Vitttttt.

Så hade vi flyttat helt plötsligt.. 
Imorgon är inte längre den gamla lägenheten våran, hallelulja! 
Jag trivs fantastiskt bra i nya lägenheten, även om det såklart är lite rörigt fortfarande iomed att köket inte är påbörjat och golvet är uppbrutet där. Inte har jag fått ordning på alla kartonger heller men jag är på god väg. 
Igår ordnade jag barnens garderober och min wic, ja precis wic. Kan ni fatta vilken lyx för en tjej som mig? Har alldeles för mycket kläder bara känner jag när jag packade upp igår, skulle behöva en ännu större. Älskar min vita hall. Vitt ska det vara om jag får bestämma. Det ska dit en vettig dörrmatta bara, den vita på bilden ska slängas när en ny kommit på plats. Och en spegel och mitt nyckelskåp men var sak har sin tid. 

Evelyn var med och byggde ihop hennes och lillsyrrans garderober minsann. 

/ Sandr0o 


Det närmar sig..

Jag har varit ledig i två dagar nu och jag har spenderat dem med att enbart packa ungefär. Väldigt festligt! Men nu är det nära, natten mellan fredag och lördag är sista natten i lägenheten. Iiiiiihhhh! 

Var där och packade upp lite köksgrejs som snart ska packas ner igen men kommer ju behöva använda det under tiden så bara att gilla läget. På onsdag ska det beställas kök minsann så får vi se när det kommer och sedan kan sättas på plats. 


Har suttit och finslipat på ritningen för köket ikväll iallafall, så nu borde den vara nästintill klar. 

Nu blir det natta, börjar 06.30 imorgonbitti och i helgen blir det inte mycket lugn och ro inte. 

/ Sandr0oFlytten.

På lördag flyttar vi. Var förbi lägenheten en sväng igår och allt är färdigmålat, tapeter på plats och så även golvet. Bara lister kvar för nu och nästa onsdag ska jag åka och beställa köket så även det kan komma på plats till sist och då även köksgolvet. Så en aning kaosigt blir det från början. Det blir bra det här.. 
/ Sandr0os


Ny lägenhet.

Jag har köpt lägenhet. Fort som attan gick det. Förhandsvisning och två veckor senare hade jag nycklarna i handen. 
Allt golv i hela lägenhetenr rivet. Målaren har börjat spackla i alla rummen som ska målas och tapetseras allihopa. Nästa helg börjar dem lägga golv och sedan är det rivning av kök och till sist ett nytt kök på plats. Vi kommer få bo på en byggarbetsplats ett tag men vi ska inte flytta in förns om två veckor så lite hinner nog allt bli klart. Vi får klara oss utan kök en sväng sen helt enkelt. 
Så himla kul med min alldeles egna lägenhet. Ingen annan som kan ha några åsikter utan jag kan bestämma precis hur jag vill ha det själv. Oh so exciting! 

Var och skruvade ner de sista hyllorna i min framtida wic ikväll, yäääjjjj! 

Det blir nog kalas det här ska ni se.. 

/ sandr0os