Hemligheten är ute.


Varsågod
Nina...
 och Kim som klagade på hur seg jag var med att få upp korten ;)

Aj aj aj.

Jag har ont.
Mycket ont.

Det känns precis som om någonting ligger i kläm, typ en nerv? Det gör att det känns jättejobbigt att röra sig och böja sig ner ska vi inte ens tala om. Aj Aj Aj! Dumma dumma.. Det går liksom precis som jag så fint har visat på bilden och upp i början av ryggen men bara på vänster sida. Hmm.. Kroppen är bra konstig den.

/ Sandr0o

En mycket bra dag.

Jag är alldeles varm i hjärtat.Jag är alldeles lycklig.


Allra första gången. Min. Mysigt.

Heja heja AIK!

HEEEEEEEEEEEEJA GNAGET!Åhhh vi e AIK.. Alltid är vi med er och alltid ska vi se er ta poäng.

Bajen suger pung.

Vilken filur.

Har tidigare fått reda på att en person som jag vistas runt omkring ganska ofta tycker att jag och en annan tjej är elaka mot henne och tydligen fått henne att ligga och gråta på nätterna pga av våran grymhet. Med tanke på att jag uppenbarligen har lyckats med det förut så antar jag att jag fått henne att gråta idag igen när jag sade åt denne människa att h*n inte får ta med sig mat hem utan att betala för den, även fast den är gammal. Personen i fråga såg ut ungefär som om h*n mer än gärna hade velat sätta en pistol emot mitt huvud för att snabbt trycka av. Men regler är regler och dessa måste följas av alla. Som om det vore allt så vet jag att vi har pratat med personen om det här förut och förklarat vad det är som gäller. Det känns som om personen i fråga försöker komma undan med saker och ting hela tiden även fast h*n vet vad det är som gäller vid det här laget. 

Sweet dreams my friend... Mohahaha..

Så nu förvånar det mig inte om jag om någon dag får reda på att chefen har fått klagomål gällande min otroliga grymhet och min förmåga att få folk att gråta.

Det är ju nästan skrattretande. Eller det ÄR skrattretande. Puh!

/ Sandr0o


Sömnguru.

Jag fick min efterlängtade tupplur. Den blev kanske lite längre än väntat men gud så skönt det är att sova. Min absolut favoritsyssla här i livet. Vad tragiskt att utnämna något så osocialt som att sova till sin favoritsyssla men så ligger det tyvärr till.  
Idag lämnade vi jobbet lite tidigare och begav oss hemåt. Ingen av oss hade någon som helst ork att laga någon mat när vi kom fram till att vi skulle bli tvungna att åka till affären för att köpa dillsås så vi sket i hela "laga mat konceptet." Begav oss istället till en liten thairestaurang och köpte med oss mat hem. Det var vi väl förtjänta efter helgens jobb. Efter maten gick jag och lade mig i sängen och tittade på gossip girl. Slumrade ganska direkt och vaknade inte upp förrens mer än fyra timmar senare. Snacka om att vara trött. Nu går jag omkring här och ser mer eller mindre ut som en zombie. "Du ser verkligen trött ut" har jag fått höra x antal gånger. Jo jag tackar jag!
Nu är det snart dags att krypa till kojs igen. Känns som om jag inte gjort så mycket annat än att sova idag men så kom jag ju på att jag faktiskt gick upp tidigt i ottan och jobbade imorse. Hujaaa!
Hela min kropp vill dra sig mot sängen och gosa ner sig bredvid R and so it will be. Im off! 
/ Sandr0o

Hejsan hoppsan.

Nu har jag beslutat att jag tänker gå en timme tidigare idag och jag tar R med mig. Det verkar som om allting börjar lugna ner sig och dom kommer att vara tillräckligt många på golvet i vilket fall. Jag känner att det vore så underbart skönt att komma hem. Känner mig så himla trött så det vore skönt med en liten eftermiddagslur. Drömma!
Tröttttttter...


/ Sandr0o


KÄNDISSPANING!

Vem var inne hos oss nyss?
Jooo Kihlen i Snook. Hur coolt är inte det? Snook är ju grymma.Som vanligt så blir folket som arbetar (inklusive mig själv) helt betagna när det är en "kändis" inne och handlar. Haha men det är bara roligt.
Slut på dagens roliga, nu är det dags att arbeta igen. Tjingeling.

/ Sandr0o

Tröttheten själv.

Sandra.
Sandraaa.
Sandraaaaa.
SANDRAAAAAAA!

Jag blir tokig. Jag orkar inte höra mitt namn en enda gång till. Det känns som om jag jobbar på ett dagis där småbarn jämt och ständigt vill ha uppmärksamhet och hjälp skillnaden är att där är det okej. På min arbetsplats kunde man ju ha hoppats på att folk låg något steg över dagisnivån på intelligensskalan men så fan heller.

Klockan är 10.42 och jag är redan utmattad. Stängningen igår blev precis som enligt förvarningen jag fick, som bagdad ungefär. Men jag fick endå en chock när jag kom till jobbet imorse och såg att det mesta bara var halvfärdigt och jag som var så nedrans trött. Så nu känner jag mig mer levande än död och de senaste dagarnas huvudvärk sitter fortfarande kvar och trycker. Jag blir så trött!
Nu är det dags för lite mat och sedan får jag kämpa för att hålla ut till klockan fem, som tur var är vi ganska många idag.
THANK GOD! 

/ Sandr0o  

Glaskrasch.

Igår var jag och R lediga hela dagen, så underbart skönt. Mindre skönt var dock att jag var tvungen att gå upp tidigt och bege mig till farbror doktorn för att se vad han kunde göra med mina fötter. Såklart fick jag någon polack som knappt kunde göra sig förstådd, denne polack kallade på en annan expert som visade sig vara en riktig idiot. Han stod och gjorde sig lustig över mitt jobb mest hela tiden. Men förihelvete vad rör det honom vad jag jobbar någonstans? Eftersom jag inte förstod så mycket av vad karl sa så vet jag inte riktigt vad som kommer hända men jag tror att det var så att han skulle skicka en remiss till någon annan som sedan skulle försöka sig på att operare mina tår. Dom ska i vilket fall ta bort hela min ena stortånagel. Hur äckligt låter inte det på en skala? Fruktansvärt!
Efter det var det vidare och tog lite prover som jag egentligen borde ha tagit för hundra år sedan, skönt att ha det gjort nu så slipper jag tänka på det. Hem och duscha och sedan iväg för att hämta R och bege oss mot IKEA.
Vi har nu nämligen bestämt oss för att det inte går att vänta längre med att köpa saker till vårat kommande hem. Dels för att det är så förbannat roligt att köpa dessa saker och dels för att det inte kommer att svida lika mycket i plånboken om man börjar lite smått redan nu. Vi kommer ju ändå behöva köpa alla stora saker sedan och det är ju tyvärr dom som kostar. Så nu har vi satt igång lite iallafall.
Jag hade spanat på ett par jättefina glas sist jag var där och hör och häpna, dessa skulle utgå inom kort så då blev vi ju tvungna att hugga in på dessa illa kvickt. Ett par glas, tallrikar, skålar, tvättkorg och koppar rikare bestämde vi oss för att äta lunch. Köttbullar på IKEA är smaskens!
När vi tillslut kommit hem och ska packa ur bilen för att få med oss allting in så tappar R mina fina glas rakt ner i marken och KRASCH! Två av glasen gick ju såklart sönder och detta innebär att vi måste åka förbi IKEA idag igen och köpa ett nytt set av glasen. Jaja vad gör man inte, jag vill knappast att dom försvinner innan jag hinner dit igen. Så jag tror bestämt att det är dag för frukost inom en snar framtid och sedan iväg igen.

På sista tiden har jag börjat drömma något så förbannat varje natt. Om en hel massa olika knäppa saker. Känner mig knappt utvilad när jag vaknar heller för den delen. FY!
Håller på att spricka av längtan tills på tisdag iallafall, det är en sak som är säker.

/ Sandr0o

Lakritstomten äter barnmat.

Jag har stött på ett problem.
Jag tycks vara hungrig relativt ofta men tycker aldrig att det finns någonting lockande att äta. Jag vill aldrig äta matlådan som jag har med mig, jag vill inte ha hamburgare, jag vill inte köpa färdigmat på coop. Där tog mina alternativ slut. Allting känns bara fruktansvärt jävla äcklligt. Idag var det meningen att min lunch skulle bestå av någon slags thaikyckling med ris men icke då. Jag klarade inte av att ens försöka äta någonting av det, så motbjudande tycker jag att allting är. Fick fundera mycket länge tills jag kom på ett alterantiv. Det hela slutade med att jag motvilligt gick in på Coop och köpte två barnmatsburkar - köttfärssås & spagetti och biff stroganoff med pasta. Det kändes ändå som en helt okej lunch ur smaksynvinkel men hur bra kan det egentligen vara? Jag måste lära mig att tycka om mat igen, jag har aldrig någonsin varit ens i närheten av kräsen. Jag brukar äta det mesta men någonting mystiskt har hänt?
Kan någon komma och laga kanongod mat till mig så att jag får upp ögonen för detta livsnödvändiga?

Jag kom på en sak som jag kan äta i alla lägen oavsett vad. LAKRITS! Smaskens. Men ingen frisk människa kan ju leva enbart på lakrits?/ Sandr0o

Ett öga rött.

Mitt högra öga är verkligen på bushumör idag. Det envisas med att klia var tredje sekund. Hur snyggt tror ni att det är med ett öga som är rött? Både inuti och runt. Inget vidare kan jag tala om. Dessutom är det ögat osminkat vilket gör att det ser ut som om jag precis har rullat ur sängen utan vidare eftertanke på mitt utseende. Naturligtvis så är inte bara mitt ena öga osminkat utan båda två, annars skulle folk verkligen börja undra vad jag var för en mystisk filur som springer omkring med olika ögon.
Det vore ju nått för folk att tala om det.

Om jag endå hade haft ett sådant fint öga hade det kanske inte spelat någon direkt roll om mitt öga var rött eller ej men nu besitter jag inte den turen tyvärr och får stå ut med mina vanliga tråikga ögon.

/ Sandr0o

EN BOMB!

Jag känner mig alldeles svag i kroppen idag. Det känns inte helt okej vilket har resulterat i att jag suttit inne på kontoret under större delar av eftermiddagen. Dock har vi ju inte haft ett jävla skit att göra så det är väl i sin ordning egentligen om man ser det så. Jag känner mig så förbannat lat bara efter att ha suttit här så pass länge att jag nu inte längre kan komma på en endaste liten grej att surfa runt på. Alla bloggar är kollade, facebook likaså, har suttit inne på ett dussintal forum och ännu en medlemssida + en del annat onödigt tjaffs. Vad internet känns litet. Haha.

Jag har 15 minuter kvar av frihet sedan börjar folk gå hem och jag måste infinna mig på golvet. Det låter som ett jävla bombhot i mina öron. Eller förresten så låter ett bombhot ganska trevligt i mina öron för det skulle ju kanske möjligtvis kunna innebära att vi inte behöver jobba? Utan bara sitta här och skaka av rädsla. Det låter ganska mysigt faktiskt!
Iochmed att jag nu har det sagt så borde jag bli rädd för mig själlv för vilken frisk människa tycker att det låter mysigt att bli bombhotad? Kan ni nu förstå min otroliga ovilja till att jobba de fem timmar som är kvar tills jag får lämna denna gråa byggnad och gå på ledighet i två dagar. Ett bombhot beställt, TACKAR!/ Sandr0o

Jobbig jävel.

Nu var det en liten gubbe här som brukar komma och besöka oss lite titt som tätt. Nu tycker jag dock att han borde ha stannat hemma för jag tycker inte att det är okej av honom att beställa 10 st glutenfria hamburgare precis när en liten överraskande rush har startat. Fy på honom! Det gjorde det hela sååå mycket jobbigare. Nu vill jag gå hem. PUNKT SLUT!


Uppdate 18:42.
Och förresten så undrar jag vem i helvete som trycker i sig 10 hamburgare på en och samma gång? För nu sitter han minsan här ute i matsalen i sin militärgröna jacka och mumsar på hamburgarna. Jag hoppas för hans mages skull att han inte tänker äta upp allihopa nu eller så kanske det vore det bästa? Ska han annars ta hem dom och värma dom i mikron när han bli hungrig igen? Hujeda mig, det skulle då rakt inte förvåna mig det minsta. Det är nog så folk gör nuförtiden. Eller vadå folk? Gamla gubbar som springer omkring med gröna jackor och svarta kepsar halvt insjunka i huvudet och beställer glutenfria hamburgare som skulle räcka hela veckan, är det dem vi kallar folk? Dessutom bar han på en hel drös med gamla ruttna coop papperspåsar. Nej vet du vad. Det är inte vad jag kallar folk!


/ Sandr0o


Sugen till tusen.

Jag är himla shoppingsugen. Skulle så gärna klicka hem en hel del saker. Bland annat dessa fina kreationer. Speciellt den krämvita kjolen med det röda bältet. Synd att sommaren är över.
Däremot har jag klickat hem en sak som jag hittade på Asos idag. Överlycklig. Men det tänker jag absolut inte tala om vad det är här. Blev bara tvungen att klicka hem den, helt perfekt verkligen. Vi får väl hoppas att det hela blir bra. 


        

Nu är det dags för lite jätte snabbmat sen åter till arbetet.

/ Sandr0o

Ett par skruvar lös? Inte alla pommes frites på tallriken?

-
Jag är tillbaka. Jag fryser ute.
Jag ska också äta en chocolate dream idag. Blir det bra när man värmer?
Kan man diska sin egen matlåda här?
Jag slutar nu. Jag ska gå hem.
*** säga mig att jag inte behöver slå in. Dra 32 kronor varje dag, annars skriva lappen.
Jag har alltid men jag har precis lämnat två sex pack.
Hur tömmer man papperskorgarna när dom inte har någon soppåse?
Vart lägger jag min egen mat så att ingen tar den?
Men vadå, det står ju längst in. Hur gör jag då?
Jag har redan lagt tidskkort på dom andra.
-

Vad har vi att jobba med egentligen? Ibland vill jag bara klösa ögonen ur mig av förundran. Hur kan en person vara så tafatt som vissa faktiskt visar sig vara. Jag trodde det var en omöjlighet men jag hade uppenbarligen helt jävla fel.
PUH!

/ Sandr0o

Dagens agenda.

Vad mycket "vettigt" jag har hunnit med under dagen. Har hunnit gå igenom en del inredningssidor i hopp om att hitta fina saker som jag vill ha till våran lägenhet. Dessutom har jag suttit och läst en hel del forum och faktasidor gällande en del intressanta och i mitt fall relevanta ämnen. Jag har också suttit och kikat runt på blocket efter en gullig liten kattunge, inte för att det är dags att införskaffa en riktigt ännu men när vi väl har kommit in i lite rutiner sen efter flytten och grejer. Det är iallafall alltid roligt att titta på dessa söta kattungar som är till salu. Jag hittade en som var lite extra söt och kan gott tänka mig att min och Rs kommande kattunge kan komma att se ut ungefär som denna bedårande lilla svarta tuffs.Och sist men inte minst så har jag ju hunnit med att jobba x antal timmar idag också. Fy bubblan. 2 down, 3 to go sen blir det ledighet. Undra om man ska bege sig till IKEA en sväng då kanske? Det låter som en fin idé det.
Nu är det dags för en leverpastej macka då min mage kurrar högre än högst och sedan bums i säng.


/ Sandr0o

Style.

Nu har jag suttit och spanat på en hel del saker till lägenheten. Jag kan inte sluta när jag väl börjat, längtar så otroligt tills det är dags att börja inreda. Här är några av sakerna jag väldigt gärna skulle inhandla och som jag tillslut ska inhandla. Det svåra just nu är att försöka sätta sig in i vilken färg som skulle göra sig bäst, jag är så himla inne på svart just nu (eller mellanbrun som det så fint heter) men det finns ju tyvärr något som heter damm. Usch. Det tåls att tänka på om jag vill ha svart, vit eller träfärgat. Dock går ju svart och vitt att mixa väldigt bra tillsammans men då får träfärgen gå bort med andra ord. Hmm svårt. Matbordet som jag hittade är iallafall TO DIE FOR. Jag bokstavligen älskar det.
´
Jag har hittat två sängar som jag skulle kunna tänka mig att ha. Den ena med sänghimmel fastande jag för direkt men fick sedan beslutsångest när min mamma och pappa totalt rådissade den. I have some thinking to do men å andra sidan är det ju tyvärr ett tag kvar tills inflyttningen.
Vad jag tycker om att inreda.


/ Sandr0o

MUMMA!

Jag är ledsen men Kim har förstört hela min dag. Enda sedan jag läste hennes sablans inlägg om gyrosrullar har jag gått och suktat efter gyros och då menar jag inte den skiten som finns här i Sverige utan RIKTIG gyros som enbart finnes i Grekland. Jag skulle dö för en gyros på Toast Club på Santorini just nu, med extra nycket tsatsiki såklart. Allvarligt talat så kan jag inte tänka mig något godare, smaskens. Och vet ni vad? I den gyrosen så är det pommes. POMMES?! Alltså det låter ju inte alls som någon vidare kombination men det är kalasgott. SUPERBT! Åhh jag vet inte hur många gånger jag avslutat mina kvällar/nätter med en sådan underbar gyros när jag bodde på Santorini förra sommaren. Min mun vattnas riktigt ordentlig av bara tanken. Flyg mig till Santorini och ge mig en gyros.Hur patetisk låter jag inte egentligen? Sitter och skriver helt hysteriskt om en maträtt?
Jisses.

/ Sandr0o

Het som smet.

Okeeeeej. Nu har vi nog alla hunnit samla oss efter vårat finbesök. För vem var inte inne på våran lilleputt restaurang om inte otroligt heta Martin Björk! Seriöst så blir man ju helt betagen av denna människas otroliga skönhet. Det är ju nästan så illa att man blir tvungen att koncentrera sig på att andas och verkligen se till så att munnen hålls stängd så inga salivdroppar slinker ut.
Jag har pratat med Martin Björk. MARTIN BJÖRK! Idag är en bra dag.Dags att låta fötterna landa på jorden igen. Hysterin är över. Martin Björk har lämnat oss.

/ Sandr0o

Avbytarbänken hej!

Efter en liten tripp till Örebro under mina två lediga dagar är jag nu tillbaka. och idag är det dags att börja arbeta igen.
Fuck it ännu en stängning. Eller vadå jag stänger ju för fan hela fucking augusti i stort sätt, jag längtar till september då blir det andra bullar.

Om någon timme är det dags att säga hej till avbytarbänkens avbytarbänk och get down to buisness. Usch vad jobbigt det lät och tro mig det är fan värre än det låter tillomed. Längtar tills jag får lämna det sjunkande skeppet. En vacker dag.

Nu är det dags för frukost. Im off.

/ Sandr0o

Trött, eller?


Olycka.

Ett ord. Ett enda ord.
Och allting känns konstigt.


Jag orkar inte vara glad med mig själv. Ibland undrar jag verkligen hur du tänkte när du gjorde ditt val. För i de flesta stunder så verkar det inte finnas någon grund till varför. Det är meningen att du och jag ska prata, att du och jag ska vara glada, att Du och Jag... Om bara Jaget finns där, vad händer då?
Jag undrar...
Ett hopp om ett "happy ending".Förbannad.

Okej? Vad fan är klockan? Klockan är några minuter i fyra på morgonen och jag är så fruktansvärt arg. Varför kan man ju då undra? Det ska jag genast tala om för er.
JOOOOOOO för att jag inte kan sova pga av att jag måste snyta mig var tredje sekund. SEKUND. Inte ens var tredje minut utan sekundhelvete. Snart har jag väl väckt hela jävla huset pga av mitt snytande.
Fan vad jobbigt saker och ting ska vara. Trevlig överraskning jag fick när jag kom hem från jobbet - nemen heeej Sandra, du har feber. GRATTIS!
Jag hatar att vara sjuk och ännu mer hatar jag att jag inte får vara hemma från jobbet och ta hand om mig själv. JÄVLA PISS!

Just i detta ögonblick skulle jag bara vilja skrika och gorma som ett idiotiskt mensmonster men det kan jag ju såklart inte. För vad var klockan nu igen? JOO JUST DET, 04:00 på morgonen. Jag skulle verkligen vilja sova.

GO FUCK YOURSELF!

/ Sandr0o

Piss dag.

Okej. Låt mig säga såhär:
Jag har ont i halsen, jag har ont i huvudet, min kropp värker, jag känner mig alldeles svag och svimfärdig.
Det här är allt annat än en bra dag. Det här är en riktig jävla skitdag.
Jag förstår inte hur jag ska klara resten av dagen och då är det bara 3 ½ timme kvar när jag då plötsligt inser att jag har en hel helvetes dag framför mig imorgon vill jag bara börja gråta. Jag känner hur tårarna är nära redan nu. Jag mår skit pissigt!

Skit löne% ligger lite för högt också men det klarar jag faktiskt inte av att göra någonting åt just nu. Det innebär ju att jag måste göra mer än att andas, vilket jag verkligen har tillräckligt fullt upp med just nu.

FAEN!

På onsdag ska jag antagligen åka till Örebro, det beror på om jag hittar någonstans att bo?! Hmm.. Det känns tillräckligt jävla jobbigt som det är.

/ Sandr0o

Halsont.

Idag vaknade jag med världens halsont. Inte alls någon höjdare. Känner mig allmänt svag i kroppen och mitt huvud värker tillochfrån. Tog en liten tupplur på kvällskvisten för att försöka vila upp mig lite, jag har nyss stigit upp och känner mig som en satans zombie. GUD VAD TREVLIGT!
Jag har verkligen inte tid att bli sjuk, det är en sak som är väldigt säker. Nu håller jag bara tummarna för att det inte blir värre.Fy bubblaN!

/ Sandr0o

Big News.

Låt mig bara få dela med mig av min lycka. Det är nämligen så att jag är ledig hela helgen.
Jag skulle kunna gissa på att en del människor som känner mig hade kunnat tro att den första meningen skulle innehålla ett annat slut. Ett stort avslöjande om en hemlighet som jag sitter inne på. MEN den hemligheten får vänta ytterligare ett tag. Det är nämligen en hemlighet som jag också skulle vilja dela med mig av, en hemlighet som bringar stor lycka.
Idag kom Rs föräldrar hem från Bulgarien där dom hållit hus i två veckor. Vi fick en present av dem. En mycket fin present som har en viss koppling till min hemlighet. Mer än så kan jag inte avslöja just nu för då är hemligheten alldeles för nära sitt avslöjande.
Nu äger vi iallafall det allra första. Vad verkligt det känns!

GLÄDJE!

/ Sandr0o


LEDIGHET.

Godmorgon världen.
Idag är jag ledig och OM jag är glad för det. Tidigt tidigt imorse kom det sms av en medarbetare som talade om att hon var sjuk. Lite senare när R hade åkt till jobbet kommer ett sms "Djävulen är här, han ska göra en sor."
Fyfan vad glad jag är för att jag kan ligga hemma i min säng och slappa istället för att vara där och slita arslet av sig med en massa idioter medans man har djävuelns ögon i nacken. Thank god! Dock tycker jag väldigt synd om dom och extra mycket eftersom dom är en man kort. Ajaj!

Men idag ska jag träffa Cattis, det var ett tag sen. Undra vad vi ska hitta på tro?
Dags att höra av sig snart tror jag. Time for breakfast!

/ Sandr0o