Wipiidoo.

Oj vad deprimerad jag var i mitt förra inlägg men det var verkligen så det kändes.
Idag är en mycket bättre dag. Upp & ner som en satans bergochdalbana.

Som den lilla nörden jag är så ska jag passa på att spela lite Sims nu medans R är på bio med sin syster.

Jag skulle vilja ha semster!!!


/ Sandr0o

Helt ensam med mig själv.Jag hatar dig för att du lämnade mig ensam.
Jag har aldrig mått såhär.


Första dagen.

Första dagen tillbaka på jobbet efter att jag varit hemma och försökt ta hand om mina stackars fötter. Mina fötter lyckades kurera sig ganska bra men inte alls riktigt som dom ska. Har fortfarande kvar eksem, kan bara hoppas på att streptokock och stafylokock bakterierna är bort iallafall. Fick ett positivt besked idag, får komma till hudkliniken på KS imorgon eftersom dom skickat en akutremiss dit. Satans glad blev jag att det gick så himla fort nu när det spridit sig till andra delar av kroppen. Jag håller mina tummar stenhårt på att farbror doktorn kan hjälpa mig imorgon. 

Efter enbart en dags jobb så har nu mina fötter blivit halvt förstörda igen. Helt svullna och variga. Precis vad jag hade bävat för. Jag orkar inte. MEN imorgon håller vi tummarna på det bästa!


Nu är det AIK - Ljungskile.

Over And Out / Sandr0o

UPPRÖRD!

Jag är så fruktansvärt upprörd och förvånand att jag inte ens vet vad jag själv heter.
Alldeles nyligen var det en tant inne på mitt jobb och handlade mat med sin utvecklingsstörde son och dennes assistent.
Nu har denna damen hunnit "skälla ut" mig två gånger under deras besök på våran restaurang. Damen hade för övrigt  en turkos magtröja med en masa volanger åt alla möjliga håll och kanter på sig. Ärligt talat är man över 50 år ska man inte sätta på sig en magtröja och flasha halva sin pösmage!
Nu var det inte kläderna det handlade om utan hennes jävla sätt.
Hon börjar gorma om att hon ska få en gratis liten pommes utav mig som hon kan ge till sin son. Anledningen till att hon ville ha den lilla pommesen var för att våra cocacola glas var slut. Vi hade då erbjudit att skriva på hennes kvitto att hon kunde komma och hämta ett glas i veckan och det gick hon med på. Men nästa gång hon kom tillbaka skulle hon som sagt ha en liten pommes istället.
När jag påpekade trevligt för henne att det handlar om en liten prisskillnad, 6 kr mot 13 kr, talade hon om för mig hur upprörd hon blev av mitt svar. Hon hade då redan fått den lilla pommesen eftersom att det är bättre att ge med sig i vissa lägen än att tjaffsa vidare. Hon förklarar hur hon varje månad besöker våra restauranger och handlar hos oss för cirka 2500 kr i månaden och har gjort det i fem års tid och att hon aldrig varit med om sådant bemötande förut.
Dom brukar få precis allting dom vill ha, gratis. I Kista tillexempel där får vi glassar och muffins helt gratis, fortsätter hon.
Hon påpekar att hon skulle vilja prata med min chef och ber om hennes namn. Utan problem så ger jag henne namnet, jag tycker att det vore helt kalas om hon ringde och pratade med henne då jag inte gjort någonting fel alls.

Anntingen så bad hon om ursäkt till mig om det är såhär vi har lärt oss att bete oss, servicekänslan måste komma ifrån hjärtat. Eller så tyckte hon att jag borde gå om alla kurser.

Det här är alltså en dam som utnyttjar sin son förlamning för att få gratis mat? Det var ju trots allt det som var argumenten igenom samtalet. Det tycker jag inte är helt okej beteende. Allra minst mot hennes ovetande son.

En sista gång innan hon gick härifrån så ville hon prata med mig, fortfarande upprörd. Jag kunde minsan förstå att hon skulle vilha ha kompensation för det här. Min chef hade ett viktigt samtal att vänta... GÄRNA FÖR MIG!

Usch vad tokig man kan bli på folk..

/ Sandr0o

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Intressant att det här inlägget dök upp idag och inte i lördags när jag skrev det. Trodde det försvann ut i cyberspace bara.
Jag hade fel, här är det nu..SKJUT MIG!

Usch, jag är så fruktansvärt trött. Jag känner mig som en zombie.

Dessutom ringde våran stängare precis och förklarade att hon är sjuk. Efter det fick jag för mig att jag skulle kika på mailen och får då ännu en förbannat dålig nyhet. Senaste GAPen som vi fick i lördags 72,3%. Fyfan vad värdelöst.
Åhh jag vill bara sjunka genom jorden. Vill absolut inte svara i telefonen här på jobbet idag då chefen troligtvis kommer ringa och undra vad fan som hände i lördags? Ärligt talat så undrar jag detsamma. Kanske inte världens bästa möjligheter men jag tycker ändå att vi hade koll på det mesta. SÅ JÄVLA FEL MAN KAN HA!
DAMN IT!!!

/ Sandr0o

Kom hit.

KÄNSLAN JUST NU!Jag saknar. Mest i världen.

/ Sandr0o

Vårat nya hem.

Jag längtar något så otroligt tills december. Då är det äntligen inflyttning. Det kommer bli så bra, jag & R tillsammans. Det allra bästa är ju att allting kommer att vara precis precis nytt och fräscht.
Såhär kommer det att se ut på ett ungefär, om man bortser från möblemanget.

 

Ge mig december NU!!


/ Sandr0o

*"#&*"#&

Jag arbetar på ett sjunkande skepp.
Det här är ta mig faen det värsta jag har varit med om.
Jävla C-lags uppställning och brist på folk så det skriker om det.

DÖDA MIG!

Helgen som gått.

Usch vad helgen har sprungit ifrån mig alldeles för fort. Idag är det dags för jobb igen.
Som tur var så har helgen bjudit på en del mysiga stunder. I lördags var jag och R på Ikea och tittade på saker till lägenheten. Visserligen ganska lång tid kvar tills vi flyttar men jag kan väl inte hålla mig fram tills dess? Det är ju så förbannat roligt att inreda. Vi hittade en massa saker som vi vill ha när det är dags sen.

Igår begav vi oss till Gröna Lund en sväng. Gick och mös. Åt världens smarrigaste nachotallrik, spelade på lotter och sådant. Vi lyxade även till det med att åka Kärlekstunneln och Lustiga Huset. Någon annan åkning blev det inte för denna gången. Det får helt enkelt bli nästa sommar isåfall. Det ser jag verkligen fram emot.

Idag blir det till att jobba sent. Slutar klockan tio, dock ganska positivt att jag börjar klockan ett då iofs.
Det är ju otroligt fint väder ute idag. Jag hade gett vad som helst för att få vara ledig och jobba på min icke existerande bränna, buhu..
Nej fy, nu får jag nog ta och sätta igång med projekt - vakna till. Plattången och sminket väntar!

/ Sandr0o

Thailand i bilder.

            

       

          

            
 
           

            


           Och så sist men inte minst min absoluta favoritbild från semestern. Världens finaste R. KÄRLEK!
/ Sandr0o

Lögnare.

Vissa människor borde bara skjutas, rakt av utan någon som helst eftertanke..

USCH!

Fick en positiv nyhet nyss iallafall, jag får vara ledig någon annan dag i veckan med tanke på att jag jobbar idag. Då tar jag och bokar in mitt läkarbesök då istället för idag. YÄJJ!

Bitterfitta.

Idag är jag allt annat än glad, idag är jag riktigt bitter.
Jag hade verkligen sett fram emot att vara ledig imorgon.. verkligen verkligen..
MEN med tanke på att jag jobbar där jag gör så fick jag inte vara det för om jag hade valt att säga nej (som jag till en början gjorde) så visade det sig att folk blev jättearga. Allvarligt talat, vilken rätt har dom att ge mig dåligt samvete för att jag har planerat in annat på min lediga dag? Annat som jag nu inte kan ta itu med för att jag måste jobba. Det suger så jävla mycket kameldase så att det inte ens finns på en världskarta!
Som om alla andra på mitt jävla jobb alltid är änglar och ställer upp i alla lägen? I dont think so men det är väldigt lätt att  framställa sig själv som så.
Den enda anledningen till varför jag tillslut sa ja till imorgon var för att jag behöver vara ledig den 22 juli och det är otroligt viktigt. Med andra ord tänker jag kräva att vara ledig då. Annars tänker jag fanimig ringa och sjuka mig, det finns så många andra som kommer undan med det hos oss så varför inte jag?

Jag hatar att jobba många dagar utan att få vara ledig och nu blir det 9 stycken på raken utan ordentlig vila. Min kropp är liksom inte gjord för det alls, speciellt inte just nu och det får folk säga vad dom vill om men jag känner min kropp. And so what ifall jag har haft semester i tre veckor? Alla andra har ju också semester under sommarens gång? Det betyder väl inte att man måste jobba arslet av sig när man kommer tillbaka för att kompensera att man varit på sin semester?
Usch.. Jag är så trött på det här samtidigt som jag inte har några möjligheter att ens försöka ta mig loss.

Jag får väl helt enkelt se fram emot nästa helg då jag framförallt hoppas på bra väder så att jag och R kan gå på skansen. Den som försöker förstöra min nästa helg borde fan skjutas!

Over And Out /

Bitter Sandra