Besatthet.

Jag är kär.

image138 image139
OM
jag verkligen verkligen skulle vilja ha dessa fina kreation på min kropp. Jag blir alldels till mig, jisses! Andningssvårigheter någon? Jag vill, jag vill, jag vill! NU NU NU!

Kunde inte jag bara få vinna på lotto kanske?!


/ Sandr0o

Tralalalaaaa.

Jobb, jobb, jobb..
Men idag känns det faktiskt inte så överdrivet tungt att jobba, vi är underbart många på golvet vilket betyder att jag kan gå omkring lös. Mmmm I love those days! Nu sitter jag på kontoret och diggar till Fergie - Big girls dont cry, inte alls fel överhuvudtaget.
Jaahaa? Och vem brydde sig?


Ikväll är det melodifestivalen, tyckte så mycket bättre om det förut men det funkar finfint att spendera en lördagskväll framför. Så länge R ligger bredvid mig så är jag nöjd. De dumma kommentarerna om att melodifestivalen suger kunde vi ju hoppa över men vad gör man? Man kan inte få allt här i livet!Back To Buiss.
/ Sandr0o

The way.

Ta mig härifrån? Snälla.. Jag är så trött på att jobba, jag orkar verkligen inte!
Bara en sisådär två timmar kvar tills jag får kasta in handuken och helt otroligt vara ledig i två dagar.
Det ska bli så sköönt, såå skönt!
Imorgon blir det körlektion på morgonen sen ska jag möta upp R så att vi kan bege oss till Teds tattoo. Jag ska fylla i min tatuering och R ska göra en massa fin älva på magen. Spännande!


Nu blir det en liten rökpaus -ajabaja- och sedan back to buisness.


Tudeelluuu./ Sandr0oo

No One.

Usch vad jag inte vill befinna mig på jobbet just nu. Jag skulle allra helst ligga på en lång vit sandstrand och läsa en spännande bok men jag skulle helt klart nöja mig med att ligga i sängen och titta på tv.
Jag känner att jag verkligen behöver ta hand om mig själv innan jag stupar. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag känner mig som en vandrande pinne eller något i den stilen. Inga tankar, inga känslor bara tomhet. En oändlig tomhet. Jag skulle ge mycket för att få tillbaka mig själv, vart har jag gömt mig någonstans? Och varför vill jag absolut inte på några villkor som helst komma tillbaka igen?
Jag vill skrika men har ingen ork att andas?! Hur vettigt verkar det? Hur normalt känns det? Det enda jag kan säga är att det känns förjävligt. Riktigt ordentlig förjävligt. Jag känner mig deprimerad. I en djup jävla svacka!
Allting känns hopplöst.. Hjälp, självhjälp?! Nej usch.. Ta mig bara bort bort bort bort härifrån!


image137/ Sandr0oo

Fan!

Nu har jag klantat till mig rejält, fan också!
Vilken jävla skitdag som precis visade sig bli ännu värre. Jag känner inte längre igen mig själv och det gör mig allavarligt talat en aning rädd. Whats wrong with me?
Och just nu i precis detta ögonblick är jag mer rädd för någonting än jag någonsin tidigare varit. Hur lyckas jag förstöra allting som är bra för mig? Det är som om jag inte kan fungera rätt och riktigt.

Tjena hopp.

God morgon världen!
Nu sitter jag här på jobbet. Pallrade mig hit ett bra tag tidigare idag. Då en ubersmart medarbetare, jag nämner inga namn, lyckades hälla ut hur mycket fett som helst på hela golvet igårkväll. Mycket smart drag av henne!
Så det var bara att sätta igång att skrubba hela golvet när jag kom hit. Som tur var så var fettfläckarna på golvet snälla mot mig och ville försvinna relativt snabbt. Dock skönt att vara här så pass tidigt så man hinner öppna upp hela restaurangen till den tid så man egentligen skulle börjat. Har kunnat ta det hur lugnt som helst, käkat frulle och tagit en liten rökpaus med Therse. Mycket skönt!
Nu ringde chefen och uppdaterade mig på att han är påväg hit, dags att sätta igång med inventeringen så att han inte får spunk när han kommer hit. Det har jag absolut ingen lust med.

Glad alla hjärtansdag gott fok!


Over And Out / Sandr0o


Übertrött.

Jag är så fruktansvärt trött, så trött att jag mår dåligt och känner mig helt kraftlös.
Huvudvärk and you name it!
Imorgon ska jag sova bort större delar av dagen, thank god!
Fröken Karlsson borde en gång för alla lära sig att uppdatera sin blogg lite oftare, fy & skämes!

En helt ledig dag imorgon, jag är inte helt onöjd övet det kan man väl säga. Jag skulle dock inte tacka nej till en ledig helg? någon? SNÄLLA?!

Go fuck yourself!


Kungen & Jag vi är goda vänner <3

Som vanligt när jag sätter mig vid datan så kikar jag ganska snabbt igenom alla bloggar som är intressanta. Idag fastnade jag snabbt när jag besökte min kära vän Hannas blogg. Du är väl det bästa som världen har att erbjuda, verkligen. Det är inte varje dag som man får läsa sådana fina ord om sig själv, mitt leende sitter bokstavligen nästan enda upp till öronen, fortfarande. Jag känner såväl igen mig i precis allting du skriver, därför känns det onödigt att skriva samma saker i det här inlägget. Men det är lite av poängen, vi vet vad vi betyder för varandra, vi vet vart vi har varandra utan att behöva yttra ett endaste litet ord. Det finns ingen på hela runda jorden som känner mig så väl som du gör. Det finns ingen som jag hellre skulle spendera en ledig dag med. Det finns ingen som dig i mitt liv, du är precis vad mitt liv behöver för att funka! När jag är med dig så har jag alltid som roligast, det går inte att ha en tråkig stund med dig no matter what. Jag önskar att alla jordens människor kunde ha en sådan vän som dig och jag är evigt tacksam för att du är min vän.
Du & Jag är oslagbara tillsammans..

Kungen & Jag på Koo Club <3

Den bästa tiden i mitt liv, Sommaren i Grekland 07. Mycket tack vare dig som den tiden blev otroligt speciell. Alla roliga dagar, alla galna upptåg, alla underbara människor som fanns runt omkring oss. Jag kan omöjligt ångra en endaste liten sekund av vistelsen i Grekland. Jag skulle göra det om och om igen tillsammans med dig om möjligheten bara dök upp. Tack för att du är så jävla skön vännen.

/ Sandr0ooo