Just us two.

Vi har legat inne på hotellrummet i en halvtimme och bara chillat. Skönt!
London Eye och spanat på Big Ben startade vi dagen med. Sedan tog vi tuben till Bond Street och gick runt där, shoppade massa kläder till lillis. Det behövs verkligen. Vi saknar våran lilla skitunge vill jag lova!

Snart får det nog lov att vara shoppingförbud. Det är ju helt galet men shit så mycket man får för pengarna!!!

Nu tänkte vi hoppa på tuben och kika på Harrods, Buckingham Palace och till sist äta middag i China Town. Låter väl topp?


London Eye.

Dags att ge sig ut och dra igång dagen.
Vi tar tuben till Westminster och åker London Eye innan vi knallar över bron mot Big Ben och sen får vi helt enkelt se vart dagen för oss.

Igår bestämde vi oss för att äta fish N chips, kan ju inte vara här och inte äta det. Ehh jaa det var inte så gott kan vi säga, det var nog ett dåligt ställe att prova det på. Inte alls fräscht eller gott! Buuu för det!


Notting Hill - Oxford Street.

Åh arger!

Skrev ett lagom långt inlägg pm vad vi gjort idag men det försvann. Underbart?
Vi har iaf promenerat som sjutton, startade med frukost i Hyde Park och sen var vi på Primark vid 11. Några timmar där och sedan vidare på Oxford Street och Bond Street och runt i kring. My goood, shoppingen är iaf amazing precis som väntat.

Vi har precis kommit tillbaka till hotellet, trötta människor med värkande fötter. Haha! Dags att ge sig ut för lite middag snart. Imorgon ska vi turista, Big Ben, London Eye och allt annat vi vill se. Kan nog möjligtvis bli lite shopping på eftermiddagen också ;)

Igår var vädret kanon, varmt och skönt. Lika fint idag förutom att det kom någon regnskur på eftermiddagen och så strålande sol direkt efter. Lovely!


London baby.

Vi kom tillbaka till hotellet för en liten stund sedan, trötta i både fötter och huvud. Nu ligger vi i sängen och kikar på CSI.

Vi har knallat runt, ätit lunch, varit en sväng till Portobello Road, shoppat tre klänningar, gått en kortis i Hyde Park, ätit middag och nu är vi alltså här i sägen framför tvn.

Dags att planera morgondagen nu, det blir nog Oxford street och runt i shoppingområdena imorgon skulle jag tro.

Vi har wifi på hotellet så jag ska allt uppdatera er där hemma.


In the air.

Sådärja. Nu är vi på gång på riktigt.
Min man är mycket till sällskap han, efter en sisådär 5 minuter i luften sover människan. Tur att det inte är någon långflygning, då hade jag fått panik.

Hur grymt som helst med wifi på planet, borde för sjutton alla erbjuda. Finns det ju alltid något att pyssla med. Jag sitter och Londongooglar lite smått, lyssnar på musik och dricker Cola Zero. Lovely life typ!

Har ni några tips på något vi inte får missa i London så speak up i kommentarerna på direkten. Tips mottages mer än gärna.

Åhh det här kommer bli awesome!


At the airport.

Vi sitter på Arlanda och har nyss ätit frukost. Dags att boarda vilken sekund som helst. Det känns himla konstigt att det bara är jag & R som ska resa iväg, lika konstigt & underbart på samma gång.


Uppspelt tjej.

Jag känner mig alldeles upprymd.

Dels för att vi på tisdag åker till London.
Dels för att jag imorgon efter jobbet ska på mysigt after work med världens bästa kollegor.
Dels för att vädret har varit amazing.
Dels för att jag precis klickat hem något som jag suktat efter länge.


Wopidopidoooo I tell you.


Jisses vad underbart livet är!

/ Sandr0o


Brunette.

Jag sitter i badet med färg i håret. Dags att bli av med den där förbannade utväxten. Det är ett jäkla jobb med att vara brunett i ett naturligt blondie hår. Det ska färgas mest hela tiden tycker jag men jag trivs så fruktansvärt bra i det mörka för tillfället så jag har inga planer på att bli blond igen inom den närmaste framtiden.

Det blidde en ny dammsugare och lyckan var total när jag äntligen var klar med städningen. Vi ligger efter i schemat för ikväll skulle jag & R planera Londontrippen lite, boka biljetter och bestämma vad vi vill se och göra. Åhh det kommer bli helt jävla fantastiskt!


Aggressiv.

Åh vad förbannad jag blir. Jag höll på att städa undan hemma och fortsatte sedan med att dammsuga på balkongen och fixa. Vad tror ni händer? Joo dammsugarn säger upp sig, alldeles varm blev den och det går inte alls att få igång den. Suck!!!
Jag som inte var klar varken på balkongen eller inne. Vi kan inte klara oss utan en dammsugare för sjutton, vi dammsuger ju i stort sett every single day.

Är nere i tvättstugan en sväng och när det är klart får jag helt enkelt sticka iväg och köpa någon ny billig jäkla dammsugare. Buu vad surt!

Not so happy right now nej, finns waaaaay mycket roligare saker att lägga pengar på. Speciellt med en resa till London som går av stapeln på tisdag. Gaaaaah!


Satans rygg.

Vi röjer till dansa pausa här hemma. Typ grym start på dagen!
Min plan var gym idag, tänkte köra cardio + mage MEN med tanke på att vädret är freakin lovely så hoppar jag gymmet och ger mig ut på ett löp istället, avslutar med magövningar hemma helt enkelt. Behöver inte vara så jäkla svårt ibland!

Jag har grym träningsvärk i övre ryggen & baksida axlar. My gooooood!
Som vanligt har jag problem med latsen, det tar inte. Jag blir tokig, trodde jag skulle få lite tips igår av min kärlek men inte mycket pointers där inte. Möjligtvis att jag kunde brösta upp ännu lite mer vid latsdrag men vafan jävla skit och inte kännas hela vägen fram. Tips anyone?





/ Sandr0o


Bara fantastiska dagar.

Ännu en fantastisk dag har passerat.
Jag & min kärlek var som sagt och tränade imorse, fyfan vad arg jag blev ibland. Jag har för i helvete problem att andas under vissa övningar och så tyckte jag vissa övningar han visade var skit och den kombon gjorde mig lite upprörd. Haha!

Efter träningen åkte vi hem och gjorde oss i ordning innan vi åkte och slängde all skit som stått ute på balkongen och skräpat. Sedan blev det storhandling innan jag till sist blev avsläppt på jobbet.

Har precis kommit hem och jag ser så mycket fram emot morgondagen. Det ska bli underbart att vara ledig, hoppas på fint väder. Jag skulle vilja sola mig lite, kanske packa ihop lite lunch och sticka iväg nånstans? Mys!
På eftermiddagen ska jag lämna Evelyn till min lillebror & hans tjej då dom ska ta med henne på en liten tripp (torsdag-fredag) för att hälsa på min farfar i Örebro.

Plantera blommor och fixa på balkongen står fastspikat för morgondagen också. Det blir en till fantastisk dag känner jag!


Rise and shine!

God morgon gott folk!

Den snabba smörgåsen igår var klart godkänd, hur smidig som helst och med mycket bregott, två skivor brieost och lite vanlig ost var det riktigt gott. Ibland kan jag bli toksugen på smörgås och då fungerar den superbra ju, två minuter och smörgåsen är done. Sånt gillar vi!

Jag ligger i sängen och drar mig, lyssnar på lillskiten som badar med sin pappa och babblar ihjäl honom. Finns inget stopp på madamens babbel, haha.
Underbart att kunna ligga kvar i sängen en sväng, bland de bästa känslorna som finns.

Om en stund är det dags att hoppa i träningskläderna, lämna lillis på förskolan och sticka mot Rs gym. Idag är det äntligen dags att dra ett pass tillsammans, rygg & biceps står på schemat. Verkligen pepp och jag förväntar mig att vara halvt förstörd efteråt, allt annat är failure.

Ni tränar väl idag? Promenerar? Ut ut ut med er. KÖÖÖÖÖÖÖÖR!




Provar något nytt.

Jag fick en bok av min fina kollega Jessica i fredags när hon var här på fredagsmys - LCHF för hela familjen.

Jag sitter och bläddrar i den nu då vi aka storhandla imorgon innan jobbet. Mums vad mycket gott det finns där i.
Jag har inte ätit någon middag och så ramlade jag över dessa smörgåsar, väntar på att dem ska svalna lite nu och återkommer med en recension när jag smakat.


Grym dag!

Träffen imorse var inte alls så farlig som jag hade trott, jag slapp känna mig IQ-befriad.

Den här dagen har varit fantastisk. Jag åkte och hämtade bilen på Rs jobb, stack till Euromaster för att byta däcken. Efter det blev det träning innan jag styrde mot Statoil för tvätt av bilen och slutligen hämtade hem lilloppan från förskolan.
Vi har roat oss med att rensa på balkongen. Imorgon åker vi och slänger all skit och på torsdag tänker jag plantera och fixa lite smått. Jag älskar våran balkong, när den väl är iordningfixad dvs :)

Just nu sitter jag ute i lekparken. Evelyn åker rutschkana och jag gungar, snart dags att bege sig in och tvätta fötter (you got to love barfota) innan halv åtta hos mig börjar, Evelyns favvo. Lovely life!


Blogg.se appen är lika värdelös som vanligt och kan inte ladda upp bilder, jag som har massor att visa.



Goooood morning sunshine!

Vilket underbart väder vi är bortskämda med, älskart! Igår på lunchen var vi ett stort gäng som satte oss på marken utanför våran personalingång och solade. Hur skönt? I en sisådär 20 minuter satt vi där och rödheten var ett faktum. Nemas. Idag är det brunt!

Jag står på tåget på väg in mot stora staden. Ganska o-bra att åka mitt i rusningstrafik när det är proppfullt och man får stå. Klockan 09 ska jag vara på posten museet i gamla stan för att vara med på en postenträff, de postenansvariga på ombuden träffas och går igenom grejor helt enkelt.
Jag är inte helt nöjd över att jag ska dit då jag inte jobbar med postens rutiner i samma utsträckning som de andra och än mindre är posten-ansvarig just nu. Det verkar som att det blir min uppgift till hösten men vi får se hur det blir. På träff som postenansvarig ska jag iallafall idag, wohooo ;)

Träffen slutar vid 12-tiden så då sticker jag till gymmet och kör veckans första pass. Triceps, bröst & axlar. Pepp!
Jag (läs verkstad) ska förhoppningsvis hinna byta däck på bilen innan jag ska hämta hem lillis.


Bra start!

Tror ni min klocka ringde imorse?
Så jädra idiotiskt!
Detta resulterar i att jag istället för en härlig morgonwalk innan jobbet blir en kvart sen.

Jag inviger mina röda Converse idag. Humöret på topp trots försovningen.

Jag får ta igen morgonens missöde vid ett senare tillfälle. Nu kööööööör vi!


Ny vecka - tuffa tag!

Jag tänker mig att den här veckan ska bli stenhård & superstrikt när det kommer till träning och kost.
Nästa tisdag åker nämligen jag och min kärlek till London i 4 underbara dagar.
Den resan är anledningen till att jag nu tänker ta i lite mer än vanligt, även om jag redan är ganska hardcore till vardags. Haha!
Jag tror att jag kommer uppskatta semestern så mycket mer och även ha lättare att ta mig ur semester-mode när vi är hemma igen, för då är det supersatsning som gäller igen.

No pain, no gain!

Imorgon ringer klockan 03.45 för lite movement innan jobbet. Pepp till mig.. Och dig!




Inspo i matlagningsväg.

Dags att uppfylla önskemål om lite receptinspo. Tanken har slagit mig en miljard gånger att jag borde dela med mig av lite vettiga recept men så poff är tanken försvunnen ur skallen.

Jag tänkte tipsa er om min absoluta favorit lchf-rätt. Gillar ni curry? Youre gonna looooooove this! Den här maträtten går inte obemärkt förbi kan jag lova. När jag haft den i matlåda på jobbet har flera av mina kollegor blivit som tokiga och velat ha recept. Full pott!

Du behöver kyckling (jag brukar använda färdiggrillad kyckling för jag diggar det), gul eller grön paprika (röd går bra om man inte kör superstrikt lchf), champinjoner, vitkål, vitlök, chilipulver, curry, vispgrädde & smör.

Börja med att steka vitkålen i lagom med smör, jag brukar slänga i en skvätt vatten också så att den lättare blir mjuk. I med paprika, champinjoner, vitlök, curry & chilipulver. Stek en stund innan du till slut häller i vispgrädden och låter det puttra en stund.
Jag äter det precis som det är men jag kan tänka mig att det är en hit med blomkålsris också. Amazing!

Ni som inte kör lchf, ni kör på fettsnålare grädde och så häller ni i mango chutney och mandariner & banan om man gillar det. Servera med ris. Heeeeaven!

Receptinspo numero uno - DONE!


Inspiration från mig till dig.

Jag har funderat ett tag på om jag kanske skulle våga mig på att lägga ut bilder på hur jag såg ut innan jag började träna. Jag tror att jag har samlat mod nu ett tag och känner mig ganska redo. I min värld så är det bland det mest motiverande och inspirerande som finns, när man får se bilder från en helt vanlig persons resa. Visst blir jag själv peppad av de bilderna jag brukar lägga upp här också men när jag läser bloggar och deras privata bilder från deras vikt/tränings-resa dyker upp så är inspirationen på max. Det blir lixom ett litet bevis på att det ju faktiskt går att förändra kroppen helt på egen hand, utan PTs, bara man har lite jävlaranamma och en massa kämparglöd.
Jag har ett mål och jag kämpar som en liten åsna för att nå mitt mål. Inga konstigheter!


Dö inte nu hörrni!
Här har ni hur jag såg ut den 2 februari.

  
Helt galet. Jag får en chock varje gång jag kikar på dessa bilder!


Hur ser jag ut nu då?
Den här bilden är tagen för någon veckan sedan när jag var och solade hos mina föräldrar.

image description
Det är en förbannad skillnad ändå alltså. Det kanske inte ser så mycket ut för världen men för mig är det en himla big deal. Jag har kommit en bra bit på vägen och jag är nöjd över min prestation so far på mindre än 3 månader.


Jag har aldrig mått så bra som jag gör sedan jag började träna, aldrig någonsin haft så mycket energi och ork, aldrig känt mig så motiverad, passionerad och inspirerad för någonting tidigare.
Det är en helt jäkla fantastisk känsla! I feel pretty damn awesome!

PEPP på er allihopa där ute! YOU CAN DO IT!

/ Sandr0o




Powerwalk check!

Jag har precis kommit hem från en runda ute, skulle tippa på 1 mil plus minus. Brunbyvik-Södervik-Fresta-Odenslunda-Runby blev rundan. Mina trampdynor känns lite möra och jag fick känningar i mina knän. Började powerwalka men tröttnade, körde jogg men tröttnade och sen blev det intervaller (tokspringa/jogg) men efter en stund kom känningarna i mina förbannade knän så jag växlade tillbaka till powerwalk och höll mig till det. Jag vill ju gärna kunna gå imorgon!

Nu ska jag trycka en burk med smaksatt fantastisk tonfisk och två ägg till middag. Ikväll blir det färgning av utväxten för snart ser jag flintskallig ut, not so very nice med andra ord!


Äntligen.

Sådär.. Nu var äntligen hotell i London bokat, imorgon är det 2 veckor kvar tills vi åker. Det kommer bli top notch!
Vi kommer bo i Notting Hill i närheten av Hyde Park, verkar vara ett schysst hotell så vi håller tummarna. Hur illa kan det bli? Jag tänkte då inte sitta på något sablans hotellrum iallafall inte.

Jag & R beställde nyss hem lite nya kosttillskott. Äntligen är mina aminosyror snart slut, hatar min cherrysmak. BLÄÄÄ!

Även imorgonn blir det en sväng ut på morgonen så jag tror det är dags att sova nu, blev mindre än 4 timmars sömn natten till idag så lets sleep kanske.

Natti!

/ Sandr0o


Early morning.

Imorse ringde klockan 03.45 och strax efter 04 var jag ute på en löptur. Solen var på väg upp och himlen var underbart vacker. Sån jävla bra start på dagen!

Nu sitter jag på tåget on my way to work, jobbar till 16 och sen blir det familjemys utan dess like. Vi var en sväng med Evelyn på närakuten igår men mer om det ikväll. Mammas lilla hjärta!


The ICA crew.

Jag tycker att mina fantastiska kollegor förtjänar ett alldeles eget omnämnande här. Jag är ofattbart glad över att jag fick jobb på mitt Ica för jag har träffat alla dessa fina människor.
Vi har så förbannat roligt ihop både när vi jobbar och utanför jobbet, unga som äldre spelar ingen roll. Vi har en grym samhållning och då är vi jävligt många, en sisådär 80 anställda!

Vi peppar och ställer upp på varandra och det är så jädra härligt! Jag skrattar hur mycket som helst när jag jobbar, titt som tätt är allt piss & helvete men på något vis så dyker det alltid upp en liten änglasjäl som vänder på det hela, eller så spyr man lite galla tillsammans och så känns det ändå bättre.

Såhär kul har vi haft tillsammans i 1 ½ år nu ungefär. De sista bilderna är från helgen som gick. Woopido!

 












Världens bästa crew.

/ Sandr0o


Celsius.

Sista timmen på mitt arbetspass var inte rolig. Jag var som en zombie och fastnade med blicken precis överallt & gäspade hysteriskt. Då sprang jag ändå omkring som en dåre så då borde man ju inte riktigt somna på stället kan man tycka?

När jag kom hem fick jag lite ny energi och satte fart och fixa matlåda till imorgon och kesellaglass. Skönt att ha det gjort och nu börjar det bli dags att sätta sig i soffan med ett glas zero och bara slappa innan det är läggdags. Jag tänker mig att min klocka ska ringa 06 imorgon. Jag knäcker en Celsius och ger mig ut på en powerwalk. Det låter väl alldeles alldeles underbart?
Sista dagen på jobbhelgen imorgon och den kommer bli värre än värst, det vet jag redan nu. Om den här dagen var ett pain in the ass så kommer morgondagen toppa det flera gånger om. Det är bara att bita ihop och köra så det ryker. Ett par Celsius och man blir som på speed och det blir åka av helt enkelt.

För er som inte vet vad Celsius är så är det en energidryck som innehåller mer koffein än tex Red Bull. Sen promotas den som fettförbrännande också men det är sjävla kicken jag är ute efter. Man blir hyperpigg - älskare!
The Celsius Effect - när man börjar snubbla på orden och inte själv hänger med på vad man säger. Awesomeness!

På mitt jobb är vi ett gäng som är ganska in to den här drickan, annars pallar man knappast med.
Här är en bild jag tog behind the scenes i info i fredags. Grymt!



Snart kommer karln min hem, bäst att slita sig från datorn.

/ Sandr0o


Can you blow my whistle baby?

Hemkommen efter en smått förvirrande dag på jobbet.
Nu sitter jag framför datorn och dunkar mina två favoritlåtar. De går på repeat i mina öron all the time.

Enjoy!






Vi ska boka hotell till London ikväll, kanske på tiden med tanke på att vi åker om mindre än 3 veckor. Lovely!

Jag startade den här fantastiska dagen med en powerwalk till gymmet. Helt underbart jäkla väder om lite väl kvavt kanske. Körde ett riktigt grymt benpass, avslutade med mage och jägarvila tills jag i princip dog och knappt klarade av att komma ner i positionen. Awesome!
Ingen mer träning den här veckan då jag jobbar i helgen och inte hinner varken innan eller efter. Känns sisådär men jag tänkte ställa klockan imorgon och powerwalka innan jobbet. PEPP!

/ Sandr0o


Cravingzzzzzzzzz.

    
Herregud.. Hur snyggt? Jag fick precis ett litet ha-begär efter den snygga sportbhn och grymma shortsen. Ett svart slappt linne till och det är komplett. Snacka om att sätta guldkant på träningen!
Love at first sight.


KLICK KLICK!

/ Sandr0o


Jag är tillbaka. Im baaaaack.

När jag joggade till gymmet idag kände jag hur motivationen sköljde över mig. Väl på gymmet fortsatte peppen och jag blev grymt inspirerad av en kvinna som var där samtidigt. Wow!

Det blev ett grymt pass och inte en tillstymmelse till prestationsångest. Jag kom ut i regnet och joggade hem för frukost. Fab!

Nu är det dags för jobb till sent men det är okej. Bra dag!

Evelyn ville prompt fota mig när jag provade pappa Rs keps. Javisst!


Vakna med The Voice.

Jag & Evy ligger i sängen och tittar på The Voice. Fullkomligt älskar mornarna med Voicen, grymt med mycket skratt.

Snart är det dags att tagga för träning. Bröst, axlar & triceps är planen idag. Måste öva dips dips dips dips så in i Norden. Pepp!
Så fort R kommer hem från gymmet PWar jag till gymmet. Vi har ingen bil den här veckan då den är inne på fix, nya skärmar & uppfräschning.

Det här bli bra peps!


Opepp? Dont worry, jag är tillbaka snart.

Jag har tappat bort min motivation så om någon hittar den blir jag tacksam om ni kunde skicka tillbaka den.
Tack på förhand!

Efter en ganska dålig träningsvecka förra veckan har jag hamnat i lite av en svacka. Jag kände inte alls samma kontakt, känsla and you name it med musklerna & kroppen som annars. Inte helt konstigt kanske eftersom jag var sjuk hela veckan innan men inte alls roligt för det. Helt värdelöst!
Jag har inte möjlighet att träna förns på onsdag så jag ska försöka peppa mig själv fram tills dess. Det kommer bli grymt. PEPP PEPP PEPP, ja ni ser? ;)

Jag tror att det är på tiden att köra ett pass med världens bästa sambo - få lite tips & trix, nya övningar och inspo helt enkelt. Det låter som en fab idé, styra upp pronto!



Så fort min motivation och träningsglädje är tillbaka for real är det dags att planera in flera morgonpws i veckan. Det har stått still alldeles för länge nu så det är dags att göra någon förändring, kroppen vänjer sig ju.

/ Sandr0o


Lördagens jag.

Goder kväller!

Den här helgen gick alldeles för fort, jag hann inte ens uppleva den överhuvudtaget känns det som. Nu är jag inte ledig en hel helg förns helgen efter när vi kommer hem från London. Har tagit på mig att hjälpa min chef nästa lediga lördag så hon kunde vara med på något som hennes dotter skulle göra. Så är jag ledig lördagen innan vi åker istället. Gud vad jag längtar! Dags att boka hotell och börja planera vad vi vill göra där.

Jag bjuder på en bild på hur jag såg ut i lördags. Jag kände inte för min nya rosa kavaj så jag hoppade den outfiten. Klänningen jag har på bilden är söt som socker och det står Sandra skrivet på hela klänningen. Syns inte så bra på bilden men den är i aprikosfärgad och hela klänningen går i spets med djup ryggringning. Älskar den!



/ Sandr0o


Tjenixen i lördagen!

Dåligt med uppdatering här men lusten har inte riktigt räckt hela vägen fram.
Nu sitter jag här fullt redo för partaj med mina fina kollegor. R ska bara spela klart sin fifa-match sen styr vi för att hämta upp Jessica och vidare mot jobbet för att handla lite gottis till folket och mat till oss. Vi sticker hem till lindieloppan lite tidigare och har det trevligt innan resten droppar in. Vi blir en 25 stycken och det blir nog jätteroligt tror jag.

Min outfit blev inte alls så som jag hade planerat häromdagen, tror det här blev bättre. Ni får nog se en bild vid tillfälle senare, bara ben för hela slanten. Våren here I come!

Jag är redo!

/ Sandr0o