Godmorgon i stugorna.

Jag har tagit helg. Att ta helg på en onsdag kändes inte alls fel igår, så förbannat lyxigt och jag ska njuta i fulla drag för det är minsann inget som sker ofta. Vi startade med att Evelyn vaknade tidigt imorse, vid 07 men det gjorde mig inget då hon nämligen skulle följa med sin mormor på hennes jobb idag. Fritids ska in till stan och gå på museum och självklart ville Evelyn följa med, det räckte lixom med att säga att dem skulle åka tåg in till stan. Haha hon älskar att åka tåg.. Och buss för den delen!


Så nu har mormor precis varit här och hämtat lillskruttan. Vi åt frukost tillsammans imorse och nu tänkte jag faktiskt slumra om en liten stund. Finns det något härligare än att gå upp tidigt och äta frukost för att sedan gå och sova en stund igen? Tror inte det!
Sedan blir det städning för hela slanten & lite tvätt så slipper vi det i helgen och har ett skinande rent hem då.
En sväng på Ica för att handla lite smått ska jag hinna med också, måste köpa hem tulpaner som jag glömde igår. I love tulips ❤

Det är fest i magen men jag hoppas kunna somna om en liiiiiten stund iaf.


And the fight begins.

Nu har jag läst på lite om kramperna i vaderna, vad det kan bero på och vad man kan försöka göra åt det. Minns att jag hade det med Evelyn också men bara några få gånger tror jag och inte så att jag fick känningar hela dagen efter en natt med kraftiga kramper, som idag.
Herregud vad jag har haft ont i benen, känns lite som träningsvärk och som att det kryper och pirrar i hela benen. Inte ens de två alvedonen jag var tvungen att slänga i mig hjälpte för fem öre. När jag sista timmen fick sätta mig i kassan idag och slippa stå upp så tror jag att jag var en liten sväng upp till himmelriket, helt fantastiskt kändes det att kunna vila benen efter att ha stått upp i flera.

De här jäkla kramperna är ju vanligt förekommande som gravid. Det kan bero på bland annat kalciumbrist, att bebisen trycker på nerver som utlöser det hela, vätskebrist, magnesiumbrist och förvärras gärna om man står & går mycket (no shit). Nu är min plan att försöka förebygga kramperna. Man skall/kan då göra följande:

Dricka mycket mjölk/mejeriprodukter.
Stretcha vaderna under dagen.
Ta ett varmt bad/använda vetekudde innan läggdags.
Massera.
Dricka mycket vatten.
Använda stödstrumpor.

Det här med stödstrumpor har jag funderat på men inte riktigt kommit till skott men nu känner jag att det verkligen är läge att prova. Får nog försöka köpa det efter jobbet imorgon faktiskt. Mjölk tänker jag dricka som en liten kossa och min karl ska få massera mina vader här en liten stund (trots en massa gnäll, haha) och resten av kvällen blir det vetekudden på benen.

Krampen be gone...

Wish me luck!


Gooood morning.

Då har jag precis vinkat av familjen som begav sig mot förskola och jobb.
Jag ligger kvar i sängen en liiiiten stund och drar mig innan det är dags för mig med att sätta fart.

Jag är väldigt öm i mina vader idag då jag vaknat säkert femtioelva gånger inatt i panik över kramp i vaderna. Det gör ju förjävla ont alltså!

Två dagar kvar till lite ledighet. Jag är helt inställd på att de här två dagarna ska svischa förbi och att jag på onsdagskvällen ska fira in ledigheten, haha. Usch vad jag längtar!


Ginger.

Jag sitter med min fina lilla dotter i soffan och tittar på Disney Junior. Vi har precis ätit "middag". Pappan i familjen glömde köpa ingefära när han storhandlade i fredags så det var bara att lägga ner dagens middag direkt. Istället blev det en klassiker, frukost till middag helt enkelt i form av mackor & yoghurt. Jag som var såååå sugen på ursprungs middagen.

Men pappan får nog handla med sig ingefära hem från jobbet så jag kan slänga ihop det när han kommer.
Får passa på att hänga i soffan nu istället för senare alltså, tvärtom bakofram. Är dödstrött och skulle mer än gärna lägga mig ned här men jag VET att jag kommer slockna i samma sekund så lika bra att låta bli.

68 dagar kvar till bf idag ❤


En fredagskväll.

Som vanligt på fredagar har vi kikat på Gladiatorerna. Bästa!
Jag njöt jordgubbar & banan med smält choklad raklång i soffan.
Ganska gott ❤

Nu är det väldigt snart dags att krypa till kojs eftersom jag redan 06.30 knallar hemifrån imorgon för att bege mig mot jobbet. Okristligt tidigt alltså, speciellt på en lördag.

1 dag avklarad och "bara" 5 kvar till ledighet. En bättre och längre ledighet än vanligt tillomed då jag är ledig torsdag-söndag nästa vecka. Hur skönt?
Har nämligen tagit semester på fredagen då jag ska till specialist mödravården på KS och få en spruta. Då passar vi på med långledigt, yäääy vad jag längtar!




A free day.

Jag slog upp mina två blåa imorse men ångrade mig snabbt när jag kände den sprängande huvudvärken och illamåendet. Jag blundade igen och försökte somna om men det gick inte alls så två alvedon fick det bli och då lyckades jag faktiskt slumra om i en timme trots världens disco i magen. När jag vaknade nästa gång var huvudvärk & illamående borta, jippi!
 
Jag & Evelyn startade morgonen med frukost i soffan med täcken, kuddar & hela baletten framför Lejonkungen. Världsmysigt ❤
 
 
Jag älskar verkligen att äta frukost när man är ledig. Då det finns tid att göra iordning riktigt smarrig frukost och njuta av den i lugn och ro. Imorse blev det favoritmackor med avokadoröra, rostbiff & paprika. Det blev min kvällsmat igår också faktiskt, tihi. Frukost till middag är gottis!
Ett stort glas O´boy till också. Det har nämligen blivit ett av mina gravidcravings som jag bara måste ha ibland, det och ananas är det bästa jag vet just nu. Jag har laddat upp med en hel ananas till ikväll, det blir ett par stycken i veckan här hemma. Så gott ❤
 
  
Lite pippiläsning & bus hann vi med innan det var dags att ta tag i städning.
Torka köksluckor-lådor, skrubba ugn, fläkt, damma, byta lakan och ungefär där befinner vi oss nu. Jag behöver damma Evelyns rum, dammsuga, torka golven och städa badrummet men jag fick så fasligt ont i magen när jag bytte lakan så vi lade oss i sängen en stund. Tänkte att jag ju kunde passa på att slänga in ett blogginlägg innan jag fortsätter men det får nog bli ett varmt bad innan också. Jag har fortfarande förbannat ont i högra sidan av magen ganska långt ner vilket gör att jag inte kan gå upprätt. Mycket krämpor & smärta ska man vara med om som gravid minsann. Ett härligt varmt bad hoppas jag kan råda bot på det hela så att jag kan fortsätta med städningen och sedan vid tre ska vi tvätta. Puh för alla skitgrejer man måste pyssla med när man är ledig och jag kan bli så arg ibland när kroppen sätter käppar i hjulen. Det är bara att gilla laget även om det är svårt ibland!
 
HAKUNA MATATA!
 
/ Sandr0o

Gnällspik? Fy!

Middagen intagen och jag har precis passat på att krypa ned i sängen under täcket en snabbis medan resten av familjen tar sig ett bad. Jag skulle kunna somna rätt upp & ner, utan några som helst problem alls. Fötter & ben värker även idag och har gjort hela dagen, redan när jag vaknade imorse var jag helt slut i dem. Trots en hel natts sömn utan minsta belastning på varken fötter eller ben, haha. Imorse hade jag även väldigt ont i svanken, mest på högersidan och att stå på ett ben och balansera på sig ett stycke byxor eller hoppa in i bilen var ingen höjdare. Inte heller att böja sig hundra gånger på jobbet under morgonkvisten när post & annat ska plockas upp. Det sitter i ännu men känns såklart bättre eftersom jag inte behöver pusha kroppen att göra sådant som gör ont, här hemma är det nästan bara vilande som gäller nu.

Usch vad eländig & gnällig man kan bli ibland. Det är ju dessvärre alla långa dagar på jobbet som sätter sina spår på kroppen. Jag har inga problem med att jobba men det blir en sådan börda när det handlar om så pass många timmar dag ut & dag in. Att vara på jobbet i 4-5 timmar per dag skulle vara optimalt, då skulle jag kanske inte behöva komma hem och vara helt slut, ha ont överallt och knapra Alvedon för att kunna sova.

Lilla bebis ligger ofta i sin favoritposition ❤ ser så tokigt ut!



Stackars fossingar.

Herrejisses vad ont man tydligen får lov att ha i fötterna. Det gör så ont så ont så ont stackars små fossingarna, underbenen har fått sin beskärda del även dem men fötterna tar mest stryk.
Jag kände redan imorse efter få minuter på tåget att jag fick ont i fötterna. Stod och vägde fram och tillbaka med vikten mellan fötterna.
Påväg hem från jobb & förskola ville jag avlida och nu ligger jag i soffan och hoppas att min kära sambo vill massera dem en liten stund sen. Det dunkar & värker hysteriskt!

Inatt drömde jag mardrömmar om försäkringskassan HELA långa natten. Jag gick och lade mig på tok för sent och sedan spökade de där drömmarna, haha. Jag drömde att jag fick min graviditetspenning avslagen (som sist) och hela min värld gick under i princip. Varken knopp eller kropp har någon ork för att arbeta mer snart och jag vill bara ha ett svar så jag vet vad jag har att vänta. För 3 veckor sedan skickade jag in blanketten och man ska få svar inom 30 dagar så vi kan väl hålla tummarna för att jag får svar denna veckan? Det gör vi!

Jag önskar så att jag hade ananas hemma. Det har blivit min drog. Världens godaste!


En tripp down memory lane. Längtan!

Idag är en sådan dag som jag bara längtar ihjäl mig efter våran lillasyster. Tiden kan verkligen inte gå nog så snabbt alltså. Hoppas tiden springer iväg minst lika fort som det faktiskt gjort hittills när jag tänker efter. Det känns ju som att det var ganska nyligen som jag köpte med mig det där testet hem den där fredagen från jobbet efter illamående och yrsel under veckan som hade gått. Jag hade det på känn men bestämde mig helt enkelt för att vänta med att testa tills på fredagen.
Alldeles pirrig i kroppen åkte jag för att hämta R på jobbet när han slutade, vi handlade en snabbis på Coop och på väg ut mot parkeringen tryckte jag upp mobilen med ett foto på det positiva testet i ansiktet på honom. Haha han förstod först inte ett skit men till sist trillade polletten ner och han hamnade i lite chock, haha. ÄNTLIGEN ville ett litet syskon titta in i vår familj ❤


Cozy times.

 
Min lilla älskling har det ganska mysigt inne på sitt rum. Hon ligger i sängen med sina snuttisar, gosedjur & filtar och kikar på film, Musses Klubbhus. Jag tänkte krypa ned i soffan med min stora älskling och kramas lite innan det är dags att sätta fart med middag. Tacos står på menyn och både min stora och lilla älskling är överlyckliga, jag klagar förstås inte heller men jag är inte riktiga på deras entusiasmnivå. Haha!
 
 
 
/ Sandr0o
 

Flower power beats it all.

Oj oj oj!
Jag har precis lagt mig på soffan, sträckt ut benen och pustat ut. Herregud vad ont jag har i precis hela ryggen, även uppe i axlarna & nacken. Åh jag vill nästan bara somna så jag slipper känna smärtan!

Handlade lite på jobbet när jag slutade, hoppade på tåget och kommer på att det inte går någon buss förbi Evelyns förskola längre. Jahaaa, bara att börja knalla med andra ord. En stor mage, två kassar + väska och så snön på det. Det är inte speciellt långt egentligen, kanske tar det lite mer än 10 minuter i normalt tillstånd? Men JISSES så jobbigt det var att ta sig dit. Jag får alltid så väldans ont och spänningar i hela magen när jag går och bär någonting en längre bit, behöver egentligen inte ens handla om en längre bit förresten - jag kan få ont bara av att bära. Men vad var alternativen idag? Inga!!! Och sen ska vi ju gå promenaden hem från förskolan också som tar mellan 10-15 minuter den med. Alltså PUH!

Evelyn ville inte gå hem från förskolan utan hon lekte som sjutton med en annan tjej, så himla söta var dem men jag ville verkligen bara hem.. och det fort!

Laga mat, plocka undan, äta mat och ett varv med dammsugaren. När jag lagade mat fick jag snällt hasa ner på golvet och lägga mig raklång där då hela världen började snurra och magen gjorde ont. Evelyn lade sig bredvid och så låg vi så en stund, haha!

Det kanske inte är så konstigt att jag har så förbannat ont? Det kanske är dags att dra ned lite på tempot och måstena om jag ska orka hela vägen fram. Inse att det inte bara är och köra på hela tiden, kroppen säger ju uppenbarligen ifrån ibland. Kanske man skulle ta och lyssna på den lite oftare? Idag gick vi in i vecka 30, lilla bebis & jag ❤ nu kan vi väl få börja räkna ner på riktigt? Det tycker jag!

Jag har två buketter med blommor hemma sedan alla hjärtans dagen igår och så fick jag med mig lite blommor hem av vår blomstertjej. Åh vad jag älskar att ha färska blommor hemma, vi glömmer allt ont för en stund och fokuserar på blommor..


Black and Grey!

Det är inte lätt att få några foton tagna under graviditeten här inte. Det blir mest halvtaskiga mobilfoton. Varför?
Joo för min kära karl inte har tålamod med mig och mitt fotande. Det är itne helt lätt att ta bra kort på sig själv, speciellt inte utan ett stativ. Jag vill gärna ha bilderna på ett visst sätt och man kan inte bara ta en bild och tro att den ska bli bra. Icke sa Nicke! Så han har minsann inget tålamod alls för att kunna ta sådana bilder som jag vill ha. Imorse fick han iallafall knäppa några snabba kort innan han började stånka & stöna. Haha!
 
 
 
Vi har kommit hem från mysbesök hos Hanna & Jack alldeles nyligen, sååå liten & pluttig. Värlsgod cheesecake fick vi också. Nu tänkte jag mysa ned mig i soffan bredvid min dotter som vilar och kikar på barnkanalen då hon var tröttis, blir lätt så om man får för sig att stiga upp strax efter 06?! Jag vaknade iallafall inte förns närmare 09, tack & lov!
Femti får hålla mig sällskap i soffan, dags att läsa ut boken nu. MEN.. Jag VILL INTE att den ska ta slut!
 
/ Sandr0o

Bebisgos coming up.

Jag är öm lite varstans på kroppen, förmodligen efter gårdagens vurpa.
Jag spenderade en bra stund under täcket i ett mörkt sovrum igår när jag kom hem innan jag parkerade mig i soffan framför tvn med min sambo.
Puh.. Igår var verkligen ingen bra dag!

Nu känner jag mig relativt utvilad även om jag gärna hade sovit en liiiiiiten stund till. Snart dags att ta sig i kragen och kliva upp, fixa frukost till mig och lillis. Avokadomackor blir det idag, one of my favourites.

Och vet ni? Idag ska vi äntligen få åka och hälsa på världens bästa Hanna och lille Jack. Snart har det för sjutton gått en månad sedan han kom till världen men vad gör man när sjukdomar ställer till det? Man vill inte gärna smitta ner en liten nyföding med mamma. Åh jag längtar, ska bli så mysigt. Evelyn är även hon väldigt spänd på att få träffa en liten bebis, kul och se hur hon reagerar på lilla knytet.

Kom över en magbild som jag tog för tre veckor sedan och där ser man ganska tydligt att magen växt. Visst?


Ett tillägg bara.

Jag skulle vilja tillägga till föregående inlägg att jag började dagen med att göra världens vurpa på väg mot mödravården imorse. Jag tappade balansen i en trappa, försökte få tag i handtaget på sidan, missar det och faller istället ned mot marken, snurrar runt och rullar ned för alla trappsteg. Alldeles blöt, jävlig och öm blev jag såklart.

Och när jag satte mig i bilen nu för en kort stund sedan så sprack mina byxor i grenen.. Det är en sådan dag tydligen och så jävla less är jag!

JÄVLA SKIT!!!!!!!


Stressssssss.

Jag är förstörd som människa. Igår när jag åkte från jobbet var jag helt utpumpad och illamående. Idag känner jag mig precis likadan om ni lägger till en stenhård mage och världens värk i den på det. Det har varit två väldigt stressiga dagar på jobbet men denna dagen toppade gårdagen med flera poäng. Ett strömavbrott som varade i 14 sekunder skapade problem i flera timmar efter. Lägg till personalbrist grand deluxe på kvällen och massvis med kunder, jag har sprungit och stressat som en gnu med min mage och det känns verkligen i hela kroppen och knoppen. Så himla obehagligt när man tillomed måste stanna upp för att andas när man får ont, stackars magen!

Min plan är att ta mig raka vägen hem och lägga mig på soffan och inte lyfta ett finger. Inte för att jag brukar göra sådär väldans mycket när jag slutar sent men idag tänker jag verkligen inte röra mig minsta lilla. Jag skulle kunna gå hem och kraschlanda i sängen, gråta en skvätt och sedan somna. Precis så känns det!

Over and Out.


Mvc-besök.

Då var besöket på MVC avklarat. Bebis hjärtljud låg på 145 slag, magen mätte 26 cm (27 cm med Evelyn i samma vecka) och blodtrycket var normalt. Idag pratade vi lite förlossning, hur Evelyns förlossning varit osv. Allting gick ju jättebra den gången så inga konstigheter inför denna gången såhär innan, även om alla förlossningar är olika. Lite smårädd för att det ska gå alldeles för fort denna gången bara med alla skräckhistorier om hur fort det kan gå med andra barnet. Haha men det blir nog bra!

Nu kör vi jobb till 18.30 och sen får jag stämpla ut och njuta av en ledig dag imorgon. Cant wait!

Här får ni magen i vecka 29.



Kontroll.

Det blev en jädra massa spring på jobbet idag vilket resulterade i väldans onda fötter. En lugn kväll framför en film (Savages, helt okej rulle faktiskt) raklång i soffan och det känns nu lite bättre. En blåbärssemla har jag hunnit få i mig också, fantastiskt god och perfekt för fröken i fråga som inte alls är förtjust i mandelmassa.

Imorgonbitti ska jag till barnmorskan, mäta magen, lyssna på hjärtljud och allt annat man gör där. Jag tror att magen har vuxit på sig rejält sen sist men det återstår att se imorgon. Känns iallafall som att magen blivit stor de senaste dagarna, gah så ombytligt det känns. Ena dagen stor, nästa dag liten.
Fast nu var det nog ett tag sedan jag kände mig "liten", bara mindre klumpig möjligtvis. Men tydligen är det en ordentlig tillväxtperiod mellan vecka 28-32 så magen växer nog på.

Låt morgondagen spola förbi fort fort fort. Jag längtar efter att få vara ledig!


Ingen lust alls.

Jag har ingen lust att jobba. BLÄÄ!
Extra hårt känns det såklart när familjen är ledig eller när R jobbar kortispass. Igår jobbade han till 13, idag är han ledig och imorgon jobbar han till 13 igen. Klart jag ska jobba sent då, till 22 och 18.30. BUUU!

Får hoppas att de här två dagarna springer iväg nu så jag får vara ledig!

Sitter på tåget nu och bebis lever verkligen rövare i magen. Jag tror visst lilla liten har blivit riktigt stark. Så fort jag kommer till jobbet så kommer det bli lugnt och stilla i magen bara för att jävlas med dem på jobbet som så gärna vill känna bebissparkar. Haha så typiskt!


Vecka 29 - sista trimestern.

Wooohooo. Vecka 29 är här, sista trimestern, 70 % av graviditeten är nu gjord. Tiden går ju faktiskt framåt även om det nästan känns som att tiden står stilla mest hela tiden. När man kommer in i vecka 30 känns det som att den "riktiga" nedräkningen börjar, med 10 veckor kvar. Snart är vi minsann där vi med ❤
Det mesta börjar bli tungt och jävligt nu, haha. Jag känner mig som en flodhäst mest hela tiden och många rörelser är tokigt jobbiga att utföra.

Lite info om vecka 29:
Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Bebisens näringsbehov blir större under tredje trimestern och du behöver äta mycket protein, C-vitamin, folsyra, järn och kalcium (ca 200 mg går åt varje dag till att bygga upp bebisens skelett), så se till att äta mat som är rik på dessa näringsämnen. Skelettet byggs upp nu, liksom hjärnan, musklerna och lungorna.

Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger.

Vikt 1 400 gram.


Och så en lite annorlunda magbild, badbollen ❤



My girl.

Ni skulle bara veta vilken beslutsångest jag haft hela långa dagen. När vi väl står där och det inte fanns någon återvändo var jag hiskeligt nervös. Haha fjantmorsan bestämde att dottern skulle få sig en liten lugg idag. Hon har ju långt jättefint hår men som ofta bara hänger, slänger och ser tråkigt ut så nu blev det en ordentlig förändring. Herregud så ovant till en början men en skönhet klär i allt!

Evelyn är jättenöjd med håret och var så stolt att hon fick rosa hår med en lila stjärna och så glitter på det. Förstår ni den lyckan hos min lilla girlie girlie?
Hon har speglat sig, kammat håret och verkligen visat att hon tycker att hon är himla fin i nya frisyren hela kvällen.
Lilla hjärtat som börjar bli så stor ❤

Visst blev det gulligt?


Morgonmys ❤

Vi har den mysigaste morgonen här hemma. Ätit frukost i lugn och ro framför tvn och just nu ligger jag raklång i soffan medan min lilla dotter undersöker magen med lillasyster i ❤ syskonmys!
Jag är snurrig i skallen och har därför startat lugnt och fint i hopp om att det ska lägga sig. Ganska obehaglig känsla när hela ens värld snurrar runt så fort man rör sig. Snart är det dags att hoppa in i duschen för att göra oss klara för dagen. Jag & Evelyn ska åka till bästa frisören och klippa oss, det var en sisådär hundra år sedan för oss båda skulle jag tro så det ska bli skönt att fräscha till håren lite.



Mindre bra dag.

Trött människa är tydligen dagens grej.
Jag har varit fruktansvärt irriterad hela dagen lång, började med att precis allt motarbetade mig redan imorse. Dagen fortsatte i samma spår och jag hade god lust att ge var och varannan kund en rak höger. Jag förstår mig inte på folk, vart är deras vett & etiket, förnuft och sådant som hör till det? Strax innan jag skulle gå hem hade jag en diskussion med en kund över telefonen och det samtalet slutade med att hon kallade mig för jävla kärring och lade på. Vidriga människa och det är klart jag blir upprörd men allra mest är det bara skrattretande. Hur är vissa människor funtade egentligen och hur får man lov att bete sig? Haha, man slutar ta-mig-fan aldrig att förvånas..

Det här med trött, irriterad och allmänt jävlig har förföljt mig hela dagen tills att jag hämtade hem pluttisen från förskolan. Då slutade jag bli motarbetad av precis allt men tröttheten var fortfarande väldigt påtaglig så efter middagen somnade jag i soffan medan Evelyn kikade på barnkanalen. Vaknade lagom till att R hade kommit hem och hon skulle gå och lägga sig för kvällen.
Tllllööööött!

Nu ska vi titta på en film, The Words. Hoppas den är något att ha!


Scones and pregnancy.

Vet ni någonting som är väldigt gott? Scones!
Så när min lilla tjej ropade scones för glatta livet när vi slog upp ögonen i söndags morse kunde jag inte motstå det förslaget. Vi svängde ihop en smet och gräddade scones som vi njöt med smör, ost & skogsbärsmarmelad. På allra bästa vis med andra ord ❤
 
 
En av våra favorit-lyx-frukostar, en annan är american pancakes. Ganska yummie ❤
 
Jag är mer eller mindre finito efter dagens jobbpass. Jag har fått någon konstig smärta runt svanskotan därikring och ut i sidorna, haft sedan slutet på förra veckan. När jag nu sluppit den där ischissmärtan i någon vecka är det väl klart att något annat ska ploppa upp och ställa till det lite granna. Det gör väldigt ont när man lyfter tungt, tar långa steg, böjer sig, lutar sig på ett ben och när man glider längs med golvet som jag alltid gör på jobbet när det ska gå snabbt. Undra vad det kan vara? Jag är inte alls insatt i många besvär som kommer med en graviditet då jag varit relativt skonad tror jag, förra gången var det ischiassmärtorna mot slutet och så den ischiassmärtan jag haft under denna gången. Jag sitter åtminstone med en uppvärmd vetekudde mot ryggen nu och tänker inte göra många knop resten av kvällen. Dessutom har jag flörtat till mig lite massage av min andra hälft.
 
En sak är säker.. Det börjar bli riktigt tungt att jobba nu!
 
/ Sandr0o
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thaien.

Jag och min älskade lilla unge sitter på bästa thaien i stada och äter middag. Jag hämtade henne på förskolan och kände att nääääee nu gör vi något mysigt som bryter vardagsrutinerna så vi hamnade här helt enkelt och njuter middag tillsammans, bara hon & jag.

Röd curry för mig (jag tänker mig att det kanske kan skrämma bort förkylningen ordentligt) och stekt ris med kyckling till lillkorven.

Det är såååå mysigt att bara sitta här och prata. För ni kan ju tro att man kan få tyst på na, haha icke. Hon babblar och babblar och berättar om förskolan, Thailand och allt möjligt annat spännande. Nästan så att hon glömmer bort att äta när hon pladdrar på. Snart får jag nog se oss som färdiga här, plocka ned en liten doggybag till mitt hjärta och börja rulla hemåt.
Lilla bebis är vild som tusan i magen, kanske är ett thaifan den där med? ❤


Tulpaner & ananas I love.

Tyst och tomt här inne idag.
Sista dagen på helgen och man vill njuta så mycket som man bara kan.
Jag har nästan varit "ledig" i en hel vecka men det känns inte alls. Tiden går verkligen fort men det är ju positivt eftersom dagarna i väntan på vår lillasyster springer iväg ❤

Jag är fortfarande väldigt förkyld och har ont i halsen. Seglivad förkylning det här tydligen men sjukdomskänslan i kroppen och febern är iallafall borta så imorgon blir det att gå upp tidigt och bege sig till jobbet. Snart är det ledighet på heltid som gäller, bäst att vara en flitig liten arbetare tills dess.
Jag hoppas att jag får svar från FK om min gravidpenning inom en hyffsad snar framtid så jag kan planera närmaste tiden och sätta ett datum på sista arbetsdagen. Det skulle kännas väldigt befriande, att bara få veta!

Jag har klämt i mig en hel ananas ikväll och det får jag sota för nu. Det sticker i precis hela munnen, haha. Skönt men det var det värt. Jag älskar ananas!
Det blir nog en sen kväll då vi kikar på filmen The Next Three Days, vi har sett den förut men den är förbannat spännande så vi kan inte bara gå och lägga oss nu inte. Vi har krupit ned under täcket i sängen och gjort oss redo för sängen så det är bara att blunda sen.

Hoppas ni haft en mysig helg.


Lördagskvällen.

Vi väntar på att fläskfilen ska bli klar i ugnen innan vi kan slå oss ner till bords och njuta av en god lördagsmiddag. Klyftpotatis, proteinbea, sallad och stekt lök (min favvo). Det enda som saknas är trattisarna kom jag precis på, dumt värre.
Jag har tänt ljus, ställt fram buketten ned tulpaner jag köpte tidigare och nu är det allmänt mysigt i lägenheten. Om man bara bortser från en dotter som gallskriker stup i kvarten för precis ingenting skulle jag vilja kalla det en perfekt lördagskväll.

Jag har siktat in mig på mellon ikväll men jag tror inte alls att min andra hälft är helt med på den planen. Vi får se hur det slutar helt enkelt!


How cute?

Tjohej!
Vi har varit ute en sväng och gjort nödvändigheter. Bland annat köpt en ny dammsugare, ÄNTLIGEN! Vår har krånglat ett bra tag, typ blivit överhettad snabbt som attan och stängts av. Detta har resulterat i att man har behövt dammsuga vår lägenhet som trots allt bara är en 3a på under 80 kvadrat i TRE omgångar och nästan inte ens då vara klar. Den ska dessutom vila mellan varven så det tar flera timmar att ens genomföra dessa tre omgångar. HUAAA så skönt att slippa den skiten, till sist fick vi arslet ur. Det var nästan en fantastisk upplevelse att dammsuga när vi kom hem igen, allt i ett kör och dammsugarn fick man nästan slita loss från golvet. Det gillar vi!
 
Jag var en snabb sväng in på Kappahl medan R & lillis var och tvättade bilen. De hade extrapris på BHar denna veckan och ja är man gravid så är det ju så att dem växer lite till och från så jag tänkte jag skulle passa på när det var billigt för jag lär knappast kunna ha dem efter bebis heller.
Egentligen är det ju så dumt att man stannar till på bebisavdelningen och spanar lite, allra minst där Newbie-kläderna hänger. De andra kan jag lätt motså men alltså dessa kläder faller mig så perfekt i smaken så det är inte klokt. Så när jag fastnade för denna stickade "overall" och en söt mössa till och dessutom hade en rabattkupong som går ut imorgon kunde jag inte låta bli. Så det så!
 
 
 
Så himla söt lillasyster kommer vara påväg hem från BB ❤
 
Fantastiskt skönt att komma ut en stund idag efter att ha legat sjuk hela veckan. Sätta på sig ett ansikte och ut och njuta av barmark, få minusgrader & solsken!
 
/ Sandr0o