Glad i vagnen.

Jag tänkte jag ska försöka uppdatera lite kort i bloggen ibland när jag får en stund över och so far so good. 

En glad liten unge ute i vagnen. Lite mer än 1 mil har vi lyckats skramla ihop idag. Inte helt fy skam det!
Lillskiten sover så jag passar på att slappa i soffan, helt slut människa. 
Färgning av hår och träning står på schemat för kvällen. Supertaggad på att få komma till gymmet och köra lite rygg! 

/ Sandr0o Millieplutti.

Vår ögonsten ❤

/ Sandr0o
Millie 6 månader ❤

Vår lilla tös blev 6 månader igår. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - hjälp vad fort tiden går! 
Den lilla damen som numera har lärt sig att sitta själv ordentligt utan att tippa omkull. Duktiga hjärtat! / Sandr0oHelllllluuuuu.

Bloggen hinns inte riktigt med. Jag prioriterar så mycket annat i mitt liv. Det är inte helt enkelt att hinna med allt man vill göra. Ta hand om barn, träna, umgås med vänner och göra något annat kul någongång ibland sådär. Träningen tar ju upp väldigt mycket tid i vår familj helt klart. R som tränar 6 gånger i veckan och jag som gör detsamma, det tar TID. Men det får oss också att må bra, det gäller att prioritera. Vad får DIG att må bra? Resten av tiden i princip går ju till barnen och vår lilla familj och så jobb på det såklart. PUH! 

Med hårt arbete kommer man långt. 

/ Sandr0o
Hanna & Jack

Millie skötte sig bättre igår och blev inte sådär gnällig förns fram emot kvällskvisten. En klar förbättring även om jag kände mig helt psykiskt utmattad igårkväll och dog lite i soffan när båda barnen var i säng. Det är verkligen helt värdelös att ha en sambo som jobbar sent ofta, som han gjort nu. Tredje dagen i rad men sista kvällen för veckan nu som han jobbar till 22. Lyckliga jag! 

Igår hade vi ett snabbt besök av Hanna & Jack. Supertrevligt men nästa gång ska vi boka frukostdejt så vi slipper stress, haha. Evelyn blev så ledsen också att hon inte hann träffa Hanna mer än att följa dem till bussen efter förskolan, lilla hjärtat! 


Idag är jag seg som få men tänkte försöka ge oss ut på en promenad här innan Evelyn ska hämtas hem. 

/ Sandr0o

Gnällis.

Tjoho i kvällen. 
Min kväll har varit allt annat än rolig. Jag tackar gud (typ) för att R började 16 idag. Millie har varit på ett jäkla humör hela dagen och värst nu på kvällen, såklart!!! 
Klassiska ingenting duger idag så jag skriker i brist på annat, rakt igenom fantastiskt alltså! 
Hon har börjat med ett rent förjävligt skrik på sistone den där lilla filuren. Hon tar i från tårna och man tror nästan att man ska få trumhinnan spräckt. Alla tiders! 

När hon äntligen somnade strax efter 19 kände jag mig halvt döende, haha. Imorgon är det hon som vaknar på ett strålande humör annars ska hon få se på andra bullar, haha. 

Kvällens middag fick jag äta i lugn och ro framför halv åtta hos mig, tacksam morsa! 


/ Sandr0o Ny vecka.

Imorse har jag varit på någon typ av inspektionsmöte på förskolan med Avas mamma och en till mamma. Herregud säger jag bara över saker och ting som vi diskuterade!  
Efter det mötet fick vi med oss Ava hem så nu har tjejerna fått lunch i magen, naglarna målade och leker på Evelyns rum. Millie sover så jag har lagt mig på soffan med en Celsius. 
SKÖNT! 

Ikväll sticker jag och träffar min vapendragare Jessica som jag inte träffat på vad som känns som en evighet ungefär. Innan dess ska det tvättas, jippii! 


/ Sandr0o

Hösten.

Det är höst gott folk. Vacker som få är den.
 

 
/ Sandr0o
 
 

SANDRA!!!!

Alltså jag lyckades med något som borde vara omöjligt idag. Ibland blir jag så fruktansvärt trött på mig själv, överallt och ingenstans på samma gång ungefär - det är JAG! Men jag skrattar bara! 

Jaa alltså #detgårbranu!

MEN jag har nog lyckats väga upp den "lilla" iq-befriade missen då jag resten av dagen bara gjort en massa nytta a la supermom typ. Jag har städat, lagat middag, bakat bullar, foodpreppat OCH försökt hålla en övertrött bebis vaken eller ickeskrikande (inte helt enkelt) och allt detta SAMTIDIGT såklart. Inte kan man väl göra en sak i taget heller ;) nääää! 
Bullar klara, hemmet iordning, liten bebis sussar så nu ska jag bara slänga in min kyckling i ugnen, plocka upp diskmaskinen och sedan tar jag kväll. Den kommer att spenderas i soffan med tända ljus, häääääärligt. Lite mys är det ju faktiskt att hösten är här ändå när man kan tända ljus.

/ Sandr0o