Kasst.

En dag kvar av 2014. 

Jag har legat hemma i två dagar nu, mått kasst med feber, huvudvärk osv. Känner mig piggare idag men jag har en jäklans huvudvärk som inte vill släppa. 
Jag har sovit hela dagen i princip. Hämtade hem snorungarna, tog en runda på systemet och sedan lite mathandling på Ica innan det var dags att ge sig hemåt och städa av lite. Vill väl inte fira nyårsafton i ett rörigt hem inte. Det blir trerätters och bingolotto för hela slanten här. Jag, min kära karl och barnen. Skönt att bara vara hemma faktiskt och slippa flänga runt med barnen. Smarrig mat, lite fyrverkerier, Bingolotto, skumpa och mys - det klarar jag mig gott på. 

/ Sandr0o 


my place.

my little home. ❤️ 

/ Sandr0o 

The perfect christmastree.Jag är fantastiskt nöjd med årets julgran. Hur jäkla perfekt som helst. Jämn och fin. Med bara vita, gråa och silvriga trähjärtan och glitter. Om
Man bortser från Evelyns hemmagjorda kott-tomte ❤️ Less is more people! / Sandr0o 


Christmaseve 2014.

Julafton och julen överlag kom och gick i ett endaste litet svep. Dåligt med julkänsla men det är ju lite så när man jobbar i butik. Julkänslan bara suuuugs upp av att man måste arbeta som en dåre innan jul, under jul om man har otur och sedan tillbaka direkt efter igen. 

Jag spenderade julafton på Ica Kvantum i Sollentuna Centrum, från tidig morgon tills det att Kalle började. 


Julkul på jobbet, lite mysigt ändå. Alla är superhappy! 

Sedan bar det av hem till mina föräldrar där ungarna hade blivit lämnade tidigare under dagen. 
Lite halvt hysteriskt under julklappsöppningen och sedan var jag helt finito. Lite Twisterspel och sedan åkte ungarna hem till sin far och jag och Eddie hem till mig för att byta julklappar och ha lite eget julaftonsmys innan jag slocknade i soffan, som vanligt.. Haha standard jag alltid! 

/ Sandr0o 


The christmas tree.

När mitt bord försvann ur vardagsrummet i onsdags så passade vi på att slänga upp julgranen så man får lite julfeeling. Evelyn har tjatat och jag måste erkänna att även jag längtat efter den där granen. Måste köpa en stjärna och så ska det upp några fler hjärtan som min mamma sprayat glittriga men juligt 🎅  finally.

/ Sandr0o 

The Grand köksrenovering.

Och där kan vi betrakta köksrenoveringen som klar. Det sista fixade rörmokaren idag så vi har vatten i köket. Nu är det bara någon liten pillsak kvar här och där men inget som märks direkt. Oh happy day! 

Igår blev jag äntligen av med mitt köksbord som stått i vardagsrummet under renoveringen. Det är på tok för stort att ha i mitt kök nu, vill inte känna att det är trångt.
Så jag har beställt ett nytt bord som kommer nästa vecka, högblankt och fint precis som köket. Jippiiiii! 


Ett fyrabord räcker gott och väl till oss och med några extrastolar i förrådet så kan man maka in sig flera runt det ändå ska ni se. 

Nu ska ni få se vad som hänt med köket tänkte jag. Här har vi hur köket såg ut när jag flyttade in:


Och såhär ser köket ut idag: 

Ganska stor skillnad och jäklar vad snyggt det blev. Glad och lycklig tjej! 

/ Sandr0o