Solskens helg.

Efter enorma mängder regn när jag och killarna åkte till landet i onsdags har vi äntligen fått strålande sol. Vi har haft en fantastisk dag med lite projekt följt av fiske på eftermiddagen. 

Projekt nummer ett var att skruva en jädra massa skruvar i stolparna på vårt plank bredvid uteduschen. Sedan skulle tråd bindas emellan och till sist planterades mina luktärtor nedanför. Blir nog superfint när de växer på sig och de klättrar över hela väggen i olika färger. 


(null)

Projekt nummer två. Jag har målat reglar svarta och sedan skruvat fast det i några av pallkragarna för att skapa en ram där jag sedan också knutit tråd mellan skruvarna. Tog en himla tid att binda tråden så jag har en kvar att göra imorgon, haha.  I den första ska mina gurkplantor få klättra när värmen kommer på riktigt. I den andra ska det få bo lite blommor och sockerärtor till att börja med.  Blir nog toppenfint när växtligheten tar fart ordentligt. 

(null)


Valborg & Trädfällning.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har firat valborg och sedan avslutade vi helgen med arbetsläger då vi fällde två granar. Den som står i mitten på bilden här ovan och så stod det en bredvid också. De skymmer lite av kvällssolen så de fick helt enkelt ryka och ge plats för solsken. Jag vet inte riktigt hur många träd vi fällt men det är en hel massa iaf. Nu är det bara ett träd kvar som möjligtvis kanske ryker, också för att lämna plats åt solen men det står lite dumt och är enormt så då får vi nog ta in hjälp.  Annars har vi fällt klart nu, haha.