musiken at heart.

Det finns verkligen ingenting på jorden som kan få mig att må så bra som jag gör när jag lyssnar på musik. Jag är hyperdyper beroende, det här är mer beroendeframkallande än något satans nikotinbehov fast på ett så mycket skönare och bättre sätt!

Tobias kommentar idag - musiken gör dig lycklig.
Det är till 100% sant, jag lever för musiken. Och idag har jag skaffat mig en massa "nygammla" favoritlåtar!

Tanka
Toppen - Vara mig själv
Justin Timberlake - What goes around comes around (enbart långa versionen med bästa slutet ever)
Akon - Gunshot
Akon - Pot of gold
Erick E - The beat is rockin
Fonzerelli - Moonlight party
David Guetta - Just a little moore love
Honeymoon Suite - What does it take
Erik Segerstedt - I can´t say Im sorry (total Gavin Degraw rip-off men det funkar bra ändå)
Fonky Fresh - Jag blev kär i en alien

Hela dagen fylld av så jävla mycket musik, Im so freeeakin happy!
Började med fet ångest men musiken tog över. Det är jag glad över för allting blir så uppblåst på fyllan och jag har egentligen ingenting som jag behöver ha ångest för. Tacka gud för det, Hej musiken!


/ Sandraaaaaa

Utraderad.

Jag önskar att det vore så väl, jag önskar det så innerligt.
Min värld är inte så som jag skulle vilja att den var. Det är dags att ta tag i saker och ting igen och sluta tro att allting ordnar sig till det bästa hela tiden. Jag tycker verkligen inte om den människan som jag tyvärr är i dagsläget. Min hjärna säger mig att jag behöver ta ett break, sluta tänka och sluta strida emot mig själv.
Jag är arg och beskiven på mig själv för att jag befinner mig här ännu en gång. Ibland inbillar jag mig att jag aldrig kommer kunna få vara lycklig. Jag hoppas starkt på att det bara är inbillning men sanningen är att jag inte har så värst många saker som talar för mig.

Nice to meet you anyway.


Blott ett nummer, som om det inte fanns.

aldrig mer ska jag vända om, aldrig mer ska jag känna såhär.


Kvällen har varit grymt lyckad, spenderade den framför teven för att njuta av det underbara newpsie livet. Nu har jag äntligen kikat klart på säsong tre eftersom jag missade så himla mycket när jag var i Thailand och allt det där. Det var iallafall wonderful att bara ligga och mysa med sig själv framför en av de bästa serierna. Jag kan inte ens komma ihåg sista gången jag spenderade en kväll för mig själv, det var nog precis vad jag behövde!


Jag håller verkligen alla mina tummar & tår på Grekland under en period i sommar. Det skulle vara häftigt att uppleva det och dessutom vet jag att jag skulle behöva ett sådant break. Den tiden skulle vara nyttig för mig!


You´ve got to live life. Det är mitt bästa tips till mig själv och med det sagt tackar jag för mig.

På återseende!

/ Sandraaaa


Never gonna be the same again.

I fly so high.

Det är nog dags för mig att komma ner på jorden igen. Problemet är bara att det är så satans skönt att sväva där uppe bland molnen, drömma och fantisera! Ibland är det tillomed så underbart att det är svårt att koncentrera sig på saker som man egentligen borde ta hand om.

Apropå ingenting och allting på samma gång så blev jag lite överväldigad idag. Jag tycker inte om när man får sådana uppenbara tecken som jag fick, en kraftig rysning drog igenom hela kroppen! Det har funnits innanför min näthinna hela dagen lång, vilket har fått mig (såklart) att sväva ännu mer. Allting är en enda stor ond cirkel. Men ohmygod, jag kan verkligen inte hjälpa det!

Tror knappast att du kommer för mina blåa ögons skull.


Jag tycker om att sväva. Punkt slut.


/ Sandra "off I go"

I long for you until the night is through.

Must be the reason why Im making exampels of you.

Jag är ganska nöjd över att det är helg snart, inte för att jag ens är ledig något alls MEN det känns så mycket bättre när det är helg!
Det är lite underligt hur jag helt plötsligt har blivit så glad och relativt positiv till det mesta, jag är nöjd!
Hey & hå, jag är glad över att det är helg trots att jag inte är ledig? Det skulle aldrig ha inträffat tidigare, då skulle jag ha deppat för att jag var tvungen att jobba men icke, nu skiner solen!

Igår umgicks jag med en kär vän (Fia) som jag inte träffat på ett bra tag. Det var som alltid trevligt, det finns inga så sjuka som oss and I love it. Jag hoppas att våra framtida planer går våran väg, det skulle vara så sjukt roligt! Gah, glädjeskutt! Iallafall är det bästa stunderna när vi umgås, jag ser väldans mycket fram emot nästa fredag.

Join the element of dance.

För övrigt så tycker jag att det är synd att man har tappat kontakten med människor som man umgåtts med tidigare, det stör mig rejält! Jag ska jobba stenhårt på att fixa tillbaka kontakten och upprätthålla den. Jag saknar många av er gamla homies!


Jag tycker inte om att jag använder så mycket "kommatecken" (ehm). Vänja bort, tack!


You got that look right in your eyes, why dont you just realise.
You know you got to play by the rules.
You want it safe, you want it cool. Well its just your move.
Every time I close my eyes I want to get next to you.
One kiss says it all, one touch makes the heavens fall.

Världens genom tiderna bästa låt. Där sätter jag punkt, hm nästan.

www.playdio.se - lyssna tills du dör, dumt att smitta mig tobias :)

/ Sandraaa
"shake that booty to the bass, just for me!"