Solen är tillbaka.

Millie sov hela natten inatt, det har aaaaldrig hänt förut. Hon brukar vanligtvis vakna en sisådär 5 gånger per natt. Tror ni jag fick en chock når jag vaknade av henne och klockan var 07.30? Wohoooo! Tänk vad skönt om det här kunde hålla i sig.. Peppar peppar! 

Vi startade dagen med att städa och sedan knallade vi mot centrum medan Evelyn cyklade. Shoppade lite smått och så handlade vi med oss jordgubbar hem. Nu sover Millie och jag och Evelyn myser i solen på balkongen och äter jordgubbar. Mys! 

Vi är bjudna hem till mina föräldrar för att äta lite mat med min farfar och hans syster som är och hälsa på från Örebro så dit beger vi oss när lillfröken vaknat. Och ikväll står det träning på schemat för den här morsan, jag längtar!!! 


Min standardmat som jag äter i princip varje dag - kyckling, råkostsallad, keso och avokado ligger i magen. Sååå himla gott! 

/ Sandr0o 


Midsommar 2014.

Två veckors semester är slut och det är dags att ta sig tillbaka till rutinerna igen med jobb, träning och bra mat. 

Avslutet på semestern blev det bästa tänkbara vis med en helg i Norrtälje. En bättre midsommar med ordentligt firande, lekar osv. Bästa! 

/ sandr0o 


Midsummer.De där två tokstollarna får en alltid att skratta. Himla funktionella paraplyer dem gjort på förskolan!


Världens finaste kiddos ❤️ 

Igår firade vi midsommar på förskolan med dans runt midsommarstången och fika. Jag hade bakat kladdkakemuffins med nötcreme och vit choklad. Mums!

Efter fick vi med oss Ava hemma för lite lek och bus. 
Pre-midsommartjejerna! 

/ Sandr0os

 

one of those days.


Vi har haft en fin dag vi. Jag har världens bästa ungar ❤️  

/ sandr0o