addicted to music ´ tur att livet är kul!

jag ligger efter i schemat, det är julafton inom en väldigt snar framtid och jag har inte köpt en enda satans liten jävla julklapp ännu.. det skadar inte heller att jag inte har en blekaste aning om vad jag ska köpa till någon.. budgeten för i år är väl överskriden skulle jag tippa stenhårt på så inte finns det mycket pengar över till julklappsköp inte, det får bli en lågbudget jul this year!

"ain´t no mountain high enough, ain´t no valley low enough, ain´t no river wide enough..To keep me from getting to you babe!"

det är väldigt svårt att hålla sig borta.. att totalt stänga av allting som har med något sånär känslomässigt tänkande att göra, att intala sig att det man känner och tycker är fel.. Det är svårt att lura sitt sinne, jag har då inte lyckats med något revolutionerande trick än inte..

"Im stuck on you, I´ve got this feeling down deep in my soul that I just can´t loose"

jag skulle kunna dansa mig genom hela livet långt, dansen finns ständigt i mitt huvud.. jag dansar mig fram här hemma och det enda jag vill göra när jag vistas i skolan eller liknande är att just dansa! ibland kan jag tillomed gå och dansa för mig själv när jag är på väg till och från bussen.. I love those moments!
inga problem, inga tankar - bara dans, helt uppslukad i mig själv!för övrigt så är det NT fest på onsdag och jag är heel taggad, yeah!
DROP IT LIKE IT´S HOT!frågor & inget svar.. ´Seth Cohen

På sista tiden har jag börjat fundera en hel massa på om det finns någon äkta kärlek och om det finns en person som är menad till var och en av jordens stora befolkning..
Är det så eller är det hela en tröst för att vi människor ska kunna leva ett normalt liv i hopp om att den stora kärleken så småningom ska knacka på dörren?Jag har tidigare betraktat mig som en hopplös romantiker, pretty woman i all ära, men nu är jag trött på att längta och hoppas på att drömmen ska slå in.. Det är ju nästan patetiskt, jag är 17 år och är redan trött på att vänta! Nu har jag istället intalat mig att den perfekta sagan är just en saga och inget mer, ingen idé att vänta på något som förmodligen aldrig kommer att inträffa!

Jag vill ha den här typiska film förälskelsen som blixtrar till och alltid är helt underbar, allting sker på en gång, bang bom! Det är en bild som jag har försökt eftersträva, nästan slaviskt! Det är egentligen fel att ha en "mall" att gå efter då man ofta går miste om en massa godbitar på vägen fram.. Men som sagt nu får det vara slut på fantasierna, dags att återgå till verkligheten Sandra Karlsson.. Verkligheten är den att min drömprins antagligen inte finns här i närheten och att min drömprins Seth Cohen är en påhittad figur som spelas av Adam Brody.. PÅHITTAD.. men ack, vilken karaktär! Där har ni min "mall" gott folk!
En total nörd som gör fel och misstag som alla andra levande varelser, skillnaden ligger i hur han kompenserar sina fel.. det skadar inte heller att han har ett leende att dö för och en humor jag inte kan motstå!
REALITY CHECK!

dags att ge upp alla föreställningar, fantasier och drömmar.. får dom sedan för sig att slå in så är det såklart en trevlig överraskning men det ska från och med nu inte vara någon trygghet eller eftersträvan! Där med basta!


"Jag är lika hopplöst förälskad nu som då, jag har samma glödande känslor!"
- Tomas Ledin
ge mig känslan & förståelsen.finns äkta kärlek?
finns lycklig kärlek?
finns det en uppnåelig drömprins?
think twice