer som sista övning. Jag var verkligen slut och kände att jag började se vitt (ja jag ser vitt innan jag svimmar) och då fick det vara nog. Vi körde några magövningar också, med högt tempo och då tror jag att lillebror ville dö en smula. Haha! Den här veckan har varit lite "seg" med mycket vila då jag visat övningar för första gången och så. Veckan som kommer blir mer upptempo har jag bestämt, flåååås.. Imorgonkväll kör vi bröst, axlar & triceps och jag läääääängtar! Nu ska vi lägga oss i sängen och kika på One Tree Hill avsnitt som vi missat. Mys!


Fredagskväll.

Jag & min kärlek sitter och kikar på Gladiatorerna, våran nya idol är ju en av gladiatorerna. Haha skämt å sido men vi har börjat följa gladiatorn Prime. Mer känd som aldrigvila, så kan man väl säga? Ever heard of him?
Gå in på aldrigvila.se och inspireras. Han har en hysteriskt grym kropp, skriver härligt och hans videobloggar & livestreamar är kung!
 
 
Jag älskar att bli inspirerad av folk. Det finns så jädra mycket fantastiska människor ute i världen!
 
Be inspired!
 
/ Sandr0o

Egotime.

Vädret har varit väldigt växlande idag kan man lugnt säga, från solsken till mörkaste mörkt med hagel, blixt & dunder. Plötsligt slocknar allt och strömavbrottet är ett faktum. Kvart över tre ungefär dog allting och när jag stack ifrån jobbet vid halv fem var det fortfarande bäcksvart. Stackars krakar som fick slita med att reda upp oredan när det väl satt igång igen. Inte roligt kan jag tala om!! Just nu ligger jag i badet, en aspirinmask i fejset och färg i håret. Det var verkligen på tiden att fixa till håret, såg nästan flintis ut på vissa ställen. Inte schnyggt! Har precis skrubbat ansiktet med askorbinsyra, jag glömmer alltid bort alla fiffiga saker hela tiden. Dumt att få rutin på masken & skrubben, kom igen nu Sandra! Lite smarrig fredagsmiddag ska intas om en liten stund, jag är så hungrig att jag håller på och dö!


Los Largos.

Det blev middag hos svärisarna trots ducklipsen. Vore ju för himla tråkigt att sitta hemma och uggla på grund av det, speciellt eftersom jag spenderat hela dagen i sängen. Sovit lite till och från och det har varit sååå skönt, försökt "komma ikapp" lite på sömnkontot som legat hopplöst på minus i veckor nu! Rs kusin och hans son var på besök från Chile och som vanligt med los largos är ljudnivån på max och det skrattas & skojas till höger och vänster. Mycket trevligt, sen att jag inte förstod allt för mycket är ju en annan femma men det översattes lite och engelska går ju allt som oftast bra i de flesta situationer. Evelyn skojade tillomed med Rs andra kusin, snopet då hon oftast håller sig undan med folk hon i princip aldrig träffar så det var roligt att hon släppte loss lite. Evelyn är i vid vissa tillfällen en typisk liten Largo hon, typ när hon är en pajas som hon allt som oftast är. Hahah Rs kusin försökte prata med henne på spanska och hon bara gjorde roliga miner och typ ignorerade väldigt tydligt, då utbrast han att det var en typiskt liten Largo. Nu är det dags att nanna kudden, jag tänker mig att jag inte ska försova mig imorgon. Bra grej?!


Goooood morning ducklips!

Jag ligger fortfarande i sängen, ganska bra jobbat för en småbarnsförälder. Evelyn kollar på Gustav (garfield you know) och jag passar på att chilla när hon är sysselsatt. R är och tränar, han gav henne frukost och satte på en film innan han gick så den här morsan har fått sovmorgon, bästa! Jag är lite rädd för mig själv och hur jag ser ut. Hahah så djävulskt svullna är läpparna. Jag tror jag får gömma mig inne idag, vill ju inte gärna skrämma folk. Vi som är bortbjudna på middag idag till Rs föräldrar, hmm. Skulle haft såna där super allergitabletter som gör att svullnaden går ner illa kvickt men dem ligger ju på recept såklart. Typiskt! Hoppas för i helvete att svullnaden lägger sig fort nu, tips anyone?


Restylane - done!

Dö inte nu gott folk. Jag tänkte att ni kanske ville se en liten glimt av mina nysprutade läppar. Bilden är alltså tagen precis när vi var klara. Läpparna är väldigt svullna med andra ord. VARNING VARNING - det här är inte det slutgiltiga resultatet, så hetsa inte upp er över mina tillfälliga ankläppar nu! Det blev en sisådär 0,8 ml restylane i överläppen och 0,2 ml i underläppen. Underläppen känns helt normal om man jämför med överläppen, känns som att jag fått en rejäl snyting där. Haha men inte så konstigt efter typ 15 stick! Jag fick ett blåmärke på ena sidan direkt när hon sprutade. Hoppas det lägger sig fort för det gör att det ser lite ojämnt ut för stunden. Jaja det här bli grymt bra hörrni!!!


Ciggelicigg.

Jag är trött som få idag. Jädra seg och långsam känner jag mig, zombielike helt enkelt. Jag tackar för att det hittills varit en väldigt lugn dag på jobbet, hinner med massa fix. Springer och fyller på ciggskåpet mellan varven. Snuset och leveransen var jag klara med vid 10, ni skulle sett för två veckor sedan, då stod jag i ren panik och kastade upp allting vid 15. Idag märks det att folk har försvunnit på semester! Låt det bli min tur.. Jag börjar bli nervöööös nu. Jag är lite rädd för att det kommer göra ont, eller ja ont kommer det ju göra men det vore lite tråkigt om jag avled av mina smärtor kanske.


Post work-out.

Kvällens pass är avklarat. Jag tror lillebror känner sig mer död än levande, alla är barn i början och det dröjer nog en stund innan han kommer börja uppskatta smärtan och värken som en annan. Haha! Jag har landat en snabbis i soffan innan jag måste hoppa in i duschen. Imorgon jobbar jag 7-17 och sen är det läpptime. Wohoo sooooo exciting! Cant wait tills klockan slår 17 imorgon. Då kommer min fina familj och hämtar mig på jobbet, vi sticker och käkar gi-målet på Max och sen vidare mot Ulfsunda slott där jag har bokat tid. Sen på torsdag är vi lediga hela familjen. Lycklig tjej!!!!


Mitt projekt.

Mitt nya projekt är min lillebror.

Jag ska få lite fart på slöfocken och få människan i form är tanken. Igår skaffade han gymkort igen efter ett uppehåll på sisådär 5 år och då hängde han dessutom mest i omklädningsrummet. Så igår var vårt första träningstillfälle, vi körde axlar, bröst & triceps. Jag visade övningar, hur han ska utföra dem och vad han ska tänka på. Tanken är att han ska köra ett 3 splittat träningschema. Axlar-triceps-bröst / rygg-biceps-baksida axlar / ben-mage. Jag kör likadant upplägg själv, förutom att jag kör axlar, bröst & triceps 2 gånger i veckan förtillfället.

Vi kör väldigt basic såklart och han måste få upp den icke existerande muskelbalansen, haha. Jag längtar redan nu tills jag kan få visa lite mer avancerat och olika sätt att träna på, var sak har sin tid. Lets get strong lillebror! Ikväll tänker jag mig latsdrag (smalt & brett), rodd i kabeln (smalt & brett), bicepscurl i kabeln (stående & "sittande") och så en del hantelövningar hoppas jag att vi ska kunna köra trots den taskiga balansen. Jag inbillar mig att det är lättare med biceps & rygg än axlar & bröst vad det gäller balansen men det kanske är lätt för mig att säga. Det återstår att se ikväll! I annat fall får han köra lite maskiner och jag kör mitt eget race på sidan. Haha! Ska bli skönt att bli av med lite aggressioner efter dagens pissiga arbetsdag!


Slut som artist.

Jag börjar bli måttligt trött på att jobba och längtar som en tok till semester och ledighet. Jisses så jag ska njuta! Mitt jobb är ett enda stort svart hål somliga dagar, idag höll jag på att explodera av ilska & frustration. Förstå känslan att jobba i världens uppförsbacke hela tiden? Lite lätt frustration på det! Hmm..

Jag är tom i skallen och känner mig överkörd av en ångvält & förstörd. Hurra! Jag sitter på tåget on my way till Rs jobb. Han slutar snart så jag tänkte ta sällskap med honom, egentligen tänkte jag promenera hem i förväg och börja med maten men jag har ingen ork. Så kan det gå, en dag på Ica. Ikväll ska jag träna, rygg & biceps.

Pepp som alltid på sista här, fantastiskt skönt. Jag älskar att det både börjar synas och kännas resultat. Mest känns det väl, jag har blivit rejält mycket starkare sen jag började träna.

Woop woop typ!

 

 


Good morning nervous!

Nu börjar det kännas i magen att det snart är någonting på gång. Imorgon är äntligen dagen D som jag för sjutton väntat på i över en månad nu. Jag ska nämligen förstora läpparna imorgon med hjälp av restylane. Jag skulle ha gjort det redan förra fredagen men då blev sköterskan sjuk så jag fick en ny tid och den är imorgonkväll. Herregud.. Imorgon kommer jag dö av nervositet kan jag tala om, även om jag längtat som en tok såklart. Effekten med restylane sitter i ungefär 6 månader så det är inget permanent resultat. Då hade jag aldrig vågat! Wish me luck..


Träningsvärk & ett nytt projekt!

Jag har en jädra träningsvärk i ben & rumpa kan jag tala om. Den sortens träningsvärk som gör att man knappt kommer upp igen efter att ha gått ner på huk. Den allra bästa sorten alltså, kärlek! Passet igår gick grymt som satan, jag svettades som ett as och hade världens tempo. Dropset & superset hit & dit. Jag brukar inte svettas sådär värst mycket, visat svettas jag men inte sådär crazy galet, men igår fullkomligt rann det av mig. Jag har ett nytt "projekt" på gång. Det drar igång ikväll och jag är superpeppad, det handlar nämligen om något jag tycker är skitkul. Men mer om det ikväll för nu är det fullt ös för att hinna med eftermiddagens bestyr.


Godaste proteinet.

Nu mina kära vänner ska jag avslöja vilket som är det godaste proteinpulvret. Det är sån jädra skillnad i smak alltså. När jag dricker mitt andra proteinpulver så blir jag nästan chockad för att det är så smaklöst och blaskigt. Proteinpulvret kommer från fitnessguru.se och finns i 4 olika smaker. Jordgubb & vit choklad, skogsbär & vanilj, choklad & hasselnöt och cappucino. Vi har alla smakerna hemma utom cappucino och dem allihopa är hysteriskt goda. Jag blandar alltid med vatten men blandar du med mjölk smakar de ännu mer himmelskt! Det negativa? Dem innehåller lite för mycket kolhydrater för någon som aktar sig för kolhydrater och det är lite dyrare. 249 pix för 1 kg men vääääldigt ofta kör dem specialpris à 159 kr. Awesome! Lite lyxigt protein helt enkelt, det kan man unna sig ibland tycker jag, kanske varva med ett annat.


Amazing summernights.

Jag har haft tre riktiga superkvällar i rad nu. Det känns som att jag har semester och det känns fantastiskt, även om jag fortfarande krigar på dagarna. I tosdagskväll var jag med Kim & Cattis, vi hängde på uteplatsen och bara snackade goja. Igår hade jag fina tjejor här på en liten vinkväll, mycket gott vin blev det. Helt allvarligt det godaste vinet jag smakat sippade vi på igår. Riktigt yummie!
 
Löp & köp Kiviks Hallonvin. Låg alkoholhalt och riktigt fruktigt och smaskigt. Vi blandade i en skvätt sprite och isbitar, topnotch I say! Nästa gång blir det nog med frusna hallon i.
 
 
Jag bjussade på lite vattenmelon och så hade jag kirrat fruktsallad med mascarponekräm. Riktigt jäkla gott det med! Ingen riktigt tjejkväll utan chips och dipp för den delen så det fick avsluta kvällen tillsammans med jag har aldrig & snurra flaskan. Som ni märker är jag en väldigt dålig lchf:are för stunden. Men jag har tillåtit mig själv att njuta, lite för mycket skulle jag säga. Det här trivs jag inte riktigt med till 100 % egentligen. På måndag tänker jag mig ett stort kliv tillbaka till mig själv, skitpepp är jag. Planen är att fixa matlådor för större delen av veckan imorgonkväll. Skitpepp på träningen nästa vecka också!
 
Träningen den här veckan har varit lite sisådär pga av typ tidsbrist och andra prioriteringar. Den dagen jag väljer att träna framför att träffa mina vänner då lägger jag ner!
 
1 zumbapass, 3 styrkepass & närmare 1 mils jogg en kväll. Inte riktigt enligt regelboken!
 
Ikväll har jag & R varit en sväng till min lillebror och hans tjej, mina föräldrar kikade också förbi. Hur underbart är det inte att kunna sitta ute och njuta utan att frysa ihjäl? Pretty damn great!
 
Nu ska jag och min karl kika på film, En Gång I Phuket, mina förväntningar är inte direkt jättehöga men det fanns bara skit att hyra.
 
/ Sandr0o
 

Chillmode & gym!

Jag fick en briljant idé idag på lunchen när vi satt ute och glassade i solen på jobbet. R fick fixa fram något att grilla och packa med sig grejer när han & lillis hämtade mig på jobbet. Vi stack direkt till lilla badet efter Kairo och drog igång grillen och bara mös. Så förbannat skönt att hinna njuta lite av solen även om jag varit instängd större delen av dagen.
 
 
Imorgon är jag ledig och det verkar ju som att vädret ska bli ganska najs då med så jag tänker mig att vi sticker till Rösjön och solar oss lite kanske. R jobbar så det blir bara jag & lillis.
 
Nu ska jag tagga för träning. Första styrkepasset för veckan och jag är pepp - axlar, bröst & triceps today, min favorit nowdays!!!! APKUL! Superseta 4 tricepsövningar står på schemat och resten får vi se. I will die! GRYMT!
Avsluta med Tabataintervaller på bandet kanske? Min plan är att vara redigt svettig när jag lämnar gymmet.
 
/ Sandr0o

The New Me!

Tjohoooooo!
Dålig uppdatering på mig men det är så himla mycket man ska hinna med vet ni.
Spontan jävel som jag är stack jag iväg och klippte av mig i stort sett allt hår i torsdags.
Var helt sjukt nervös när jag satt där i stolen och lite smått hysterisk i efterhand.
Det känns lite bättre nu och jag börjar vänja mig men jag saknar mitt längre hår, känner mig som en liten skitunge i kort hår. Haha! Men det var absolut nödvändigt, tappade som sagt massor med hår plus att det var sjukt slitet. Nu känns håret helt fantastiskt - friskt, tjockt & härligt. Nu är det jag som tar hand om mitt hår..
 
The new me helt enkelt.
 
The old me. Big difference hörrni!
 
 
/ Sandr0o